Οι πλανήτες στο ζώδιο του Ταύρου

Ποιες είναι οι επιδράσεις των "αστρολογικών πλανητών" όταν διέρχονται από το ζώδιο του Ταύρου;

Οι πλανήτες στο ζώδιο του Ταύρου

Ήλιος στον Ταύρο

Αναζητάτε να δημιουργήσετε κάτι δικό σας που να είναι εφαρμόσιμο, σταθερό και παραδεκτό από τους άλλους. Συχνά λοιπόν προσπαθείτε να αποταμιεύετε χρήματα, να επενδύετε σε ακίνητη περιουσία και να επιλέγετε μια εργασία χωρίς ρίσκο, η οποία αφ' ενός δεν θα σας κουράζει και αφ' ετέρου θα σας εξασφαλίζει τα απαραίτητα αγαθά για μία ζωή με άνεση και ποιότητα. Πέρα από την οικονομική εξασφάλιση, εξίσου σημαντικό αίτημα για εσάς αποτελεί και η συναισθηματική ασφάλεια. Η ανάγκη για σταθερότητα στις σχέσεις σας οδηγεί σε λογικές και ρεαλιστικές επιλογές τις οποίες υπερασπίζεστε με κάθε τρόπο.

Αγάπη για τη φύση, ανάγκη για κτήση και κατοχή, γήινος αισθησιασμός, ισχυρογνωμοσύνη, ρεαλισμός.

Σελήνη στον Ταύρο

Η Σελήνη στην κατοικία της Αφροδίτης σας κάνει ρομαντικούς, τρυφερούς και ευχάριστους. Η γήινη ιδιότητα του Ταύρου σας κάνει ρεαλιστές και η συναισθηματική σας κατάσταση είναι σε άμεση συνάρτηση με την οικονομική. Έχετε λεφτά, είστε καλά, δεν έχετε, νιώθετε χάλια. Η ασφάλεια για εσάς είναι το άλφα και το ωμέγα και αναζητάτε αυτή μέσα από τα υλικά αγαθά που θα σας εξασφαλίσουν τροφή, στέγη και ευχαρίστηση. Συχνά το σπίτι σας είναι όμορφα διακοσμημένο, με άνετους χώρους και πιθανόν κοντά στην εξοχή.

Εσωτερική ηρεμία. Αίσθηση της πραγματικότητας. Δυνατή κράση. Κέρδη ή ζημίες από γυναίκες. Χρωματική ευαισθησία.

Ερμής στον Ταύρο

Συνήθως μιλάτε αργά, προτιμώντας λέξεις που εκφράζουν γλυκύτητα και συγχρόνως αξιοπιστία. Συχνά, σκέφτεστε με ηρεμία, βάζοντας σε μια σειρά τους συλλογισμούς σας και αξιοποιώντας τους για να αποδείξετε κάτι που έχει υλική εφαρμογή. Μπορεί να μη μαθαίνετε γρήγορα, όμως ό,τι μαθαίνετε δεν το ξεχνάτε. Οι σχέσεις με αδέλφια και φίλους συνήθως είναι ευχάριστες και αγαπάτε τις εκδρομές στην εξοχή και τη φύση. Αν και άλλες αστρολογικές ενδείξεις ευνοούν τηρείτε το λόγο σας τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα οικονομικά.

Βαρύ περπάτημα. Χρησιμοποίηση των λέξεων με προσοχή. Μάθηση ευχάριστων ενασχολήσεων. Υλικοί υπολογισμοί. Συνεπείς σε αυτά που λέτε.

Αφροδίτη στον Ταύρο

Είστε άτομα χαρούμενα, γοητευτικά και φιλήδονα. Αγαπάτε την ομορφιά και σας αρέσει να συναναστρέφεστε με πρόσωπα ευχάριστα, που αγαπούν την τέχνη, την αισθητική και τη φύση. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, η αρχή της ηδονής έχει την πρωτοκαθεδρία στη ζωή σας και το φαγητό -όπως και ο έρωτας- συμπεριλαμβάνονται στις αγαπημένες σας απολαύσεις. Συνήθως, διαθέτετε ταλέντο στην αισθητική, τη ζωγραφική, το τραγούδι, τη γλυπτική ή κάποια άλλη τέχνη. Ερωτικά ελκύεστε από ανθρώπους που, πέρα από συναισθηματική ασφάλεια, μπορούν να σας προσφέρουν και οικονομική εξασφάλιση.

Ωραίοι και ευγενικοί τρόποι. Οικονομικές κτήσεις. Τάση για αύξηση βάρους. Αγαπημένες αποχρώσεις του πράσινου και του μπεζ.

Άρης στον Ταύρο

Με οτιδήποτε κι αν καταπιαστείτε, δεσμεύεστε, δείχνετε αποφασιστικότητα και αγωνίζεστε για να έχει πρακτική εφαρμογή και απτά αποτελέσματα. Συχνά, ο τρόπος με τον οποίο δράτε δείχνει βεβαιότητα και σιγουριά, όπως, επίσης, κατά περιπτώσεις ξεροκεφαλιά και φανατισμό. Οι κινήσεις σας δεν είναι γρήγορες και βιαστικές, αντίθετα κινείστε αργά, προσεκτικά και μελετημένα. Ερωτικά, επιδιώκετε σταθερότητα, ασφάλεια, χωρίς ωστόσο να θυσιάζετε τα συμφέροντα, τη βολή ή τις ανέσεις σας. Χόμπι όπως το σκάκι, η μουσική, ο χορός, το τραγούδι μπορούν να σας κερδίσουν, ενώ επαγγελματικά μπορείτε να διαπρέψετε σε τομείς όπως λογιστική, οικονομικά, αισθητική, τοπογραφία και τέχνη.

Σταθερές ελεγχόμενες κινήσεις. Οικονομικές πρωτοβουλίες. Επαγγελματική σταθερότητα. Ευχάριστα χόμπι. Ερωτική πληρότητα. Υλική δημιουργία.

Δίας στον Ταύρο

Η παρουσία του Δία στον Ταύρο υποδεικνύει αφθονία σε αγαθά, είναι δείκτης καλοζωίας και αρκετών ευκαιριών για συναισθηματική πληρότητα. Δύσκολα με έναν τέτοιο Δία θα ξεμείνετε από λεφτά, εκτός αν άλλοι αστρολογικοί παράγοντες το υποδεικνύουν. Η τύχη είναι με το μέρος σας σε οικονομικά θέματα και συχνά έχετε τη δυνατότητα να εξελίξετε κάποια προϊόντα όπως και να εκτιμήσετε τις ομορφιές και τις πολυτέλειες της ζωής. Η αδυναμία αυτού του Δία είναι η αμετροέπεια στο φαγητό, οι σπατάλες και κάποιες φορές οι νομικές εμπλοκές για οικονομικά ζητήματα.

Υλική ευημερία. Χρήματα από το εξωτερικό. Οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με δίκες. Εξαγωγές γεωργικών προϊόντων ή φυτών. Τάση για αύξηση των αποθεμάτων λίπους.

Κρόνος στον Ταύρο

Διάθετε ταλέντο στη διαχείριση χρημάτων και σας ενδιαφέρει να είστε συνεπείς σε οικονομικά ζητήματα. Αγαπάτε την αποταμίευση και ξέρετε να βάζετε φρένο σε «ξεσαλώματα». Τα χρήματα είναι μια σοβαρή υπόθεση για εσάς και συγχρόνως ένα μέσο για να επιβληθείτε και να βρεθείτε στην κορυφή της ιεραρχίας. Ως εκ τούτου, εργάζεστε σκληρά για να τα αποκτήσετε και προσέχετε πώς τα ξοδεύετε. Ηλικιωμένα πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην οικονομική σας κατάσταση, ενώ πιθανόν κυβερνητικές αποφάσεις να αποτελέσουν αιτία για συρρίκνωση των οικονομικών σας.

Υλισμός. Εξουσία μέσω του χρήματος. Δομικά υλικά. Οικοδομικές εργασίες. Ορμονικά προβλήματα.

Ουρανός στον Ταύρο

Με τον πλανήτη της ευρεσιτεχνίας στο ζώδιο του Ταύρου σίγουρα μπορείτε να φανείτε ιδιαίτερα ευφυείς σε οικονομικά θέματα. Ίσως ακολουθήσετε εκκεντρικές ή ανατρεπτικές μεθόδους για να αποκτήσετε χρήματα και κάπου να ξεφύγετε από τα όρια, φτάνοντας μάλιστα στον παραλογισμό, το δογματισμό ή το φανατισμό. Πολύ πιθανόν να έχετε κάποιο εισόδημα ή κέρδη από κάποιο σύλλογο, ομάδα, την επιστήμη ή τεχνολογικά προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση, οι διασυνδέσεις, η κοινωνική δικτύωση και διάδοση των θεωριών ή των πιστεύω σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην απόκτηση χρημάτων.

Οικονομική εφευρετικότητα. Εισοδηματικά σκαμπανεβάσματα. Δογματισμός. Φανατισμός. Αισθηματικές ανατροπές.

Ποσειδώνας στον Ταύρο

Ο Κυβερνήτης των Ιχθύων στο ζώδιο του Ταύρου δίνει όμορφη φωνή, κάποιο μουσικό ταλέντο, ενώ κάνει θαύματα στον τομέα της τέχνης. Οικονομικά, το τοπίο είναι συνήθως θολό όσον αφορά στη διαχείριση, ενώ οι γήινες απολαύσεις, όπως φαγητό και έρωτας, ιδιαίτερα σε δύσκολες περιόδους αποτελούν συναισθηματικά αποκούμπια. Πιθανή τάση για δωρεές ή για παραχώρηση περιουσιακών στοιχείων σε κοινωφελή ιδρύματα.

Καλή φωνή, μουσικό ταλέντο, καλλιτεχνική κλίση. Αρχιτεκτονική, οικονομική αδράνεια, συναισθηματική ανασφάλεια. Ορμονικές διαταραχές.

Σημείωση: Για να λειτουργήσουν οι αργοί πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) επί προσωπικού, θα πρέπει είτε να σχηματίζουν κύριες όψεις με προσωπικούς δείκτες, είτε να βρίσκονται σε κάποιον από τους τέσσερις γωνιακούς οίκους (1ος, 4ος, 7ος, 10ος). Διαφορετικά, οι θέσεις τους αναφέρονται περισσότερο σε μια τάση γενιάς.

* Για να μάθετε κι εσείς αν στο ωροσκόπιό σας βρίσκεται κάποιος πλανήτης στο ζώδιο του Ταύρου, πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved