Γιατί γεννήθηκα Ιχθύς;

Γιατί σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν γίνεται τυχαία....

Γιατί γεννήθηκα Ιχθύς;


Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που οι περισσότεροι άνθρωποι ρωτούν τον εαυτό τους είναι «γιατί βρίσκομαι εδώ;». Για τους περισσότερους η απάντηση είναι δύσκολη. Υπάρχει ένα λόγος που κάθε ένας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα.

Αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 20 Φεβρουαρίου και 20 Μαρτίου ανήκετε στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι το δωδέκατο και τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού. Ανήκει στο Στοιχείο του Νερού και το Σταυρό των Μεταβλητών. Οι Ιχθύες έχουν κυβερνήτη τους τον Ποσειδώνα που στη μυθολογία ήταν ο Θεός των υδάτων.

Ο δια βίου στόχος σας

Το σύμβολο των Ιχθύων είναι δυο ψάρια που κολυμπούν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Το ένα ψάρι συμβολίζει το ορατό, το συνειδητό, την προσωπικότητα και το άλλο το αόρατο, το ασυνείδητο, την ψυχή. Υπάρχει μια χορδή που τα ενώνει, δείχνοντας ότι στη ζωή σας δεν θα πρέπει να ακολουθήσετε τη μία κατεύθυνση αποκηρύσσοντας την άλλη, γιατί έτσι θα «χάσετε» τον σκοπό της ύπαρξής σας που είναι μια ζωή που ο συντονισμός με το Θείο (το πνεύμα) θα μετουσιώνεται σε δημιουργία αγάπης στον ανθρώπινο κόσμο.

Οι ξεχωριστές ικανότητες που σας δίνονται για να φτάσετε στον προορισμό σας
Διαθέτετε την ικανότητα να συλλαμβάνετε αιώνιες αλήθειες της ζωής και να μπορείτε να έρθετε σε επαφή με κόσμους – δυνάμεις που δεν φαίνονται. Έχετε μεγάλη δεκτικότητα και κατανόηση και μπορείτε να βοηθάτε τους άλλους δίχως να τους προσβάλλετε με τον οίκτο σας. Επίσης, διαθέτετε ευαίσθητους ψυχικούς υποδοχείς με τους οποίους μπορείτε και διακρίνετε την ομορφιά κάθε ανθρώπινης ψυχής και το σπόρο της αγάπης που προσπαθεί να εκδηλωθεί σε κάθε άνθρωπο.

Τι επιδιώκει η ψυχή να μάθει και να θεραπεύσει σε αυτό το ταξίδι της ζωή σας
Πρώτα να μάθετε την αξία της πνευματικότητας στη ζωή σας, η οποία είναι και το το κλειδί της εξέλιξής σας. Για να μπορέσετε να την αξιοποιήσετε πλήρως θα χρειαστεί να κατανοήσετε το απέναντί σας ζώδιο, την Παρθένο, και την ανάγκη ύπαρξης μεθόδου, ρεαλισμού και πρακτικής εφαρμογής της. Η πνευματικότητα απαιτεί καθημερινή εξάσκηση για να λειτουργήσει στη ζωή και να μπορέσετε να συνεισφέρετε. Επίσης, όταν στριμώχνεστε από τη ζωή, αντί να παραδοθείτε στην όποια μορφή εξάρτησης, στις εξιδανικεύσεις, την ονειροπόληση, στο ρόλο του θύματος ή στην εξαπάτηση, η λύση είναι να αναζητήσετε την επαφή ή την επιστροφή στο εσωτερικό πεδίο της πνευματικότητας. Τέλος, όπως το νερό, που είναι το Στοιχείο στο οποίο ανήκει το ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να εισχωρήσει παντού, έτσι και η πνευματικότητα μπορεί και είναι σημαντική να υπάρχει σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Τα δώρα που φέρνετε στους ανθρώπους
Η ομορφιά στο χώρο, τον ήχο, το χρώμα, ο χορός, η μουσική, η ποίηση και κάθε μορφή τέχνης είναι μερικά από τα δώρα που φέρνετε στους ανθρώπους. Επίσης, η αγάπη, η ψυχική γενναιοδωρία, η αγαλλίαση, η συγχώρεση, η γαλήνη, η φροντίδα, η θεραπεία και η ψυχική γνώση.

Τι να θυμάστε όταν φοβάστε ότι δεν ξέρετε ποιός είναι ο προορισμός σας

Το ζώδιο των Ιχθύων ανήκει στην τριάδα της γνώσης και η φύση του ζωδίου είναι υδάτινη είναι εσωτερική. Έχετε έρθει για να φέρετε γνώση, πρώτα όμως χρειάζεται να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή. Η προσευχή, ο διαλογισμός, η επαφή με τη φύση, η εμπειρία της σιωπής μπορεί να είναι κάποιοι από τους τρόπους για να περάσετε από τη φάση της σύγχυσης και της πλάνης, σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σας, στο πεδίο της καθαρής δυνατότητας, του πνεύματος. Η πρόσβαση στη δεξαμενή του πνεύματος θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε την ενέργειά σας θετικά προς όλες τις κατευθύνσεις, μετατρέποντάς τη σε έκφραση απεριόριστης αγάπης.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα άστρα για σας; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved