Γιατί γεννήθηκα Δίδυμος;

Γιατί σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν γίνεται τυχαία....

Γιατί γεννήθηκα Δίδυμος;

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που οι περισσότεροι άνθρωποι ρωτούν τον εαυτό τους είναι «γιατί βρίσκομαι εδώ;». Για τους περισσότερους η απάντηση είναι δύσκολη. Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα.

Στις 21 Μαΐου ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και μένει εκεί ως τις 20 Ιουνίου. Επομένως αν έχεις γεννηθεί στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων. Είναι ζώδιο διπλό, μεταβλητό, αέρινο, που δείχνει τη διανοητική του φύση και κυβερνήτης του είναι ο Ερμής, δείχνοντας πώς όπως και ο θεός της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας είχε ρόλο «ταχυδρόμου», έτσι και εσύ αντίστοιχα σε αυτή τη ζωή καλείσαι να μεταφέρεις... γνώση.

Ο διά βίου στόχος σου
Στη ζωή συνυπάρχουν το θετικό και το αρνητικό και είναι καρμικός σου προορισμός να αποκτήσεις γνώση, τόσο του καλού όσο και του κακού, προκειμένου να βγεις νικητής στο δρόμο της πνευματική εξέλιξης.

Οι ξεχωριστές ικανότητες που σου δίνονται για να φτάσεις στον προορισμό σου
Σε αυτό σου το έργο η διπλή φύση των Διδύμων σου δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσεις από πρώτο χέρι τη συνύπαρξη «Τζέκυλ και Χάιντ» τόσο στη σκέψη και το νου του εαυτού σου και των ανθρώπων, όσο και σε πολλές ιδέες που διέπουν τη ζωή. Εκτός από την ικανότητα να βλέπεις τις δύο όψεις ενός θέματος στο σκοπό σου θα σε βοηθήσει η οξύτητα του πνεύματός σου, η άνετη επικοινωνία και η δυνατότητα να προσαρμόζεσαι εύκολα.

Τι επιδιώκει η ψυχή να μάθει και να θεραπεύσει σε αυτό το ταξίδι της ζωής
Στη ζωή σου πολλές φορές αυτό που ξέρεις και εκείνοι που γνωρίζεις θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς, γεγονός που θα ενισχύει το ενδιαφέρον για την γνώση, τη μάθηση και την πληροφόρηση αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Η πνευματική ευστροφία σου σε πολλές περιπτώσεις δεν θα επαρκεί. Θα χρειάζεται, αντί να αναλώνεσαι και να διασκορπίζεσαι σε πολλά και διαφορετικά πεδία, να δείχνεις αποφασιστικότητα ώστε να αναδείξεις τα χαρίσματά σου και να βρεθείς στο δρόμο του καρμικού προορισμού σου.

Τα δώρα που φέρνεις στους ανθρώπους
Κυβερνήτης των Διδύμων είναι ο Ερμής κι, όπως ο υδράργυρος, είναι πολύ ενεργός και κινείται γρήγορα. Η ατμόσφαιρα ζωηρεύει με το χιούμορ, την ταχύτητα της σκέψης σου, τις εναλλαγές των ενδιαφερόντων σου και χάρη σε σένα οι άνθρωποι μπορεί να αποκτήσουν την ανάγκη για νοητικές δραστηριότητες, περιέργεια, τάση για έρευνα, ταξίδια και μάθηση όπως και για τις διαπροσωπικές σχέσεις και την επικοινωνία.

Τι να θυμάσαι όταν φοβάσαι ότι δεν ξέρεις ποιος είναι ο προορισμός σου
Το πεπρωμένο σου έχει σχέση με τη διανόηση και το πνεύμα. Οι σκέψεις σου και οι γνώσεις σου αποτελούν το όχημα προς την πνευματική εξέλιξη και επιτυχία και είναι σημαντικό σε καθημερινή βάση να κάνεις πράγματα που βοηθούν τα πνευματικά σου κέντρα να ανοίγουν.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα άστρα για σας; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved