Καρκίνος: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Οι 7 αρχές που πρέπει να εφαρμόσει ένας Καρκίνος για να γίνει ευτυχισμένος στη ζωή του

Καρκίνος: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Ευαίσθητε και τρυφερέ Καρκίνε, σου αξίζει μια ζωή υγείας, ικανοποίησης και ευτυχίας. Προσωπικά για εσένα παρατίθενται 7 κλειδιά που θα σου επιτρέψουν να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

Κλειδί 1: Να έχεις εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου – Είναι ανεκτίμητο δώρο

Κάνε αυτό που θεωρείς εσύ σωστό! Ως ζώδιο του νερού, η διαίσθηση είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στο δρόμο της επιτυχίας. Ακόμη και τα λάθη σου, θα είναι δικά σου αντί κάποιου άλλου. Υπάρχει, μόνο μια επιτυχία στη ζωή: να την ξοδέψεις όπως θέλεις εσύ! Για αυτό άκουγε το ένστικτό σου! Άκου τη φωνής της δικής σου ψυχής, ποτέ των άλλων.

Κλειδί 2: Αξιοποίησε τη φαντασία σου, αυτή θα σε βοηθήσει να μεγαλουργήσεις

Η φαντασία σου είναι το δώρο του σύμπαντος για να καταφέρεις κάτι μεγάλο! Το ζώδιό σου είναι ένα από αυτά που είναι προικισμένα με φαντασία, χάρισμα που μέχρι και ένας από τους πιο σημαντικούς επιστήμονες του 20ου αιώνα, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, έχει υποκλιθεί, παραδεχόμενος ότι το πραγματικό σημάδι εξυπνάδας σε έναν άνθρωπο δεν είναι η γνώση αλλά η φαντασία. Από τη μαγειρική σου μέχρι την εργασία και την ερωτική σου ζωή η συνταγή για επιτυχία είναι μία: δώσε τα ηνία στη φαντασία σου! Θα πετύχεις κάτι ξεχωριστό!

Κλειδί 3: Έχεις κάτι που ο κόσμος ψάχνει – Δώσε του την ευκαιρία να το γνωρίσει

Γεννημένος να μπαίνεις στη ψυχή των ανθρώπων! Έχεις την ικανότητα να καταλαβαίνεις τι θέλει ο κόσμος, να συνδέεσαι μαζί του με έναν ιδιαίτερο τρόπο, να επηρεάζεις τις μάζες και να δημιουργείς στιγμές και να επιτυχαίνεις κατορθώματα που το συναίσθημα τους θα θυμάται για πάντα. Ασχολήσου με οτιδήποτε θα σε φέρει σε επαφή με μεγάλο κοινό όπως καλλιτεχνία, συγγραφή, διδασκαλία, χώρους εστίασης, πολιτική, και τόσο άλλα. Θα μείνεις για πάντα στη μνήμη τους! Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Κλειδί 4: Να αμύνεσαι στην σκληρότητα της ζωής χωρίς να καταβάλλεσαι από αυτήν

Το σύμβολό σου, είναι ο κάβουρας! Το σκληρό του κέλυφος προστατεύει το μαλακό, δείχνοντας ότι η ευτυχία στη δική σου ζωή θα έρθει αναπτύσσοντας άμυνες στις δυσκολίες της ζωής, χωρίς να χάνεις την ευαισθησία, την ζεστασιά, την τρυφερότητα και την ανθρωπιά σου!

Κλειδί 5: Μάθε να ακούς τον «δεύτερο εγκέφαλό» σου – Θα είσαι μόνο ωφελημένος

Το μυστικό της καλής υγείας σου! Το ζώδιο του Καρκίνου συνδέεται με το γαστρεντερικό σύστημα του οποίου η ομαλή λειτουργία είναι απαραίτητη για την υγεία σου και για αυτό χρειάζεται να τρως πορτοκάλια, βούτυρο, σκόρδο, φακές, μαύρη σοκολάτα που θεωρούνται οι καλύτερες τροφές για την υγεία του πεπτικού συστήματος. Μην το υποτιμάς γιατί το 70% της άμυνας του ανθρώπινου οργανισμού σχετίζεται με το έντερο και το μοναδικό του «μικροβιακό πληθυσμό» στο στομάχι ενώ έχει και άμεση σύνδεση με τη διάθεση σου. Το γαστρεντερικό σύστημα σου ή «δεύτερος εγκέφαλος» που είναι απόλυτα συγχρονισμένο με το κεντρικό νευρικό σύστημα σε ενημερώνει άμεσα με ενοχλήσεις (πχ ναυτία, διάρροια), όταν νιώθεις άγχος, ανησυχία ή κάτι δεν πάει καλά. Άκου το μήνυμα που σου στέλνουν και έτσι θα μπορέσεις πιο γρήγορα να ανακτήσεις την ηρεμία και τη γαλήνη σου.

Κλειδί 6: Επικεντρώσου στην κοιλιά σου και βρες τη δύναμή σου

Αξιοποίησε το δυνατό σου σημείο την κοιλιά σου προς όφελος σου! Οι Γιαπωνέζοι πιστεύουν ότι το σημείο κάτω από τον αφαλό και σχεδόν στο κέντρο της απόστασης ανάμεσα στον αφαλό και τη σπονδυλική στήλη που ονομάζουν «hara» βρίσκεται το κέντρο του σώματος και το κεντρικό σημείο αποθήκευσης του «κι» ή «τσι» δηλαδή της ζωτική ενέργειας. Η επικέντρωση του νου σε αυτό το σημείο έχει τόση δύναμη που κατά τη συγκέντρωση στο «hara», αν ο άνθρωπος ζητήσει από κάποιον άλλο να τον σπρώξει από τη πλάτη, θα του είναι πολύ δύσκολο. Συγχρόνως, όμως η επικέντρωση στο «hara» όταν είσαι αναστατωμένος ή ανήσυχος μειώνει το αίσθημα δυσαρέσκειας, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα της ηρεμίας. Να ένας ακόμη λόγος για να δώσεις σημασία στην κοιλιά σου, το μέρος του σώματός σου που κυβερνά το ζώδιό σου!

Κλειδί 7: Αντιμετώπιζε το κάθε τι με τον τρόπο που του ταιριάζει

Μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό για το τίποτα! Η αλλαγή των φάσεων της Σελήνης που κυβερνά το ζώδιο σου δείχνει ότι η ζωή σου θα έχει διακυμάνσεις, θα περνά τα πάνω και τα κάτω της. Αν καταφέρνεις να μην «τρελαίνεσαι» ούτε στην μεγάλη σου ήττα, ούτε στην μεγάλη επιτυχία σου αλλά να ζεις τη ζωή με τις εναλλαγές της, την θλίψη και τη χαρά, το κλάμα και το γέλιο της τότε θα έχεις πραγματικά ζήσει τη ζωή σου με την πιο πετυχημένη της φόρμουλα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved