10 μικρά πραγματάκια - εκπλήξεις που πρέπει να μάθεις για την Παρθένο!

Σίγουρα κάποια από αυτά δεν τα περίμενες...

10 μικρά πραγματάκια - εκπλήξεις που πρέπει να μάθεις για την Παρθένο!

Κι όχι, δεν θα σε φλομώσω σε κλισεδάκια, αλλά θα σου μιλήσω για 10 πραγματάκια που μπορεί και να σε εκπλήξουν!

1. Δεν του το έχεις, αλλά ο Παρθένος είναι ανεξάρτητος και σαν σκέψη και σαν πράξη. Κοινώς, δεν ακολουθεί το πλήθος, αλλά την λογική του και δεν πράττει πάντα όπως θα περίμενες,αλλά όπως εκείνος έχει αποφασίσει.

2. Είναι αποκαρδιωτικά ειλικρινής, αλλά δεν βλέπει το λόγο για τον οποίο εσύ θα έπρεπε να συγχιστείς. Τακτ; Άστο… Δεν διαθέτει το μαγαζάκι!

3. Βοηθάει όσο κανένας, αρκεί να του το ζητήσεις. Είναι σούπερ στο να βοηθάει, αλλά πρέπει να του το πεις κι όχι να περιμένεις ότι θα το διαβάσει στο κούτελο σου, ok;

4. Κι ενώ δεν θα πει ποτέ «όχι» σε όποιον του ζητήσει ευγενικά κάτι, σιχαίνεται όταν οι άλλοι γαντζώνονται από πάνω του και τους γίνεται απαραίτητος (και δεν αναφέρομαι στα οικεία του πρόσωπα). Τότε τρελαίνεται και θέλει να βάλει όση περισσότερη απόσταση γίνεται ανάμεσα σε εκείνον και αυτά τα άτομα.

5. Του σπάνε τα νεύρα οι αγενείς άνθρωποι. Το υφάκι τους κι αλλού…

6. Εκνευρίζεται με όσους/ες πάνε να τον ξεγελάσουν με κάποιο τρόπο. Λες και δεν είναι 10 κινήσεις μπροστά από αυτούς και τον παίζουν για 5χρονο. Ρε ουστ!

7. Έχει τρελά ξεσπάσματα και μπορεί να σε ξαφνιάζει αυτό που διαβάζεις, αλλά όταν χάσει την υπομονή του, τρέχα να κρυφτείς, βροντάει αστραπές.

8. Έχεις μια γνώμη να του πεις, σχετικά με τον ίδιο και τις πράξεις ή τις σκέψεις του; Οκ, δεκτό, αλλά ευγενική υπενθύμιση ότι ο συγκεκριμένος δεν τα πάει καλά με την κριτική (εκτός κι αν την ασκεί) και πληγώνεται όταν έχει καταλάβει ότι κάπου έχει λάθος. Με το μαλακό και το ήπιο τον προσεγγίζεις…

9. Άστον μόνο του. Αυτό που διάβασες. Ενώ είναι κοινωνικός, θέλει και λίγο χρόνο για τον εαυτό του. Δώστου τον.

10. Ναι, είναι κομματάκι αλήθεια, ότι ένας Παρθένος επειδή γουστάρει να ελέγχει τα πάντα, μπορεί να γίνει και φορτικός και bossy. Παρόλα αυτά, οφείλω να σου πω κάτι που θα σε πληγώσει: δεν δίνει δεκάρα τσακιστή εάν τον γουστάρεις ή όχι, απλά θέλει να γίνει αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει. So simple…

Διάβασε επίσης:

Αφιέρωμα στην γυναίκα Παρθένο!

Ποιον άντρα θα ήθελε να φιλήσει η γυναίκα Παρθένος και ποιον... να χαστουκίσει;

Μου πήρε τα μυαλά μια γυναίκα Παρθένος! Τι να περιμένω, ω, Σύμπαν;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved