Οι πλανήτες στο ζώδιο του Καρκίνου

Ποιές είναι οι επιδράσεις των «αστρολογικών πλανητών» όταν διέρχονται από το ζώδιο του Καρκίνου;

Οι πλανήτες στο ζώδιο του Καρκίνου

Ήλιος στον Καρκίνο

Για να είστε ικανοποιημένοι από τη ζωή έχετε ανάγκη από το δικό σας προσωπικό χώρο που θα σας παρέχει ασφάλεια και σιγουριά. Η οικογένεια, το σπίτι, η ατομική σας επιχείρηση, είναι χώροι που επιλέγετε να διαμορφώσετε σύμφωνα με τη δική σας καλαισθησία και να οργανώσετε με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Όπως το βρέφος είναι εξαρτημένο από την τροφή και τη φροντίδα που του παρέχει η μητέρα έτσι και εσείς έχετε ανάγκη από γυναικείες φιγούρες που σας προσφέρουν συναισθηματική σιγουριά.

Χαρακτηρίζεστε από ευαισθησία, διαίσθηση, φαντασία αλλά και παραξενιά, ευθιξία, διστακτικότητα.

Μάθε από σήμερα τι θα συμβεί τους επόμενους 12 μήνες! Απόκτησε την προσωπική σου ανάλυση εδώ!

Σελήνη στον Καρκίνο

Η Σελήνη βρίσκεται σε θέση κατοικίας κι είστε από τη φύση σας ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και συχνά βασίζεστε στη φωνή της διαίσθησης σας. Το ζώδιο του Καρκίνου είναι εσωστρεφές κι αφενός έχετε την ανάγκη να «κλείνεστε» στον εαυτό σας και αφετέρου χρειάζεστε ένα πολύ στενό και οικείο περιβάλλον που, όταν θα χρειαστεί, θα αποτελεί το καταφύγιο σας. Από την άλλη, η τάση να γραπώνεστε στους άλλους καλύπτει κάποιες βαθιές συναισθηματικές σας ανάγκες όμως είναι φορές που γίνεται τροχοπέδη για να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας.

Ευσυγκίνητοι και δεκτικοί. Αγάπη για την οικογένεια, τη θάλασσα και τη μαγειρική. Ενδιαφέρον για το παρελθόν και την ιστορία. Οικία κοντά στην οικογένεια ή οικογενειακή επιχείρηση. Ανήσυχοι και με ροπή προς τη γκρίνια.

Ερμής στον Καρκίνο

Η προστατευτικότατα του Καρκίνου συχνά εγκλωβίζει την ανάγκη για επικοινωνία επί τω πλείστον με πρόσωπα που θεωρείτε δικούς σας ανθρώπους. Ωστόσο σε τομείς όπως η μουσική, η συγγραφή, η ψυχολογία και γενικότερα δραστηριότητες που η δεκτικότητα, ο συναισθηματισμός και η φαντασία είναι πρωταρχικής σημασίας μπορείτε να διαπρέψετε. Η καλή μνήμη, η δεκτικότητα και η έντονη διαίσθηση συμπεριλαμβάνονται στα ατού σας. Από την άλλη, η προσκόλληση στο παρελθόν και τα συνεχή κλαψουρίσματα και παράπονα είναι από τις αδυναμίες αυτής της θέσης.

Συναισθηματική επικοινωνία. Υποκειμενικές εντυπώσεις. Στάση τρυφερότητας και προστασίας απέναντι στα αδέλφια και τους φίλους. Παρέα με άτομα που νιώθετε οικεία και μπορούν να σας δείξουν ζεστασιά και τρυφερότητα.

**Για να μάθετε κι εσείς αν στο ωροσκόπιό σας βρίσκεται κάποιος πλανήτης στο ζώδιο του Καρκίνου, πατήστε εδώ**

Αφροδίτη στον Καρκίνο

Στις σχέσεις σας με τους άλλους είτε αναλαμβάνετε το ρόλο μιας προστατευτικής και τρυφερής φιγούρας είτε γίνεστε το πρόσωπο που κρατιέται σφιχτά από τον άλλο. Έλκεστε από πρόσωπα που είναι περιποιητικά, τρυφερά, αγαπούν την οικογένεια και μαζί τους μπορείτε να πετύχετε ένα συναισθηματικό δέσιμο. Δείχνετε προτίμηση σε αντικείμενα και ρούχα που σας θυμίζουν μια περασμένη εποχή ενώ οι οικονομικές σας πηγές μπορεί να είναι ασταθείς όπως και να συνδέονται στενά με αντικείμενα που έχουν σχέση με τις γυναίκες, το φαγητό, τη διατήρηση και τη συντήρηση του παρελθόντος, τη θάλασσα, κ.α.

Συνεσταλμένοι και τρυφεροί. Αισθηματικά πισωγυρίσματα. Προσκόλληση σε παλιούς έρωτες. Σχέσεις αποδεκτές από την οικογένεια. Οικονομική εξάρτηση. Προτίμηση στις αποχρώσεις του ασημί και του γκρι.

Άρης στον Καρκίνο

Ο Άρης εδώ είναι σε θέση πτώσης. Συνήθως δεν εξωτερικεύετε την επιθετικότητα σας προς τα έξω αντίθετα την στρέφετε προς τα εσάς. Όταν οι άλλοι γίνονται κακοί και ανταγωνιστικοί ,ακόμα κι αν γκρινιάζετε ή παραπονιέστε, επί της ουσίας διστάζετε να λάβετε πρωτοβουλίες και μπορεί να τα «βάζετε» με τον συναισθηματισμό, τα παιδικά σας βιώματα ή να αναζητάτε κάποιος άλλος να κάνει κάτι για αυτό. Μπορεί να υποφέρετε από παθήσεις που σχετίζονται με το στομάχι. Στο σεξ προτιμάτε ένα χώρο που να νιώθετε οικεία και προστατευμένα και δράτε με βάση το συναίσθημα.

Έφεση σε αθλήματα που σχετίζονται με το νερό ή βοηθούν να υπέρ-αναπληρώνετε συναισθηματικές πληγές παίρνοντας το ρόλο του «δυνατού». Επαγγελματικές δραστηριότητες που απαιτούν γόνιμη φαντασία, ευαισθησία, έχουν σχέση με γυναίκες, μικρά παιδιά, διατροφή ή είναι κατ' οίκον.

Δίας στον Καρκίνο

Σε θέση έξαρσης είναι ο Δίας στον Καρκίνο. Ως πλανήτης της τύχης σας δίνει εύνοια σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία, τις γυναίκες και άτομα που έχουν σχέση με τη θάλασσα, την τροφή, την ψυχολογία και το παρελθόν. Επίσης δείχνει την τάση να αναζητάτε την ηρεμία και την ασφάλεια και να βρίσκετε τρόπους να βελτιώσετε τις οικογενειακές σας συνθήκες. Πολύ πιθανόν να έχετε ένα μεγάλο σπίτι ή να μένετε μαζί ή κοντά με θείους, θείες, κουμπάρους ή δασκάλους.

Συμπόνια. Ανθρωπιά. Συμπαράσταση από την οικογένεια. Καλοί οικογενειάρχες. Έμφαση στη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Αναρρωτική ικανότητα.

Κρόνος στον Καρκίνο

Ο Κρόνος είναι σε θέση αδυναμίας και σηματοδοτεί προβλήματα και αντιξοότητες κατά την παιδική ηλικία. Πολύ πιθανόν να χρειάστηκε πολύ νωρίς να αναλάβετε υπευθυνότητες μέσα στο σπίτι σας ή να στερηθήκατε την ασφάλεια και την προστασία. Δυσάρεστα γεγονότα κάποιες φορές συνδέονται με τους γονείς και πολύ πιθανόν κάποιος αποχωρισμός από ένα μέλος της οικογένειας σας να σας κόστισε συναισθηματικά. Με επιμονή και σκληρή δουλειά μπορείτε να καταξιωθείτε σε τομείς που απαιτούν να κοντρολάρετε τα συναισθήματα σας ή έχουν σχέση με χώρους μαζικής εστίασης, εσωτερικά θέματα, και οικοδομικές κατασκευές.

Οικογενειακές ευθύνες. Στερήσεις στο σπίτι. Προβλήματα ή ζητήματα υγείας που έχουν σχέση με τη μητέρα. Ψυχοσωματικές παθήσεις, έλκος στομάχου, κολίτιδα. Τσιγγουνιά.

Ουρανός στον Καρκίνο

Με τον πλανήτη της ανατροπής στο ζώδιό του συμβολίζει ότι στην οικογένεια και το σπίτι είναι πολύ πιθανόν κάποιος χωρισμός ή άλλο ξαφνικό γεγονός να επηρέασε την ψυχοσύνθεση σας. Δεν έχετε συνηθίσει στην οικειότητα και έχετε μια τάση να πηγαίνετε κόντρα σε ό, τι σας κρατά δέσμιους του παρελθόντος. Ίσως δείξετε μια ερευνητική διάθεση για ζητήματα που σχετίζονται με τις ρίζες, την κληρονομικότητα, την οικογένεια όπως και ζητήματα που έχουν σχέση με παραφυσικά φαινόμενα.

Ξαφνικές αλλαγές οικίας. Απρόβλεπτα γεγονότα ταράζουν την οικογενειακή γαλήνη. Οικογενειακές ανακατατάξεις. Σπάσιμο οικογενειακών ταμπού. Διαχωρισμός από το μητρικό πρότυπο. Κλίση στα μαθηματικά, τη ψυχολογία, την αρχαιολογία. Η χρήση της τεχνολογίας σε θέματα που σχετίζονται με διατροφή.

Ποσειδώνας στον Καρκίνο

Αγαπάτε την οικογένεια και έχετε την τάση να κάνετε το καλό είτε γιατί η μητέρα ή η γιαγιά σας είχε αυτή τη συνήθεια είτε γιατί κατά τα παιδικά σας χρόνια είχατε δεχτείτε κάποια βοήθεια ή ευεργεσία. Έχετε μια κλίση προς τη μεταφυσική και κάθε τι που χρειάζεται να ανατρέξετε στο παρελθόν, να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία ή τα συναισθήματα σας για να το κατανοήσετε ή να το γνωρίσετε καλύτερα. Έντονη διαίσθηση και κληρονομικά ταλέντα ή προβλήματα υγείας.

Απόκρυψη της αλήθειας για θέματα σπιτιού, προγόνων ή γονιών. Υιοθεσία. Αρρώστια μέλους τη οικογένειας. Υγρασία ή πλημμύρα του σπιτιού. Κλοπές ή παράσιτα οικίας. Έλξη προς τον αποκρυφισμό.

Σημείωση: Για να λειτουργήσουν οι αργοί πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) επί προσωπικού, θα πρέπει είτε να σχηματίζουν κύριες όψεις με προσωπικούς δείκτες, είτε να βρίσκονται σε κάποιον από τους τέσσερις γωνιακούς οίκους (1ος, 4ος, 7ος, 10ος). Διαφορετικά, οι θέσεις τους αναφέρονται περισσότερο σε μια τάση γενιάς.

**Για να μάθετε κι εσείς αν στο ωροσκόπιό σας βρίσκεται κάποιος πλανήτης στο ζώδιο του Καρκίνου, πατήστε εδώ**

Διαβάστε επίσης:

Οι πλανήτες στο ζώδιο του Κριού

Οι πλανήτες στο ζώδιο του Ταύρου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved