Γιατί γεννήθηκα Κριός;

Γιατί σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν γίνεται τυχαία....

Γιατί γεννήθηκα Κριός;

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που οι περισσότεροι άνθρωποι ρωτούν τον εαυτό τους είναι «γιατί βρίσκομαι εδώ;». Για τους περισσότερους η απάντηση είναι δύσκολη. Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα.
Αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 20- 21 Μαρτίου και 20 Απριλίου ανήκετε στο ζώδιο του Κριού που έχει σύμβολο του το κεφάλι και τα κέρατα του κριαριού. Κυβερνήτης σας είναι ο Άρης, θεός του πολέμου και θεός δημιουργός.

Ο δια βίου στόχος σας

Το ζώδιο του Κριού είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, μια θέση που συμβολίζει την εναρκτήρια ορμή για μια νέα πορεία. Στη δική σας ζωή, κάθε κατάσταση, σχέση ή εμπειρία θα είναι η αφετηρία για την έναρξη ενός κύκλου προόδου ή δημιουργίας.


Οι ξεχωριστές ικανότητες που σας δίνονται για να φτάσετε στον προορισμό σας

Είστε προικισμένοι με έντονη ενεργητικότητα και έχετε γεννηθεί με τη φοβερή ορμή που την άνοιξη είναι έμφυτη σε όλα τα φυσικά φαινόμενα, την περίοδο δηλ. που η φύση αφυπνίζεται, ξεκινά από την αρχή και κάθε τι φορτίζεται με ζωή και ενέργεια. Με κυβερνήτη σας τον Άρη, είστε από τη φύση σας πολεμιστές και για ότι θέλετε στη ζωή μάχεστε χωρίς να υπολογίζετε δυσκολίες και εμπόδια.


Τι επιδιώκει η ψυχή να μάθει και να θεραπεύσει σε αυτό το ταξίδι της ζωής

Σε ότι και αν ξεκινάτε υπάρχει ο σπόρος της πρωτιάς. Η εμμονή όμως στη νίκη δεν θα είναι ένας ευέλικτος στόχος και συχνά θα βλέπετε ότι αυτή δεν θα έρχεται τόσο εύκολα και γρήγορα όσο με φούρια και ενθουσιασμό ξεκινάτε κάτι στη ζωή σας. Ως, εκ τούτου αντί να χάνετε γρήγορα το ενδιαφέρον σας για αυτό, είναι σημαντικό να μάθετε πως θα δώσετε περισσότερη ενέργεια σε όλα αυτά που θα σας οδηγήσουν στη νίκη. Από την άλλη, η ενεργητικότητα η οποία χαρακτηρίζει τη ζωή σας σημαίνει δράση και η δράση ενέχει μέσα της το στοιχείο της επίθεσης. Το αν αυτή θα εκδηλωθεί ως βία ή επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος θα εξαρτηθεί κατά πόσο θα κατανοήσετε το αντίθετο ζώδιο σας, του Ζυγού που εκφράζει την ανάγκη για αρμονική συνεννόηση με τους άλλους. Εμποτίζοντας το μονοπρόσωπο «εγώ» με το συλλογικό «εμείς» η έμφυτη επιθετικότητα μόνο καλό θα μπορεί να φέρει στους γύρω σας και την ανθρωπότητα.


Τα δώρα που φέρνετε στους ανθρώπους

Η φλογερή σας φύση ζεσταίνει, ξεσηκώνει, ηγείται, διεκδικεί, κυνηγά και μάχεται φέρνοντας δώρα σου ανθρώπους όπως είναι η παρότρυνση, η κινητοποίηση, ο ενθουσιασμός. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που ακόμα και ο πιο οκνηρός άνθρωπος κοντά σας θα νιώσει την επιθυμία για κίνηση και δράση.


Τι να θυμάστε όταν φοβάστε ότι δεν ξέρετε ποιος είναι ο προορισμός σας

Κάθε φορά που προχωράτε με θάρρος στη ζωή, δοκιμάζετε κάτι καινούργιο, τολμάτε να ξεκινήσετε από την αρχή, ανεξάρτητα σε ποια φάση ζωής βρίσκεστε και έχετε τη φλόγα να αφιερωθείτε σε κάτι με ένταση να είστε σίγουροι ότι εξυπηρετείτε τέλεια την εξέλιξη της ψυχής σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved