Πέντε πράγματα που κάνει ο Τοξότης και δεν ζητάει συγγνώμη

Ούτε μετανιώνει, ούτε και τον νοιάζει

Σοφία Ανδρικοπούλου
Πέντε πράγματα που κάνει ο Τοξότης και δεν ζητάει συγγνώμη

Ο Τοξότης δεν ζητάει συγγνώμη επειδή…

  • Αποφασίζει μόνος του για την ζωή του και αναλαμβάνει το ρίσκο των αποφάσεών του. Σωστός απέναντι στον εαυτό του και στους άλλους, γενναίος στην ζωή, χωρίς να το παίζει μάγκας, ο Τοξότης, είναι αυθεντικά ανεξάρτητος.
  • Δεν νιώθει ότι χρωστάει τίποτα σε κανέναν κι από την άλλη πλευρά, δεν νιώθει ότι του χρωστάει κανείς τίποτα. Ίσα βάρκα, ίσα νερά. Δεν σου οφείλω, δεν μου οφείλεις, είμαστε ίσοι και πάτσοι.
  • Δίνει την προσοχή του εκεί που θέλει και δεν θα τον πείσεις ποτέ να εστιάσει σε όσα τον αφήνουν αδιάφορο. Καλή σου τύχη να τον πιέσεις να βάλει νερό στο κρασί του και να γίνει… Παρθένος, ασχολούμενος με καθετί μικρό.
  • Δεν θέλει να δυσαρεστήσει κανέναν, αλλά δεν παλεύει να ευχαριστήσει και τους πάντες. Μεγάλο πράγμα αυτό και πραγματικά τον ζηλεύω για αυτή του την ευλογία. Μόνο αυτό να μπορούσα να κάνω στην ζωή μου και θα ήμουν άλλος άνθρωπος!
  • Παλεύει και μάχεται για όσα θέλει να κατακτήσει και αν μπεις στον δρόμο του, θα σε πάρει η μπάλα εντελώς unapologetically! Για αυτό, μην μπαίνεις μεταξύ ενός Τοξότη και των στόχων του!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved