Γιατί γεννήθηκα Παρθένος;

Γιατί σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν γίνεται τυχαία...

Γιατί γεννήθηκα Παρθένος;

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που οι περισσότεροι άνθρωποι ρωτούν τον εαυτό τους είναι «γιατί βρίσκομαι εδώ;». Για τους περισσότερους η απάντηση είναι δύσκολη. Υπάρχει ένα λόγος που κάθε ένας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα.

Στο ζώδιο της Παρθένου ανήκεις αν έχεις γεννηθείς μεταξύ 23 Αυγούστου και 22 Σεπτεμβρίου. Είναι το έκτο ζώδιο του ζωδιακού, είναι μεταβλητό, γήινο και κυβερνήτης του θεωρείται ο Ερμής, ο πλανήτης της μάθησης και της γνώσης. Συμβολίζει την υγεία ενώ Παρθένος σημαίνει αγνός, καθαρός, που δεν περιέχει στοιχεία που νοθεύουν την καλή του ποιότητα.

**Μάθε τώρα ποιο ζώδιο ανέτειλε την ώρα που γεννήθηκες**

Ο δια βίου στόχος σου

Δεν υπάρχει καλύτερο αγαθό από την υγεία και εσύ ως Παρθένος που την εκπροσωπείς έχεις γεννηθεί με την ευλογία να μπορείς να την δημιουργείς. Ο ρόλος σου στη γη είναι να είσαι δημιουργός υγείας με μια ευρύτερη έννοια. Στην εργασία, στις σχέσεις και σε κάθε δραστηριότητά σου ο ρόλος σου είναι να φροντίσεις για την καλή λειτουργία πραγμάτων, προσώπων και καταστάσεων ώστε να μπορέσουν να φτάσουν σε ένα επίπεδο πληρότητας και απόδοσης που η ασθένεια, η κακή λειτουργία και η λιγότερη εξέλιξη δεν επιτρέπουν.

Οι ξεχωριστές ικανότητες που σου δίνονται για να φτάσεις στον προορισμό σου

Η άγνοια είναι η πηγή κάθε κακού και κάθε μορφή ασθένειας ή δυσλειτουργίας και για αυτό έχοντας κυβερνήτη σου τον Ερμή, τον πλανήτη της διανόησης αγαπάς να μαθαίνεις ενώ χάρη στη γήινη φύση σου που σου δίνει πρακτικό πνεύμα όσες γνώσεις αποκτάς μπορείς να τις εφαρμόζεις. Συγχρόνως, ο ρεαλισμός, η σχολαστικότητα, η μεθοδικότητα, η προνοητικότητα, η οργάνωση, ο προγραμματισμός και η συνέπεια σου δίνουν τη δυνατότητα να κρατάς κάθε τι σε όσο το δυνατόν πιο υγιές ώστε να μπορεί ανεμπόδιστα να φτάσει στην πλήρη θετική κατάστασή του.

**Που βρίσκονταν οι Πλανήτες την ώρα που γεννήθηκες; Πώς σε επηρεάζουν; Απόκτησε την προσωπική σου ανάλυση εδώ**

Τι επιδιώκει η ψυχή να μάθει και να θεραπεύσει σε αυτό το ταξίδι της ζωή σου

Έχεις ταλέντο στο να παρατηρείς κάθε τι που πάει στραβά, λαθεύει ή δεν λειτουργεί καλά τόσο στον εαυτό σου όσο και στους ανθρώπους και τις καταστάσεις γεγονός που εξυπηρετεί το σκοπό σου στη γη να συμβάλλεις στη βελτίωσή τους. Αν όμως οι πράξεις που θα εκδηλώσεις την ανάγκη καλυτέρευσής τους δεν συνοδεύονται από τις αρετές που πρεσβεύει το αντίθετο ζώδιο σου, οι Ιχθύες, όπως είναι η αγάπη, η ψυχική ικανοποίηση ή η εσωτερική γαλήνη θα είσαι επικριτικός, νευρικός, θα γίνεσαι αντιπαθής ακόμα και σε σένα τον ίδιο και θα υποφέρεις από άγχος.

Τα δώρα που φέρνεις στους ανθρώπους

Την αξία της υγιεινής ζωής, της διαιτητικής, της καλής σωματικής, πνευματικής και ψυχικής κατάστασης ή διάθεσης που επιτρέπει υψηλό βαθμό απόδοσης. Της εργασίας, της προπόνησης και της εξάσκησης, της εκπαίδευσης, των γραμμάτων, της λογοτεχνίας, των καλών βιβλίων και της νοητικής αναζωογόνησης. Την περίθαλψη, την θεραπεία, την επιδιόρθωση, την καθαριότητα και κάθε τι που επιτρέπει να μένει καθαρό χωρίς παθογόνα ή άχρηστα στοιχεία.

Διάβασε επίσης Ζώδια: Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου

Τι να θυμάσαι όταν φοβάσαι ότι δεν ξέρεις ποιος είναι ο προορισμός σου

Σκοπός της ζωής σου είναι αξιοποιώντας τις δυνατότητες σου, να βάλεις το δικό σου λιθαράκι για να αφήσεις τον κόσμο καλύτερο. Εξασκώντας το σώμα σου θα δυναμώνεις το πνεύμα σου, την υπ' αριθμόν ένα ξεχωριστή ικανότητα που σου έχει δοθεί για να εκπληρώσεις τον προορισμό σου. Δυναμώνοντας το πνεύμα σου θα δίνεις λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας σου, των σχέσεων σου και των ανθρώπων γύρω σου. Δίνοντας λύσεις που θα συντελούν στην καλή λειτουργία στο κάθε τι, θα εκπληρώνεις το γήινο σκοπό σου και την ψυχική σου εξέλιξη. Να θυμάσαι να είσαι σε αρμονία με τα όσα πρεσβεύει το αντίθετο ζώδιο σου οι Ιχθύες. Να μετράς την πρόοδό σου στη ζωή με βάση τις ανθρώπινες ζωές που επηρεάζεις θετικά και να αγαπάς ότι κάνεις και να κάνεις ότι αγαπάς, μόνο έτσι η ψυχή σου δεν θα νιώθει κενή και κάθε μέρα θα τη ζεις στην πλήρη πληρότητά της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved