Ο μήνας του Ζυγού: Ομορφιά, κομψότητα και διπλωματία

Τι μπορούμε να κάνουμε στον μήνα του Ζυγού;

Ο μήνας του Ζυγού: Ομορφιά, κομψότητα και διπλωματία

Χρόνια πολλά, όμορφοι Ζυγοί! Η γνήσια καλοσύνη σας, η αισιοδοξία και η δημιουργικότητα κάνει αυτόν τον κόσμο ένα πιο ζεστό και πιο δίκαιο μέρος για να ζούμε. Θα φέρετε το φως και την αρμονία όπου κι αν πάτε, ακόμη και με ένα απλό μπουκέτο λουλούδια. Εδώ είναι μερικοί τρόποι που μπορούμε να φέρουμε λίγη μαγεία από Ζυγό στη ζωή μας...

Όταν ο Ήλιος είναι στον Ζυγό, έχουμε μια ισχυρότερη αίσθηση του τι είναι δίκαιο. Είναι μια καλή στιγμή λοιπόν, για να δημιουργήσουμε συνεχείς καταστάσεις που είναι επωφελείς και από τις δυο πλευρές. Προσπαθούμε να μην πάρουμε μόνο ό, τι χρειαζόμαστε, αλλά χτίζουμε την εμπιστοσύνη και κάνουμε την αρχή για δημιουργία πιο ισχυρών κοινωνικών ιστών.

y7jgu

Επίσης, μας προσκαλεί να εκφράσουμε την αγάπη μας για την ομορφιά. Αυτό μπορεί να σημαίνει να ξεκινήσουμε χόμπι όπως η ζωγραφική ή να κάνουμε μια αναδιάταξη των συλλογών μας στο ράφι. Κάθε μάτι βλέπει με διαφορετικό τρόπο την ομορφιά και η διαδικασία της δημιουργικότητας είναι η ανακάλυψη της μοναδικής έκφρασης μας.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εγγραφούμε σε μαθήματα καλλιτεχνίας, τέχνης ή μουσικής, που θα μας μεταφέρουν μέσα από τις γκρίζες μέρες του χειμώνα.

Επιπρόσθετα, επειδή είναι το ζώδιο που δίνει έμφαση στον "άλλον", σε αυτό τον μήνα θα έχουμε μια σαφέστερη γεύση από τον εαυτό μας, μέσα από τον καθρέφτη των σχέσεων. Με ποιους περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας ; Τι μας λένε οι άνθρωποι που συναναστρεφόμαστε για τον εαυτό μας ; Τι χαρακτηριστικά μας, αρέσουν στους άλλους;

Υπάρχει μεγάλη διορατικότητα για να εξετάσουμε τι οι άλλοι αναδεικνύουν μέσα μας. Πάντως να σημειώσω, είναι μια αυταπόδεικτη αλήθεια ότι για να έχουμε δυναμικούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους στην ζωή μας, πρέπει να είμαστε κι εμείς.

vyuhkuhk

Είναι γνωστό, ότι το σύμβολο του ζωδίου είναι μια ζυγαριά που αντιπροσωπεύει τη ζύγιση των δύο πλευρών και την ισορροπία στις σχέσεις. Είναι λοιπόν μια καλή περίοδος για να συγχωρήσουμε, να βρούμε μια λύση ή να καταλήξουμε σε συμβιβασμό. Είμαστε πλέον κατάλληλοι για να βρούμε ακριβώς τη σωστή κίνηση ή λέξη για να ρυθμίσουμε τα πράγματα να πάνε δεξιά. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι να είμαστε ανοικτοί στην προοπτική του άλλου ατόμου και μπορώ να πω ότι είναι ενας θαυμάσιος τρόπος με τον οποίο οι λέξεις: "Λυπάμαι από την πλευρά μου" έχουν έναν τρόπο να θέτουν τις βάσεις για λύσεις.

Με τον Ζυγό, υπάρχει ένα μάτι στην ποιότητα και την κομψότητα. Η κυβερνήτης, Αφροδίτη, εμπνέει την αγάπη για όμορφους ανθρώπους και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Ένα μικρό απολαυστικό τρουφάκι από τη σοκολατοποιία, έχει καλύτερη αίσθηση από ένα πακέτο μαζικής παραγωγής σοκολατάκια. Μας εισάγει σε μια νωχελική απόλαυση μέσα σε πολυτέλειες, γεμάτες με ρομαντισμό και εκλεκτά εδέσματα.

yyyrrr

Απολαμβάνω εδώ, σημαίνει τη δημιουργία μιας πολύ όμορφης ατμόσφαιρας, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πάντα ότι πρέπει να ξοδέψουμε μια περιουσία. Μπορούμε να το επιτύχουμε βγάζοντας τα κρυστάλλινα ποτήρια, με την χρήση των σατέν ραφινάτων σεντονιών ή το άνοιγμα ενός φίνου κρασιού , που έχουμε εξοικονομήσει για την κατάλληλη περίσταση. Σκεφτόμαστε ποιότητα και όχι ποσότητα, όπως π.χ. η έκπληξη στον σύντροφο μας, με μια σοκολάτα αριστερά στο μαξιλάρι, το πρωί μόλις ξυπνήσει.

Αυτό βέβαια θα πρέπει να αντανακλάται και στην δική μας εμφάνιση. Μάλιστα, είναι ένας πολύ καλός μήνας για να εργαστούμε πάνω στο στυλ μας που μας πηγαίνει. Έχουμε σκεφτεί πως ένα μικρό πράγμα μπορεί να τραβήξει το βλέμμα των άλλων πάνω μας; Πηγαίνοντας σε πιο κρύους μήνες, ένα ροζ κασκόλ ή φουλάρι μπορεί να κάνει το κόλπο, για παράδειγμα. Ή αν έχουμε συνηθίσει να βαφόμαστε σε natural αποχρώσεις, μπορούμε να πειραματιστούμε με τη λάμψη σε ένα κραγιόν που είναι ακριβώς σωστό για τον τόνο του δέρματος μας.

uoiu

Ακόμη και ο τρόπος διασκέδασης, αλλάζει τις κινήσεις μας. Όταν ο Ήλιος είναι στον Ζυγό, είναι διπλά διασκεδαστικό να μας δουν και να βρεθούμε σε μέρη που είναι της μόδας. Το ποιοι είμαστε και ο τρόπος που εμείς το μεταφέρουμε, γίνεται η δήλωσή μας. Είναι διασκεδαστικό να προγραμματίζουμε τις νύχτες μας, παίρνοντας μέρος στην κοινωνική σκηνή γύρω μας.

Φυσικά σαν ζώδιο που λατρεύει να είναι με άλλους, μας υποδεικνύει ότι θα βρίσκουμε χαρά να πηγαίνουμε παρέα κάπου, ιδίως σε μουσεία, θέατρα ή γιατί όχι, σε μια γκαλερί τέχνης. Η συζήτηση σχετικά με το τι έχουμε δει , κάνει και πιο ζωντανές τις συνομιλίες μας. Θυμηθείτε με, όλα όσα ανεβάζουν το πνεύμα μας αυτήν την περίοδο, είναι σχετικά με την επίτευξη των εκφράσεων της ζωής μέσα από την τέχνη ή την τελειοποίηση που ανεβάζουν το πνεύμα μας, αυτήν την περίοδο.

Σας εύχομαι έναν υπέροχο μήνα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved