Έξι πράγματα που θα καταλάβεις μονάχα αν είσαι Τοξότης

Ή αν έχεις ωροσκόπο Τοξότη, Σελήνη ή και Άρη στον Τοξότη

Σοφία Ανδρικοπούλου
Έξι πράγματα που θα καταλάβεις μονάχα αν είσαι Τοξότης
  • Ο κόσμος το ξέρεις ότι δεν γυρίζει γύρω από εσένα (αν και θα έπρεπε!), αλλά στο τέλος της ημέρας, δεν γυρίζει γύρω από κανέναν. Γι' αυτό άλλωστε έχεις προαποφασίσει να συμπεριφέρεσαι σε όλους με τον ίδιο τρόπο και δεν χαρίζεσαι σε όσους δεν αξίζουν ούτε βλέμμα. Απλή, τίμια και εφαρμόσιμη φιλοσοφία ζωής!
  • Η ανάγκη σου να μετράς τον εαυτό σου ως ελεύθερο και ανεξάρτητο, είναι έμφυτη κι όχι προσποιητή για να σπας τον τσαμπουκά των άλλων. Δεν προσπαθείς να το παίξεις, ούτε να δικαιολογήσεις με αυτό το πρόσχημα τις αποφάσεις σου. Είσαι γνήσιος, έχεις και το θάρρος να το υποστηρίξεις.
  • Αν οι άλλοι, θεωρούν ότι αυτό σε κάνει λιγότερο πιστό στις σχέσεις σου και λιγότερο αξιόπιστο σε κάθε επίπεδο των διαπροσωπικών σχέσεων, αυτό αντανακλά απλώς τις δικές τους ανασφάλειες κι όχι την δική σου συμπεριφορά.
  • Ζητάς λιγότερα από όσα δίνεις, αλλά δεν κάθεσαι να μετρήσεις. Δεν υπάρχει λόγος, γιατί στο κάτω κάτω, δεν δίνεις περιμένοντας αντάλλαγμα. Δεν σκέφτεσαι έτσι.
  • Δεν παίρνεις αποφάσεις για λογαριασμό άλλων και δεν περιμένεις ότι κάποιος από μηχανής Θεός θα σε σώσει ή θα πάρει αποφάσεις για εσένα. Ό,τι κάνεις, το κάνεις μόνος σου, σωστό ή λάθος και το χρεώνεσαι κανονικά…
  • Τέλος, αδυνατείς να ικανοποιήσεις όλα τα γούστα, όμως δεν θα δυστυχήσεις, ούτε για αυτό! Έχεις αρκετά στο μυαλό σου και αγαπάς τον κόσμο όλο (με την ευρεία έννοια), αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι θα κάνεις αυτό που θέλεις, όχι από πείσμα, αλλά από καθαρή φιλοσοφία ζωής. Do your thing, Sagittarius!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved