Ένας μύθος κι ένα μυστικό για τον Ταύρο

Όλα τα ζώδια έχουν κάτι να κρύψουν!

Ένας μύθος κι ένα μυστικό για τον Ταύρο

Έχεις διαβάσει πολλά για τα ζώδια και ίσως έχεις μάθει και να αναγνωρίζεις το ζώδιο κάποιου από τη συμπεριφορά, την εμφάνιση ή τις προτιμήσεις του στο σεξ, στο φαγητό... Μάλιστα συχνά-πυκνά μπορεί «να πέφτεις και μέσα»!

Για να μην μένεις όμως στην «πρώτη ματιά», διάβασε προσεκτικά παρακάτω τα βαθιά κρυμμένα μυστικά του Ταύρου.

Ο μύθος του ζωδίου: Είναι αργός και ανιαρός!

Εννοείται ότι δεν ισχύει. Άλλο τεμπέλης, άλλο δυσκίνητος. Άλλο εσωστρεφής, άλλο ανιαρός. Όσον αφορά στο "αργός", η κατάλληλη απάντηση σου δίνεται, μόλις δεις Ταύρο να χορεύει ή να ορμάει με αποφασιστικότητα να... καθαρίσει μια κατάσταση. Επίσης το "ανιαρός" είναι άδικο για το παιδί της Αφροδίτης. Οι Ταύροι είναι λάτρεις των τεχνών, της μουσικής, του αθλητισμού, της οικονομίας, της αυτοκίνησης, της πολιτικής και η συμμετοχή τους σε τόσα κι άλλα τόσα είναι δεδομένη. Μη σε ξεγελούν, λοιπόν, οι αργές κινήσεις τους και το βλέμμα... αγελάδας με το οποίο σε κοιτάνε μερικές φορές!

Διάβασε επίσης: Οι 3 τύποι του Ταύρου! Εσύ σε ποιον ανήκεις;

Η κρυφή πλευρά του

Έχει μια πολύ επιθετική πλευρά που είναι σχεδόν ανεξέλεγκτη, όταν ενεργοποιηθεί, αλλά δεν του αρέσει να εκδηλώνεται συχνά γιατί, μετά το χάος που θα προκαλέσει, θα αναγκαστεί να καθαρίσει τον τόπο γύρω του από τα συντρίμια.

Διάβασε επίσης:

Ταύρος δεν είναι μόνο ένας αλλά... 30!

10 πράγματα που σπάνε τα νεύρα του Ταύρου



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved