Αιγόκερως: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Οι 7 αρχές που πρέπει να εφαρμόσει ένας Αιγόκερως για να γίνει ευτυχισμένος στη ζωή του

Αιγόκερως: Τα 7 must για να κυριαρχήσεις στη ζωή σου

Σου αξίζει μια ζωή, σοβαρέ, γήινε και αγέρωχε Αιγόκερω, υγείας, πληρότητας και ευτυχίας στο μέγιστο βαθμό!

Προσωπικά για σένα, παρατίθενται παρακάτω 7 κλειδιά που χρησιμοποιώντας τα συστηματικά θα σου επιτρέψουν να γίνεις κυρίαρχος της ζωής!

Κλειδί 1. Κάνε καθημερινά οτιδήποτε θα σε φέρει πιο κοντά στο που θες να βρίσκεσαι αύριο

Όπως το αγριοκάτσικο που είναι σύμβολο του ζωδίου σου για να ανέβει στην κορυφή δεν σκέφτεται αν και από που θα ξεκινήσει, τι θα γίνει με γκρεμούς, δύσβατα μονοπάτια και απόκρημνους βράχους, που δεν έχει ξανά αντιμετωπίσει, αλλά ανεβαίνοντας το βουνό αποκτά συνεχώς αντοχή και γνώση έτσι και εσύ για να καταφέρεις οτιδήποτε στη ζωή σου χρειάζεται να ξεκινήσεις χωρίς δισταγμό, να δουλέψεις καθημερινά σκληρά με όσα εφόδια έχεις. Και με την επιμονή σου, την ακούραστη και διαρκή προσπάθειά σου, σε καθημερινό επίπεδο, θα αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις και δυνάμεις και θα φτάσεις εκεί που είναι το πεπρωμένο σου, στην κορυφή.

Κλειδί 2. Οικοδόμησε τις σχέσεις σου στο σεβασμό, την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τη στοργή.

Ως ζώδιο του γήινου στοιχείου, πατάς στο έδαφος και βλέπεις τη ζωή ρεαλιστικά με τα καλά και τα δύσκολα της. Χρειάζεσαι ανθρώπους δίπλα σου που θα σε αγαπούν όχι με λόγια του αέρα αλλά σταθερά και με πράξεις, που θα σε στηρίζουν με σοβαρότητα και θα αντλείς και θα δίνεις δύναμη. Συχνά, βάζεις ανθρώπους στη ζωή σου που εσύ μόνο τους στηρίζεις και έτσι με τον καιρό νιώθεις συναισθηματικά να κρυώνεις και οχυρώνεσαι στη μοναξιά σου. Μεγαλώνοντας όμως καταλαβαίνεις ότι οι καλές σχέσεις θέλουν δύο να προσφέρουν, δύο να μοιράζονται τρυφερές στιγμές, δύο να είναι δίπλα στον άλλον, στα καλά και στα δύσκολα. Έτσι, επέλεξε ανθρώπους που η πορεία της σχέσης δεν θα είναι δική σου αποκλειστικά ευθύνη αλλά που θα στηρίζεται στην αμφίπλευρη αγάπη, στοργή και εμπιστοσύνη και θεμέλια της θα είναι: η ακεραιότητα, η επιμονή και ο σεβασμός.

Κλειδί 3. Εργάσου σε ένα σκοπό ζωής που σου προσφέρει πληρότητα σταθερή στο χρόνο

Ως ζώδιο της γης, θέλεις αποτελέσματα και θέλεις σταθερότητα! Ως εκ τούτου η ευτυχία σου είναι συνδεδεμένη μαζί τους. Για να καταφέρεις σταθερή και απτή επιτυχία χρειάζεται πρώτα να αφιερωθείς σε κάτι που θα σε εξιτάρει, θα σου αρέσει, θα το αγαπάς και θα νιώθεις καθημερινά ότι οι κόποι σου αξίζουν. Ανεξάρτητα αν το έργο ζωής σου σχετίζεται με υλικά αγαθά, τα επαγγελματικά σου και την κοινωνική σου αναρρίχηση ή έχει σχέση με το μεγάλωμα των παιδιών σου, με συναισθηματικές ή πνευματικές επιδιώξεις, είναι σημαντικό να υπηρετείς κάτι που αγαπάς και έτσι θα νιώθεις να αγγίζεις το μέγιστο της ευτυχίας! Και λόγω ότι ως παιδί του Κρόνου, δεν είσαι ούτε φυγόπονος ούτε ευθυνόφοβος είναι σίγουρο ότι θα καταβάλλεις επιμελή και ευσυνείδητη προσπάθεια σε οτιδήποτε είναι αυτό που μπορεί να σου προσφέρει απτή και σταθερή στο χρόνο πληρότητα.

Κλειδί 4. Τάιζε σωστά τον εαυτό σου και επένδυσε χρόνο σε κάποια μορφή άσκησης

Ο άξιος άνθρωπος δεν παύει ποτέ να ενδυναμώνει τον εαυτό του με άσκηση και σωστή τροφή. Με κυβερνήτη σου τον Κρόνο είσαι πρόθυμος σε καθημερινή βάση να θυσιάσεις την ευχαρίστηση της στιγμής για χάρη της σταθερής στο χρόνο υγείας και δεν είναι τυχαίο που όσο μεγαλώνεις ομορφαίνεις. Το βιοχημικό σου άλας είναι το φωσφορικό ασβέστιο και περιέχεται σε τροφές όπως ελιές, φασολάκια, παντζάρια, αγγούρια, κεράσια, πορτοκάλια, ανανά, άγρια χάρτα και άπαχο κρέας. Και μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά σε ζητήματα που σχετίζονται με τα γόνατα, τον αυχένα, τους χόνδρους, το σκελετό και γενικότερα τα κόκκαλα αλλά και την επιδερμίδα και το πεπτικό σύστημα. Σε συνδυασμό μάλιστα με μια άσκηση της αρεσκείας σου μπορεί να έχεις εκπληκτικά αποτελέσματα και στο πέρας των χρόνων να είσαι από του πιο καλοδιατηρημένους αιωνόβιους.

Κλειδί 5. Να βρίσκεις πάντα τρόπους να ζεσταίνεις την καρδιά και τη ψυχή σου

Η αγάπη που ζεσταίνει την καρδιά και την ψυχή όσο μοιράζεται πολλαπλασιάζεται. Και στη δική σου περίπτωση που έχεις γεννηθεί χειμώνα, που λόγω ότι οι ακτίνες του Ηλίου έπεφταν πλάγια και δεν προλάβαιναν να ζεστάνουν την γη, η καρδιά και η ψυχή σου χρειάζονται περισσότερη ζεστασιά. Αφιέρωνε χρόνο με ανθρώπους που αγαπάς, χουχούλιαζε μαζί με το/τη σύντροφό σου στη φωλιά της αγάπης σας, λέγε στο παιδί σου «Σ' αγαπώ! Πάντα είσαι στην καρδιά μου, ό,τι και αν γίνεται!» και κάνε οτιδήποτε σε κάνεις να νιώθεις τη ζεστασιά και την τρυφερότητα, όπως όταν αγκαλιάζεσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Κλειδί 6. Εξοικονόμησε χρόνο σε καθημερινή βάση για προσωπική ανάπαυλα

Πόσες φορές λες «πνίγομαι στη δουλειά» ή «σήμερα δεν έχω ούτε δέκα λεπτά»; Δεν γίνεται όμως να μη σταματάς καθόλου στη διάρκεια της ημέρας για να ξεκουράζεσαι ή να βρίσκεις χρόνο για προσωπική ανάπαυλα γιατί έτσι θα «μείνεις» από αποθέματα ενέργειας και δύναμης. Όπως, ένα αυτοκίνητο όσο και αν βιάζεσαι θα σταματήσεις να του βάλεις βενζίνη διαφορετικά δεν θα φτάσεις στο προορισμό σου έτσι και στη διάρκεια της ημέρας είναι σημαντικό να κάνεις ένα μικρό διάλλειμα για να βρεις ανακούφιση από την κούραση, να κάνεις κάτι που ψυχικά και νοητικά θα σε ανανεώσει, που θα σε φέρει σε επαφή με τις αστείρευτες συμπαντικές δυνάμεις που συμβάλλουν στην πνευματική σου ανάπτυξη άρα και την αποτελεσματικότητά σου στη δουλειά σου ή σε οτιδήποτε άλλο.

Κλειδί 7. Φύλα τις πύλες του ιερού χώρου του μυαλού σου από τις δυνάμεις του κακού

Τις «Θερμοπύλες» του μυαλού σου συχνά-πυκνά απειλούν να τις καταλάβουν οι δαίμονες του άγχους, του στρες, της θλίψης, της κατήφειας, του φόβου της αποτυχίας, και της παραίτησης ώστε να παρασύρουν στο σκότος τόσο εσένα όσο και τα επιτεύγματά σου. Φρόντισε να τις φυλάνε η θέληση, η υπομονή και η επιμονή, γιατί ο νους σου είναι ένα κάστρο με γεμάτους υπέροχους θησαυρούς και αστείρευτα πλούτη που όσο το κρατάς φυλαγμένο από τις δυνάμεις του κακού, υγιή και δυνατό αυτό θα δημιουργεί θαυμαστά πράγματα στη ζωή σου. Αφιέρωνε χρόνο για να διαβάζεις αγέραστες φιλοσοφίες, να επεξεργάζεσαι διαχρονίες αξίες και αρχές και να περνάς χρόνο στη σιωπηλή έκσταση του διαλογισμού ή ασχολούμενος με άλλη πνευματική δραστηριότητα.

Διάβασε επίσης:

Ζώδια: Αιγόκερως από το Α έως το Ω

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στο Ζώδιο του Αιγόκερω

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved