Υδροχόος: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Οι 7 αρχές που πρέπει να εφαρμόσει ένας Υδροχόος για να γίνει ευτυχισμένος στη ζωή του

Υδροχόος: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Εκπληκτικέ και ξεχωριστέ, Υδροχόε, η ζωή είναι ένα δώρο που αξίζει να τη ζήσεις στο μέγιστο! Προσωπικά για εσένα, παρατίθενται παρακάτω 7 κλειδιά που θα σου επιτρέψουν να γίνεις κυρίαρχος μιας ζωής... υγείας, ευτυχίας και πληρότητας!

Κλειδί 1: Να αναπτύσσεις τη διάνοιά σου, αυτή θα φέρνει όλες τις θετικές αλλαγές στη ζωή σου.
Ο νους σου είναι ο πολύτιμος υπηρέτης που σου έδωσε το σύμπαν για να ζήσεις τη ζωή σου στο έπακρο! Με κυβερνήτη σου τον εκσυγχρονιστικό και κοινωνικό Ουρανό χάρη στις ξεχωριστές ιδέες σου θα μπορέσεις να ζήσεις μια εκπληκτική ζωή και συνάμα να συνεισφέρεις στους συνανθρώπους σου και να βιώσεις την ολοκλήρωση. Γεγονός που πιστοποιεί το σύμβολο του ζωδίου σου, ένας άνθρωπος που αδειάζει ένα δοχείο με νερό στη γη, δείχνοντας ότι σκοπός της ύπαρξής σου είναι σου να «χύσεις» τη ζωοδόχο γνώση σου και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στην ανθρωπότητα.

Κλειδί 2: Συνδέσου με άλλους ανθρώπους!

Ως ζώδιο του αέρα (διανόηση, επικοινωνία) για να επιτύχεις τους στόχους σου χρειάζεσαι και άλλους ανθρώπους! Συναναστρεφόμενος με τους άλλους η επικοινωνία των ιδεών σου, ανεξάρτητα από τη φύση τους, θα γίνει πιο δυνατή. Θα εκπλαγείς από τα πόσο πράγματα θα μάθεις για τον εαυτό σου, πόσο θα τις αναπτύξεις αλλά και πόση ανταπόκριση θα έχεις δείχνοντας ενδιαφέρον για ό,τι σχετίζεται με τους γύρω σου. Γίνε μέλος μιας ομάδας, ενός συλλόγου, σωματείου ή εργάσου μαζί με ανθρώπους που θα σου προσφέρουν την ευκαιρία όχι μόνο να πάρεις (γνώσεις, εμπειρίες, βοήθεια, ενδιαφέρον, αγάπη κτλ) αλλά και να δώσεις στους άλλους!

Κλειδί 3: Εμπλούτιζε συνεχώς τα ενδιαφέροντά σου με μοντέρνα πράγματα!
Ως Υδροχόος είσαι από τη φύση σου λάτρης της αλλαγής και κάθε τι καινοτόμο, σύγχρονο ή διαφορετικό αποτελεί για σένα το ρεύμα αέρα που θα σε οδηγήσει προς νέους δρόμους, νέες δυνατότητες και νέες συνθήκες. Άνοιγε λοιπόν νέα παράθυρα στη δουλειά, τις σχέσεις σου και τη ζωή σου, εμπλούτιζε κάθε τομέα της ζωή σου με οτιδήποτε προάγει την εξέλιξη και κάνε οτιδήποτε καινούργιο φέρνει αλλαγή στη μέρα σου και χαμόγελο στο πρόσωπό σου!

Κλειδί 4: Το σώμα σου, αυτό το ξεχωριστό «hardware» σου, φρόντιζέ το καθημερινά!

Ως ζώδιο του αέρα, το κύριο γνώρισμά σου είναι η διανόηση και έτσι δίνοντας σε καθημερινή βάση περισσότερη προσοχή στο «software» της ύπαρξης σου πολλές φορές παραμελείς το σώμα σου. Το «hardware» όμως της οντότητάς σου, θέλει και αυτό την φροντίδα και την προσοχή σου. Αν κάθεσαι πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή φρόντισε να είσαι στη σωστή εργονομική θέση ενώ αν δεν έχεις πολύ χρόνο για γυμναστική μπορείς να κάνεις κάποιες ασκήσεις όπως διατάσεις του κορμού ενώ βλέπεις τηλεόραση. Βέβαια θα δεις μεγάλη αύξηση της διανοητικής και σωματικής σου αντοχής συμμετέχοντας σε αθλήματα ομαδικού ενδιαφέροντος ή εναλλακτικά και πρωτοποριακά σπορ.

Κλειδί 5: Ιδιαίτερα την καρδούλα σου και τα νεύρα σου να... τα προσέχεις!

Ο Ήλιος (καρδιά) είναι ο κυβερνήτης του αντιδιαμετρικού σου ζωδίου του Λέοντα ενώ ο Ουρανός (νεύρα) είναι ο εξουσιαστής του δικού σου ζωδίου και ως εκ τούτου είσαι επιρρεπής σε προβλήματα που σχετίζεται με την καρδιά (πχ έμφραγμα) και το νευρικό σύστημα (πχ εγκεφαλικό επεισόδιο). Μικρές αλλαγές όσο ασήμαντες και αν σου φαίνονται τόσο σημαντικές μπορεί να είναι για την υγεία σου. Πρόσθεσε ένα φρούτο στη διατροφή σου (φράουλες, μήλα, κεράσια, σταφύλια, πορτοκάλια). Κάθε μέρα φάε κάτι σε χρώμα πράσινο, πορτοκαλί και κόκκινο, καθώς κάθε χρώμα αντιπροσωπεύει διαφορετικές αντιοξειδωτικές ουσίες που θωρακίζουν την υγεία. Μην πίνεις πάνω από 2 φλιτζάνια καφέ την ημέρα, η κατάχρηση στην κατανάλωση καφέ αυξάνει την αρτηριακή πίεση και αυτή, τον κίνδυνο για έμφραγμα και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Κλειδί 6: Κάνε εξηγήσεις από την αρχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου

Αν κάτι δεν ανέχεσαι είναι η κτητικότητα ενώ από τη φύση σου φιλελεύθερος, οι δεσμεύσεις στη ζωή σου δεν υπόκεινται σε όρια και κανόνες. Για σένα αγάπη, είναι να σε αποδέχεται κάποιος κάνοντας ό, τι θέλεις ακόμη και αν αυτό δεν του αρέσει ή τον πληγώνει διαφορετικά νιώθεις ότι σε περιορίζει. Το «ποτέ» και το «για πάντα» στο δικό σου μυαλό δεν υπάρχει. Αυτό όμως δεν ισχύει, όπως θα ήθελες, για τους περισσότερους ανθρώπους. Έτσι, αν θέλεις πετυχημένες σχέσεις χρειάζεται να επιλέγεις ανθρώπους στη ζωή σου με «ανοιχτό μυαλό» και που λειτουργούν περισσότερο με τα όσα κινούνται στη σφαίρα του νου και όχι του συναισθήματος. Σαφώς και θα θελήσεις να δοκιμάσεις και τις στενές βαθιές συναισθηματικές σχέσεις, το ζώδιο σου αντιπροσωπεύει τους πειραματισμούς, όμως εσύ δεν είσαι για αυτές, δεν θα τις αντέξεις και τελικά θα φύγεις τρέχοντας. Οι καλοί λογαριασμοί όμως κάνουν τους καλούς φίλους και αν θέλεις να μη θεωρείσαι ανεύθυνος, ψυχρός και αδιάφορος για τα συναισθήματα του άλλου εξηγήσου εξ αρχής και άσε τον να αναλάβει τις ευθύνες του.

Κλειδί 7: Να θυμάσαι ότι η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της, αξιοποίησε και τη μία και την άλλη

Με κυβερνήτη σου τον ανατρεπτικό Ουρανό η ζωή σου δεν είναι ούτε μια συνεχόμενη ανοδική πορεία ούτε μια διαρκή καθοδική. Θα έχει τα πάνω και τα κάτω της. Όσα καλά έχει να σου διδάξει η άνοδος άλλα τόσα έχει να σου διδάξει και η κάθοδος. «Τα πάντα ρει» όπως έλεγε και ο Ηράκλειτος. Ανάλογα όμως με το πως θα αξιοποιείς τη φάση της μίας, θα βιώνεις καλύτερα την εποχή της άλλης! Αυτό να το θυμάσαι πάντα, είναι η ειδοποιός διαφορά για μια ζωή ευημερίας και πληρότητας!

Διάβασε επίσης:

Ζώδια: Υδροχόος από το Α έως το Ω

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved