5 υπέροχες αλήθειες για τη γυναίκα Παρθένο

5 πράγματα που οπωσδήποτε πρέπει να μάθεις!

5 υπέροχες αλήθειες για τη γυναίκα Παρθένο

5 καταπληκτικές αλήθειες που θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα σε κάνουν να εκτιμήσεις και να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο την γυναίκα Παρθένο!

1. Νοιάζεται και μάλιστα, νοιάζεται πολύ. Αγαπάει βαθιά, με ειλικρίνεια, με αγνές και καλές προθέσεις. Μπορεί να μην είναι η πιο ρομαντική γυναίκα που θα συναντήσεις, αλλά τα αισθήματα της, δεν τα σκορπάει και δεν τα ξοδεύει σε βλακείες κι ανόητους ανθρώπους. Όταν θα πει το «σ’ αγαπώ», θα το εννοεί κιόλας.

2. Κι αυτό με φέρνει στο επόμενο σημείο που θέλω να σου αναλύσω. Όταν αγαπήσει, αγαπάει για πάντα, αγαπάει ολοκληρωτικά, δεν ψάχνει να κρατήσει καβάντζες, δεν ξενοκοιτάει, δεν σκορπίζει τη χάρη της δεξιά κι αριστερά. Αγάπησε; Στο είπε; Τέλος!!!

gynaika parthenos

3. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κάνει. Κυριολεκτώ: είναι συνδυασμός μυαλού και πράξης, θα εκπλαγείς με την αποφασιστικότητα της, να ολοκληρώνει ότι έχει οργανώσει κι αποφασίσει ότι πρέπει να γίνει. Είναι η γυναίκα που κάνει τα πράγματα να συμβούν και δεν περιμένει να της συμβούν!

4. Είτε το πιστεύεις, είτε σου φαίνεται υπερβολικό, αυτή η γυναίκα, θα βελτιώσει τη ζωή σου! Μπορεί να καταπιαστεί με ότι χωράει ο νους σου και να σου βρει λύσεις για προβλήματα που ούτε καν είχες αντιληφθεί ποτέ ότι υπήρχαν!

5. Είναι πολύ αποφασιστικός άνθρωπος, αλλά και πολύ αποφασισμένος! Είναι επίμονη, ακραία –κι όμως δεν της φαίνεται!- και δεν θα κάνει πίσω, μήτε σε ότι πιστεύει, μήτε σε ότι αισθάνεται. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο κι όταν αγαπάει -όπως σου έγραψα παραπάνω- αγαπάει με όλη της καρδιά, με τίμιο λόγο και σωστά κίνητρα. Να θυμάσαι όμως ότι το πείσμα κι η αποφασιστικότητα της… δεν παλεύονται με τίποτα!

Διάβασε επίσης:

Αφιέρωμα στην γυναίκα Παρθένο!

Ποιον άντρα θα ήθελε να φιλήσει η γυναίκα Παρθένος και ποιον... να χαστουκίσει;

Μου πήρε τα μυαλά μια γυναίκα Παρθένος! Τι να περιμένω, ω, Σύμπαν;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved