Η Σελήνη στον Τοξότη - Πρόσωπα και δημιουργοί

Το μότο της είναι «όπου γης και πατρίς» και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί με τίποτα να ζήσει κλεισμένη σε τέσσερις τοίχους

Η Σελήνη στον Τοξότη - Πρόσωπα και δημιουργοί

Μια ωραία πεταλούδα... Το αδιαπραγμάτευτο χάρισμα της είναι το πέταγμα. Στη φύση, στη γνώση, σε πίστες, παρκέ, ακόμη και στο διάστημα. Παιδική και ανεξάρτητη, ταξιδιάρα και αεικίνητη εκφράζεται με πολλούς τρόπους και είναι ιδανική για μια καριέρα στα media, τις επιχειρήσεις, στον αθλητισμό, στις τέχνες, τη συγγραφή... Σκέτο πολυκατάστημα! Το μότο της είναι «όπου γης και πατρίς» και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί με τίποτα να ζήσει κλεισμένη σε τέσσερις τοίχους. Το νεανικό της πνεύμα καταπίνει εύκολα ακόμη και το μεγαλύτερο «χάσμα γενεών» και από αυτήν την άποψη όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο περισσότερο αναδεικνύει τη φρεσκάδα της.

Γιούρι Γκαγκάριν, Νηλ Άρμστρονγκ Δύο πολύ σημαντικές διαστημικές πρωτιές που είχαν για υπόβαθρο τον γενέθλιο Ουρανό στον Κριό...
Τσαρλς Λίντμπεργκ Όταν δηλαδή έγινε η πρώτη υπερατλαντική πτήση από έναν άλλο πρωτοπόρο που είχε τον Ουρανό στον Τοξότη.

Κρίστοφερ Ρηβς Ο άτυχος ηθοποιός ταυτίστηκε με το ρόλο του ιπτάμενου Σούπερμαν, αξιοποιώντας τη θέση του Άρη στο ίδιο ζώδιο και τον Πλούτωνα στο Λέοντα που πρακτικά «εισήγαγε» το νέο ηρωικό πρότυπο.
Μάικλ Τζόρνταν Τον αποκάλεσαν Air Jordan, και σίγουρα δεν είχαν άδικο.

Ίγκερ Κασίγιας, Πήτερ Σμάιχελ Δύο ακόμη ιπτάμενοι, σε άλλο πόστο...
Αντρέι Σεφτσένκο, Πίπο Ινζάγκι, Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς Να και οι πιρουέτες...

Μωρίς Μπεζάρ Με μια χαρακτηριστική αντίθεση Δία-Ποσειδώνα, υπήρξε ένας multi δημιουργός. Χορευτής, χορογράφος και σκηνοθέτης, με τις πρωτοποριακές του συλλήψεις έστρωσε το δρόμο στις επόμενες γενιές.
Μαργκό Φοντέην Για 45 ολόκληρα χρόνια πρωταγωνιστούσε στο χορό, μπολιασμένη από τη καλλιτεχνική μοναδικότητα του Ιχθυακού Ουρανού στον 1ο οίκο.

Τζιάκομο Καζανόβα Πολυπράγμων ταξιδευτής, εραστής και τυχοδιώκτης έμεινε στην ιστορία από τον Ουρανό στο Σκορπιό στον 1ο οίκο και τον εξαιρετικά προικισμένο 5ο του (Αφροδίτη και Άρης στους Ιχθύες
Λώρενς της Αραβίας Ενώ ο Ουαλλός εξερευνητής, συγγραφέας και θρύλος για τους Άραβες, προτίμησε να εξασκήσει τον γωνιακό του Άρη (στο Σκορπιό, στον 4ο οίκο) σε συνδυασμό με τον Ουρανό στο Ζυγό.


Όπρα Γουίνφρεϊ Για ένα Δία στο 10ο οίκο και τους Διδύμους είναι παιχνιδάκι να αναδειχθεί σε number one, όταν μάλιστα έχει και την στήριξη της γωνιακής ...media-moon.
Λάρι Κίνγκ Ίδια συνταγή με αστρικές παραλλαγές: Ο Δίας στον 9ο οίκο στο Ζυγό σε σύνοδο με το αστρικό Μεσουράνημα και η Σελήνη σε σύνοδο με τον αστρικό Ωροσκόπο.

Τσαρλς Μπρόνσον, Τσάρλτον Ήστον, Γκάρι Κούπερ, Μοντγκόμερι Κλιφτ, Ροκ Χάτσον Θες η παιδικότητα, θες το ...κάτι τις της, τουλάχιστον στους άνδρες αυτή η Σελήνη προσδίδει συχνά μια ιδιαίτερη γοητεία.
Αλ Πατσίνο, Ρίτσαρντ Γκηρ, Κέβιν Κόστνερ Κάτι που δείχνει να επιβεβαιώνεται και στις νεώτερες γενιές!

Νικόλ Κίντμαν, Σάρον Στόουν, Τζένιφερ Άνιστον, Μπάρμπαρα Χέρσεϊ, Έμα Γουότσον Αντίθετα στις γυναίκες ανεξάρτητα από την ομορφιά τους αυτό που ξεχωρίζει είναι ο δυναμισμός και η ανεξαρτησία τους...
Ναόμι Κάμπελ, Γιόκο Όνο, Άννα Βίσση Σε όποιον χώρο κι αν κινούνται!

Βίκτωρ Ουγκώ, Χερμαν Μέλβιλ, Λιούις Κάρολ, Τσαρλς Ντίκενς, Πάολο Κοέλιο, Στέφεν Κινγκ, Ουμπέρτο Έκο, Σάμουελ Μπέκετ Συγγραφείς για όλα τα γούστα και κάθε ηλικία, συχνά με φιλοσοφικές τάσεις...
Παράκελσος, Νίτσε, Κρισναμούρτι Ή στο δρόμο της αναζήτησης

Άλμπερτ Αινστάιν, Αλεξάντερ Φλέμινγκ, Τόμας Έντισον Σιγά μην έλειπαν οι επιστήμονες! Ο Ουρανός συνεργάζεται άψογα με τα διανοητικά «πετάγματα» του Τοξότη
Χάουαρντ Χιουζ, Ντόναλντ Τραμπ, Ρούπερτ Μέρντοχ Όπως και ο Δίας η ο Πλούτωνας με όλων των ειδών τις μπίζνες και την διακαή επιθυμία του ζωδίου να πλουτίσει ...εδώ και τώρα!

*Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον δικό σας αστρολογικό χάρτη; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved