Το παιδί Ιχθύς έχει ευαίσθητη καρδιά και δίνει την αγάπη του σε όλους

Το παιδί Ιχθύς και οι 12 μαμάδες του

Το παιδί Ιχθύς έχει ευαίσθητη καρδιά και δίνει την αγάπη του σε όλους

Το παιδί Ιχθύς ♓

Το παιδί Ιχθύς είναι ευγενικό, καλοπροαίρετο, δεκτικό και ψυχικά γενναιόδωρο. Διαθέτει έξω-αισθητική αντίληψη και του αρέσει να ταξιδεύει με το άρμα της φαντασίας σε κόσμους ονειρικούς, όμορφους και ιδεατούς.

Η φύση το έχει προικίσει με αδιόρατη μαγνητική ακτινοβολία και ευαίσθητη καρδιά ώστε να κερδίζει και να δίνει την αγάπη του σε όλους όσους βρίσκονται γύρω του. Όπως τα ψάρια μπορούν να ζήσουν μόνο στο υδάτινο περιβάλλον έτσι και αυτό ζει στο δικό του ξεχωριστό ονειρικό, ιδανικό κόσμο όπου κάθε σκέψη, κάθε ενέργεια έχει χιλιάδες συσχετισμούς και τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και απλό.

Η αντοχή, η πειθαρχία, η διάρκεια και ο σεβασμός στην επίμονη εργασία δεν αποτελούν τα δυνατά του σημεία, για αυτό είναι σημαντικό οι γονείς να θεσπίζουν αφ’ ενός χρήσιμους και σαφείς κανόνες ώστε να αποκτήσει υπευθυνότητα και αφ’ ετέρου καθημερινούς στόχους ώστε να τονιστεί η αυτοπεποίθηση του και να πιστέψει στις δυνατότητες του. Η επιβράβευση είναι επίσης σημαντική για την αυτοεκτίμηση του και την εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Ακόμα, αξίζει να τονιστεί ότι από τις πρώτες μέρες της γέννησης του χρειάζεται να του παρέχονται συστηματικά στιγμές ανάπαυσης και χαλάρωσης με τη βοήθεια του ήχου, των χρωμάτων και ενός ήρεμου, παραμυθένια όμορφα χώρου που θα του επιτρέπει να έρχεται σε επαφή με το βαθύ γαλήνιο μέρος της ψυχής του.

Ο εσωτερικός του κόσμος ανανεώνεται όταν βρίσκεται κοντά στη φύση, περπατά σε πάρκα και παίζει κοντά στη θάλασσα. Ένα ζωάκι μπορεί να αποδειχθεί ένας καλός φίλος που συν τοις άλλοις θα του δώσει την ευκαιρία να διδαχθεί την αξία της τάξης και της πειθαρχίας. Το ενθουσιάζουν δραστηριότητες με λέξεις και ήχους όπως τραγούδια, νανουρίσματα, διάβασμα βιβλίων, παραμύθια και το συνεπαίρνουν καλλιτεχνικές και σωματικές δραστηριότητες που το βοηθούν να δημιουργεί ένα κόσμο όπως τον φαντάζεται. Εξορμήσεις σε πάρκα περιπέτειας και διασκέδασης. βόλτες στην πόλη, ξένοιαστοι περίπατοι μακριά από τον θόρυβο κα την κίνηση, περιηγήσεις στο δάσος, και εκδρομές το χαροποιούν και το αποφορτίζουν συναισθηματικά.

Είναι παιδί με ανεπτυγμένη διαίσθηση και ζωηρή φαντασία. Το μικρό ψαράκι έχει διαφορετική αντίληψη για την πραγματικότητα σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους για αυτό και συνήθως διαπρέπει ως ηθοποιός, ζωγράφος, καλλιτέχνης ή επιστημονική διάνοια όπως για παράδειγμα ο Μιχαήλ Άγγελος και ο Αϊνστάιν.

Ο Ιχθύς: Το μεταβλητό ζώδιο του νερού

Οι 12 μαμάδες του

Μαμά Κριός ♈

Η δυναμική και ενθουσιώδης προσωπικότητα σας, ωθεί το παιδί Ιχθύς να είναι πάντα απασχολημένο και να περνάει το χρόνο του σε δημιουργικές δραστηριότητες. Αποφύγετε τη σκληρή στάση, διδάξτε του πώς να αντεπεξέρχεται τις δυσκολίες κάνοντας ένα βήμα κάθε φορά.

Μαμά Ταύρος ♉

Η δύναμη της αποφασιστικότητας σας, είναι ένα στοιχείο που εκλείπει από το μικρό σας και την οποία καλείστε να μεταδώσετε ή να το βοηθήσετε να αποκτήσει. Η στοργική σας φύση εναρμονίζεται με το συναισθηματισμό του και η σταθερότητα σας το ωθεί να ξεπεράσει τις αμφιβολίες για τον εαυτό του.

Μαμά Δίδυμος ♊

Η ικανότητα προσαρμογής, η ευελιξία και οι συνεχείς εναλλαγές στη συμπεριφορά είναι μερικά από τα κοινά στοιχεία που μοιράζεστε με την/τον μικρό Ιχθύ. Η διαρκή ανταπόκριση σας στα θέματα που το απασχολούν και η επίλυση τους με τη βοήθεια της νόησης ή το χιούμορ είναι το κλειδί της σχέσης σας.

Μαμά Καρκίνος ♋

Ο ευαίσθητος και συναισθηματικός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τη ζωή, κληροδοτείται στο παιδί Ιχθύ και εναρμονίζεται με την ψυχολογική του σύσταση και προδιάθεση. Η στοργική και γεμάτη κατανόηση καρδιάς σας αποτελεί ένα καταφύγιο που το προστατεύει από τον σκληρό κόσμο.

Μαμά Λέων ♌

Ο δυναμισμός και η γενναιόδωρη ψυχή σας, εμπνέουν εμπιστοσύνη στο μικρό παιδί Ιχθύ που με ευμετάβλητο και πολύπλοκο χαρακτήρα χρειάζεται τη σταθερότητα και την αφοσίωση σας. Η αυταρχικότητα και η επιβλητική συμπεριφορά χρειάζεται να αποφευχθούν στη διαπαιδαγώγηση του.

Μαμά Παρθένος ♍

Η μεθοδικότητα και ο προγραμματισμός σας, από τη μια θεωρούνται χρήσιμα και αποτελεσματικά παιδαγωγικά μέσα και από την άλλη αποτελούν αντίβαρο στην έμφυτη ανεμελιά και νωχέλεια του. Χρειάζεται να δίνετε σημασία στην ανάγκη του για συναισθηματική κάλυψη και δημιουργικές ασχολίες.

Η πεθερά Ιχθύς είναι η «ψυχούλα» που... χώνει τη μύτη της παντού!

Μαμά Ζυγός ♎

Μεταλαμπαδεύετε στο παιδί σας τους ευγενείς σας τρόπους, την ιδεαλιστική σας αντίληψη αλλά και την αμφιταλάντευση και τη διστακτικότητα σας. Η κοινωνική και επικοινωνιακή σας φύση συμβάλλει στην διαμόρφωση μιας αρμονικής και εποικοδομητικής σχέσης.

Μαμά Σκορπιός ♏

Η αφοσίωση αλλά και η διαισθητική αντίληψη που διαθέτετε, σας επιτρέπουν να κατανοείτε τις συναισθηματικές του αλλαγές και να προσπαθείτε να ανταποκριθείτε επάξια στις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Επίσης η μαχητική και επίμονη φύση σας αποτελούν πρότυπο αποφασιστικότητας.

Μαμά Τοξότης ♐

Διαχυτική και αισιόδοξη αφ’ ενός διαθέτετε ένα εξαιρετικό τρόπο για να του ανεβάζετε το ηθικό και να του τονίζετε την αυτοπεποίθηση του και αφ’ ετέρου γνωρίζετε πώς να του μάθετε να χαίρεται τη ζωή και να αξιοποιεί την τάση του για αλλαγές.

Μαμά Αιγόκερως ♑

Υπεύθυνη και επίμονη φροντίζετε η διαπαιδαγώγηση του παιδιού σας να διανθίζετε από αρχές όπως ήθος, τάξη και πειθαρχία, η οποία εντέλει αντισταθμίζει την ασταθή και διστακτική του ιδιοσυγκρασία. Φροντίστε, όμως να του αφιερώνετε και περισσότερο χρόνο.

Μαμά Υδροχόος ♒

Θεωρείτε σημαντικό να μάθετε στο μικρό παιδί Ιχθύ να είναι ανεξάρτητο και να συμπεριφέρεται με αλτρουιστική διάθεση. Παραπονιάρικο και διστακτικό εκείνο αναζητεί την συνεχή πιστοποίηση των συναισθημάτων των σας ενώ μιμείται την φιλανθρωπική σας στάση.

Μαμά Ιχθύες ♓

Η ευαισθησία, η διαίσθηση και ο ρομαντισμός αποτελούν κοινά χαρακτηριστικά σας που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας αρμονικής σχέσης και σας επιτρέπουν να χαίρεστε το χρόνο που περνάτε μαζί. Η εμποτισμένη με αγάπη ενθάρρυνση και η ευπείθεια σε κανόνες θεωρούνται επιβεβλημένες.

Αυτός ο Ιχθύς εφευρέτης «μηδένισε» τις αποστάσεις και μας έφερε όλους πιο κοντά!

Ερμηνεία της θέσης της Σελήνης στα 12 ζώδια

Ανεξάρτητα από το Ηλιακό ζώδιο, είναι απαραίτητο να ξέρετε και τη θέση της Σελήνης του παιδιού, αφού το ζώδιο που βρίσκεται δείχνει το τι έχει ανάγκη από την μητέρα του αλλά και το ποιά στοιχεία εισπράττει από την συμπεριφορά της.

Στον Κριό, δυναμισμό, διαφορετικότητα, ανεξαρτησία, ανταγωνισμό

Στον Ταύρο, κτητικότητα, υλισμό, ασφάλεια, τροφοδοσία

Στους Διδύμους, καπατσοσύνη, αστάθεια, επικοινωνία

Στον Καρκίνο, έντονα συναισθήματα, προστασία, εξάρτηση

Στον Λέοντα, μοναδικότητα, στυλ, περηφάνια, δημιουργικότητα

Στην Παρθένο, πρακτικό πνεύμα, μετριοπάθεια, υγιεινή

Στο Ζυγό, διπλωματία, πολιτική, κοινωνικότητα, μέτρο

Στον Σκορπιό, έλεγχος, απολυτότητα, δύναμη, πάθος

Στον Τοξότη, παιχνίδι, ελευθερία, φιλομάθεια

Στον Αιγόκερω, αυστηρότητα, πειθαρχία, αρχές, φαίνεσθαι

Στον Υδροχόο, ιδιαιτερότητα, αντιφάσεις, πνευματικότητα

Στους Ιχθύες, καλοσύνη, ασάφεια, απροσδιοριστία, φαντασία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved