Η πεθερά Υδροχόος

Η ιδιόρρυθμη και εκκεντρική της στάση πολλές φορές γίνεται αντικείμενο σχολιασμού από συγγενείς, γείτονες, γνωστούς ή άλλους

Η πεθερά Υδροχόος

Απρόβλεπτη σαν την καλοκαιρινή την μπόρα είναι η πεθερά Yδροχόος που αναμφίβολα σαν και την αφεντιά της δεν υπάρχει αντίγραφο. Με κυβερνήτη τον Ουρανό, ξεφεύγει από τα όρια της κλασσικής πεθεράς και κινείται από το ένα άκρο στο άλλο. Είναι υπέρ της δημοκρατίας και της ελευθερίας αλλά αν αυτές δεν διέπουν τη σχέση με τον τρόπο που εκείνη ορίζει τότε η πτυχή του δικτάτορα αναδύεται από μέσα της εν ριπή οφθαλμού.

Τι θα αγαπήσετε πάνω της

Ο φιλικός και κοινωνικός της χαρακτήρας θα σας γοητεύσει και συχνά θα έχετε την εντύπωση ότι είναι περισσότερο μια φίλη που σας εκπλήσσει με τις τρελίτσες και τις νεωτεριστικές τις ιδέες παρά μια πεθερά. Μαζί της δεν βαριέστε ποτέ, έχει χιούμορ, είναι γνώστης των τελευταίων εξελίξεων των πραγμάτων , πηδάει από το ένα θέμα στο άλλο και πάντα έχει κάτι να σας πει για κάτι ασυνήθιστο, πρωτοποριακό, αλλόκοτο ή προκλητικό. Πέρα από την άκρως ευχάριστη και ενδιαφέρουσα παρέα της θα σας κερδίζει με το ενδιαφέρον της να προσφέρει κάτι καλό για την κοινότητα της, το σύλλογο που ανήκει ή την ανθρωπότητα.

Με τι θα... τρέχετε και δεν θα φτάνετε

Είναι στιγμές που η ελευθέρια και η παντελή απουσία περιορισμών ή δεσμεύσεων από την πλευρά της φτάνει στα όρια μιας εκνευριστικής αδιαφορίας, ικανής να σας τρελάνει ή να σας δώσει την αίσθηση ότι δεν έχετε στήριξη και αγάπη από πλευράς της. «Είπαμε, μα όχι και έτσι» θα είναι μια φράση που θα βγαίνει συχνά από τα χείλη σας για την ετερόδοξη ή απόμακρη συμπεριφορά της. Η ιδιόρρυθμη και εκκεντρική της στάση πολλές φορές γίνεται αντικείμενο σχολιασμού από συγγενείς, γείτονες, γνωστούς ή άλλους ανθρώπους και πιθανόν να έρχεστε σε δύσκολη θέση με τις «εκτροπές» της. Επιπλέον, ο Κρόνιος σπόρος που κουβαλά μέσα της μπορεί να βγει στην επιφάνεια από την μια στιγμή στην άλλη με έναν απροκάλυπτο φανατισμό ή ολοκληρωτικά αυταρχικό τρόπο. Μπορείτε να φάτε σαλιγκάρια, γιαχνί, στιφάδο, τηγανητά, πίτα, μουσακά (όσο πιο ανορθόδοξα τόσο το καλύτερο) αλλά δεν μπορεί να μη σας αρέσουν, θα τα φάτε διαφορετικά για εκείνη θα είστε οπισθοδρομικοί, προκλητικά επίμονοι ή δείχνετε ότι θέλετε να την προσβάλλετε ή να την σνομπάρετε.

Τι πρέπει εξ αρχής να ξεκαθαριστεί μεταξύ σας

Δεδομένου ότι είναι άτομο που πάει κόντρα στο ρεύμα και δεν μπαίνει σε κλισέ και συμβατικότητες καλό είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα να παρουσιάσετε τα do και don't της μεταξύ σας σχέσης. Καταρχήν επειδή η έννοια της ελευθερίας μπορεί να πάρει διαστάσεις αναρχίας και να κάνει ό,τι της καπνίσει χρειάζεται να κάνετε σαφές ποιος κάνει κουμάντο στο δικό σας σπίτι και ποιοι είναι οι κανόνες και τα όρια που το διέπουν. Αν δεν θέλετε η προσωπική σας ζωή να γίνεται γνωστή και οι φίλοι της ή ομοϊδεάτες της να μην γνωρίζουν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις του κάθε επεισόδιο της ζωής σας τότε κάνετε κάτι όσο είναι νωρίς. Επιλέξτε το διάλογο μπορεί να αποδειχθεί γόνιμος και εποικοδομητικός.

Πού χώνεται

Συνήθως δεν δίνει στόχο και έχετε την αίσθηση ότι μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε χωρίς ένα μάτι να σας παρατηρεί. Όμως έχει την τάση να χώνεται απροειδοποίητα και να εμφανίζεται σαν φάντης μπαστούνης εκεί που δεν την περιμένετε. Μπορεί να είναι φευγάτη και φαινομενικά αδιάφορη αν όμως καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά τότε είναι που θα βρει μέχρι και τον αναλυτικό λογαριασμό του κινητού σας, τις κινήσεις της πιστωτικής σας κάρτας και θα σας πιάσει εξ απήνης. Ιδιαίτερα παρεμβατική μπορεί να φανεί γιατί το τι pc θα αγοράσετε, τι σύνδεση ίντερνετ θα βάλετε ή τι συσκευή ποπ κορν ή mp4 θα διαλέξετε. Το «όχι» το ακούει μόνο την 28η Οκτωβρίου για αυτό αν ετοιμαστείτε να κάνετε την επανάσταση του Σπάρτακου για το τι σύνδεση double play θα επιλέξετε θα σας κάψει τον εγκέφαλο ή θα σας αφοπλίσει ακαριαία με wireless διαδικασίες.

Πού να της δώσετε αέρα

Για πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα είναι πολύ «προχώ» και αξίζει να ακούσετε θεωρίες πρωτότυπες ή που αφορούν ριζοσπαστικές αλλαγές. Σε θέματα αστρολογίας και τεχνολογίας μπορεί να σας εκπλήξει με τις γνώσεις της ενώ και σε ό,τι χρειάζεται εκσυγχρονισμό κάτι καινοτόμο θα έχει να προτείνει. Αν της δώσετε να καταλάβει ότι δεν σας είναι ούτε βάρος ούτε τη θέλετε παροπλισμένη τότε από μια παγερή, αδιάφορη πεθερά μπορεί να εξελιχθεί σε μια επιστήθιο φίλη ή σε μια πεθερά που θα δεχτεί την διακοπή του ψυχρού πολέμου με χαρά.

Πού βγαίνουν τα μαχαίρια

Αν διαπιστώσει ανειλικρίνεια ή υπάρξουν από πλευρά σας αναφορές σχετικά με την ηλικία της χρησιμοποιώντας λέξεις όπως «αντίκα» ή φράσεις «εσύ έδωσες το κόνιο στον Σωκράτη», «είσαι τόσο νέα που είχες προλάβει τη νεκρά θάλασσα μόλις είχε αρρωστήσει» τότε ο Χίτλερ και ο Αττίλας θα μοιάζουν με αρχάγγελο μπροστά της.

Πώς να σας πάρει με καλό μάτι

Αποφύγετε το κλασσικό στυλ, τις εγωκεντρικές δηλώσεις, τα προσποιητά κανακέματα ή καλοπιάσματα τύπου «πεθερούλα μου εγώ που σ'αγαπάω», «θα τρελαθώ αν μου πάθεις τίποτα» διότι θα φάτε τρελό δούλεμα. Προτιμήστε να είστε αληθινοί, δείξετε σε τι διαφέρετε από τους άλλους, εκπλήξτε τη με κάτι παράδοξο ή ασυνήθιστο, παρουσιάστε μια μεταρρυθμιστική ή καινοτόμα θεωρία και πρωτίστως έχετε τις καλύτερες προθέσεις για το παιδί της.

Πώς θα μείνει μακριά από τα πόδια σας

Μια πολύ καλή λύση είναι ο ακρωτηριασμός των δικών σας ποδιών. Οι δεσμοί που έχει με το παιδί και με τα εγγόνια της είναι τόσο δυνατοί που μπορείτε να τους ξεκόψετε μόνο αν πάρετε το μαξιλαράκι σας και πάτε στη μαμά σας. Ωστόσο, συνήθως αν δείξετε ότι δεν την πάτε , απομακρύνετε και διακόπτει τα καθημερινά σούρτα – φέρτα ή τις διπλωματικές σχέσεις μαζί σας. Τώρα αν για κάποιο λόγο νομίζετε ότι μπορείτε να φύγετε μακριά της σε άλλη γη και σε άλλα μέρη και να γλιτώσετε τότε ξεχνάτε ότι το ίντερνετ έχει απίστευτες δυνατότητες.

*Θέλετε να μάθετε για το χαρακτήρα της πεθεράς σας; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved