Είσαι Δίδυμος και... φαίνεσαι

Πώς ξεχωρίζεις έναν Δίδυμο ανάμεσα στο πλήθος;

Είσαι Δίδυμος και... φαίνεσαι

Δεν είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις έναν Δίδυμο (ή κάποιον με Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στους Διδύμους) ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους, καθώς υπάρχουν στοιχεία της συμπεριφοράς που τον χαρακτηρίζουν. Αν και για να λέμε την αλήθεια, σαν γνήσιο παιδί του επικοινωνιακού Ερμή, με έμφυτη περιέργεια, δε θα σε αφήσει να ψάχνεσαι για πολύ και να αναρωτιέσαι, αφού το πιο πιθανό είναι, αν δε σε γνωρίζει, να σε πλησιάσει ο ίδιος και μέσα σε λίγα λεπτά να σου συστηθεί και να μάθει τα πάντα για σένα.

Ας δούμε 3 βασικά χαρακτηριστικά του στιλ και της συμπεριφοράς του προς τα έξω:

-Έχει σχετικά νεανική ή intellectual εμφάνιση, σπιρτόζο και γεμάτο περιέργεια βλέμμα, συνήθως μακριά άκρα, ενώ με δυσκολία στέκεται σε ένα μέρος.

-Μιλάει πολύ: Θα τον πετύχεις σε μια παρέα (μετά μπορεί να βρίσκεται σε μια άλλη) να μιλά, να γελά και να χειρονομεί ωστόσο, κανείς δε φαίνεται να βαριέται την παρέα του, μάλλον επειδή πηγαίνει από το ένα θέμα στο άλλο με χαρακτηριστική ευκολία.

-Είναι ευπροσάρμοστος: Είναι αυτό που λέμε και του λιμανιού και του σαλονιού. Και στο πιο αφιλόξενο ή... κυριλέ περιβάλλον να βρεθεί, θα προσαρμοστεί σε ελάχιστα λεπτά κι όχι μόνο θα πλησιάσει, θα κάνει γνωριμίες ή θα πάρει τις πληροφορίες που θέλει, αλλά θα περάσει και καλά.

*Tip: Είναι απίστευτος μίμος!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved