Οι πλανήτες στο ζώδιο των Διδύμων

Ποιές είναι οι επιδράσεις των "αστρολογικών πλανητών" όταν διέρχονται από το ζώδιο των Διδύμων;

Οι πλανήτες στο ζώδιο των Διδύμων

Ήλιος στους Διδύμους

Αναζητείτε να επικοινωνήσετε, να μάθετε, να ταξιδέψετε. Η ολοκλήρωση της προσωπικότητάς σας και η αυτοπραγμάτωση θα επιτευχθούν μόνο από δραστηριότητες που απαντούν στα παραπάνω αιτήματα. Η δραστήρια κοινωνική ζωή και οι ποικίλες διαπροσωπικές σχέσεις σας προσφέρουν ευκαιρίες για επικοινωνία, καθώς έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικού μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου. Αυτή η ανάγκη για επικοινωνία σας ωθεί σε ενέργειες που χαρακτηρίζονται από προσαρμοστικότητα, κινητικότητα και πολυπραγμοσύνη.

Χιούμορ, ευστροφία, ζωηράδα, νευρικότητα, ανησυχία, ειρωνεία, γρήγορες και ποικίλες επαφές, διανοητικές δραστηριότητες.

Σελήνη στους Διδύμους

Με τη Σελήνη στην κατοικία του Ερμή διακρίνεστε από μια ορμέμφυτη επιθυμία για επικοινωνία και μάθηση. Νιώθετε άνετα και προσαρμόζεστε με ευκολία σε καινούργιους και διαφορετικούς χώρους και ευχαριστιέστε την παρέα των άλλων ανθρώπων. Η οικογενειακή ζωή μπορεί να είναι άστατη και οι σχέσεις με τα μέλη της πότε να είναι καλές και πότε απόμακρες. Πιθανόν να μην έχετε μόνιμη στέγη και ως παιδί να μετακινιόσασταν από σπίτι σε σπίτι, από πόλη σε πόλη ή η ανατροφή σας να μοιράζονταν σε δύο ή περισσότερα πρόσωπα.

Ικανότητα σύνδεσης με τους άλλους, εσωτερική ανάγκη για κίνηση, εκλογίκευση συναισθημάτων, απέχθεια για τη μοναξιά, περιουσία/κατοικία ή επαγγελματικός χώρος που χωρίζεται στα δύο.

Ερμής στους Διδύμους

Έχετε την ικανότητα να προσλαμβάνετε γρήγορα τη γνώση και το θεωρητικό υπόβαθρο οποιουδήποτε αντικειμένου ή κατάστασης. Η σκέψη σας εκτείνεται σε πολλά επίπεδα και καλύπτει πολλές πλευρές. Διαθέτετε ευχέρεια λόγου και την ικανότητα να δίνετε γρήγορες και εύστοχες απαντήσεις. Μιλάτε με εύθυμη διάθεση, εκφράζεστε με χιούμορ και με άνεση κάνετε έξυπνα πειράγματα και είστε επιδέξιοι στα αστειολογήματα.

Δημόσιες σχέσεις, πνευματική ευστροφία, γρήγορη αντίληψη, περιέργεια, νευρικότητα, επιδεξιότητα στα χέρια και τις κινήσεις.

Αφροδίτη στους Διδύμους

Με την Αφροδίτη σε ζώδιο του αέρα έχετε ευχέρεια στις συναναστροφές, προσαρμόζεστε με ευκολία στις σχέσεις και πολλά αισθηματικά ειδύλλιά σας χαρακτηρίζονται από νεανικό ενθουσιασμό. Σε θέματα γάμου όσο και συνεργασιών συχνά συμπεριφέρεστε με ελαφρότητα και όσο εύκολα μπορεί να συνάψετε ένα δεσμό άλλο τόσο μπορεί να τον διαλύσετε. Συνήθως χρήματα έρχονται στην κατοχή σας μέσα από νοητικές ή/και πολυάριθμές ενασχολήσεις. Αγαπάτε ένα πλήθος ενδιαφερόντων που κυρίως έχουν σχέση με κίνηση, διανόηση και επικοινωνία.

Ευχάριστοι τρόποι, ποικίλες πηγές εσόδων, άστατη ερωτική ζωή, δυο ή περισσότεροι γάμοι, συνεργασίες νοητικού περιεχομένου.

Άρης στους Διδύμους

Η μεταβλητότητα του ζωδίου σας επιτρέπει να ασχολείστε με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Η δράση και η εργασία σας μπορούν να αποδώσουν σε τομείς που απαιτούν ευχέρεια λόγου, ευκινησία ή επιδεξιότητα στα χέρια. Στο σεξ όλα αρχίζουν από την επικοινωνία και δη από το φλερτ. Ωστόσο άλλο σεξ και άλλο σχέση αυτά τα δυο συχνά δεν συμπίπτουν. Το πάν είναι να κρατιέται το ενδιαφέρον σας ζωντανό σε ό, τι κι αν κάνετε και να μην βαριέστε.

Ευκινησία, επαγγελματικά ταξίδια, ταχύτητα αντίδρασης, νοητική δράση, μηχανικές κινήσεις, εναλλαγή ενδιαφερόντων, εργασία σε διαφορετικά αντικείμενα, λεκτικές έριδες, καυγάδες και εντάσεις με αδέλφια.

Δίας στους Διδύμους

Η αέρινη φύση του ζώδιου σας επιτρέπει τόσο να προσλαμβάνετε γνώσεις με ευκολία όσο και να τις μεταδίδετε. Η μάθηση και το εξωτερικό συνδέονται είτε έχοντας έφεση σε ξένες γλώσσες, είτε ταξιδεύοντας στο εξωτερικό για σπουδές, να συναντήσετε αδέλφια ή για τη χαρά της περιπέτειας. Η μετακίνηση ωστόσο σε ξένα μέρη είναι προσωρινή. Ζητήματα θρησκείας, πολιτικής και νόμων ίσως τα αντιμετωπίζετε με επιπολαιότητα ή παρουσιάζετε πολλές και διαφορετικές γνώμες.

Ευφράδεια, πολυλογία, πολυμέρεια, αμετροέπεια, επανάπαυση, ταξίδια, τουριστικές συναλλαγές, νομικά θέματα με τα αδέλφια.

Κρόνος στους Διδύμους

Το αέρινο στοιχείο και η μεταβλητή ποιότητα των Διδύμων δεν ταιριάζει με τη μοναχική και επίμονη φύση του Κρόνου και συχνά προκύπτει ένα επικοινωνιακό μπλοκάρισμα. Η εγκράτεια τόσο στο λόγο όσο και στις κινήσεις είναι συχνά χαρακτηριστική ενώ κάποιες φορές υπάρχουν και προβλήματα ομιλίας. Από την άλλη, μετρημένοι και σοβαροί έχετε ικανότητα συγκέντρωσης και αποκτώντας πείρα μπορείτε να βάλετε τη σφραγίδα σας σε μια νοητική εργασία.

Αργή ομιλία, λακωνικότητα, βάθος στη σκέψη, επιστημονική εργασία, σεβασμός στη μόρφωση, προβλήματα με τένοντες, χέρια ή τους πνεύμονες.

Ουρανός στους Διδύμους

Ο αέρας εκπροσωπώντας τη λογική σκέψη επιτρέπει στον Ουρανό τον κατεξοχήν πλανήτη της νοητικής ελευθερίας και της προόδου να ανοιχτεί σε νέα ρεύματα ιδεών. Ως εκ τούτου τείνετε να εφεύρετε και να εκσυγχρονίσετε απόψεις, θεωρίες και διανοητικά συστήματα σε ποικίλους τομείς. Έχετε μια κλίση προς την τεχνολογική μόρφωση και γενικότερα τη μάθηση που συνδέεται τόσο με προοδευτικές και αναπτυσσόμενες επιστήμες όσο και ασυνήθιστες ή συλλογικές ενασχολήσεις.

Κοινωνικότητα, εφευρετικότητα, ανατρεπτική σκέψη, ανοιχτοί ορίζοντες, τεχνολογικά, ηλεκτρονικά, τηλεπικοινωνιακά ενδιαφέροντα/επιτεύγματα.

Ποσειδώνας στους Διδύμους

Το αέρινο στοιχείο των Διδύμων ανοίγει στον Ποσειδώνα τόσο διανοητικά όσο και επικοινωνιακά κανάλια διοχέτευσης της φαντασίας και της έμπνευσης. Ο ιδεαλισμός, ο ρομαντισμός και τα υψηλά ιδανικά εκφράζονται μέσω του λόγου και μια ιδέα ή σκέψη μπορεί να αποτελέσει συναισθηματικό φάρμακο ή πηγή λύτρωση. Η λογική τίθεται στην υπηρεσία της ερμηνείας του θείου, της τέχνης, της ψυχής και του ακατανόητου.

Εκφραστική ικανότητα, ποίηση, ντεϊσμός , λανθασμένες αντιλήψεις, ψυχική αστάθεια, σπάνιες ασθένειες των αδελφών, των χεριών, λοιμώξεις του αναπνευστικού.

Σημείωση: Για να λειτουργήσουν οι αργοί πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) επί προσωπικού, θα πρέπει είτε να σχηματίζουν κύριες όψεις με προσωπικούς δείκτες, είτε να βρίσκονται σε κάποιον από τους τέσσερις γωνιακούς οίκους (1ος, 4ος, 7ος, 10ος). Διαφορετικά, οι θέσεις τους αναφέρονται περισσότερο σε μια τάση γενιάς.

* Για να μάθετε κι εσείς αν στο ωροσκόπιό σας βρίσκεται κάποιος πλανήτης στο ζώδιο των Διδύμων, πατήστε εδώ*



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved