Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο Ταύρος αν θέλει να είναι... αρχηγός!

Η διακόσμηση του γραφείου μας όχι μονό μας δίνει στυλ αλλά παράλληλα αυξάνει και την αποδοτικότητα μας.

Έτσι πρέπει να διακοσμήσει το γραφείο του ο Ταύρος αν θέλει να είναι... αρχηγός!

Στυλ διακόσμησης: Country chic

O Ταύρος λατρεύει την ασφάλεια, την σταθερότητα και την άνεση, στοιχεία που γίνονται ορατά ακόμη και στο γραφείο του. Θέλει να εργάζεται σε έναν χώρο που θα ηρεμεί το πνεύμα του και θα μπορεί να εργάζεται απερίσπαστος.

Είναι οπαδοί των μεγάλων επίπλων σε γενικές γραμμές -τεράστιο γραφείο, τεράστια καρέκλα γραφείου- κι αν είναι και αναπαυτικά θα είναι ακριβώς η προτίμηση τους. Αγαπά επίσης τους ακριβούς, άνετους, μεγάλους καναπέδες κι αν το γραφείο του είναι αρκετά ευρύχωρο, θα προσθέσει κι έναν που θα του επιτρέπει να παίρνει την μεσημεριανή του «σιέστα», ιδίως αν δουλεύει πολλές ώρες.

Του αρέσει η επένδυση από μετάξι, βελούδο ή σατέν ενώ ένα από πεπαλαιωμένο δέρμα ή παραδοσιακό floral μοτίβο είναι από τα αγαπημένα του.

Τέχνη και διακοσμητικά στοιχεία: Επειδή του αρέσει η ποιότητα, ακόμη και τα στοιχεία που θα διακοσμούν το γραφείο του θα τα επενδύσει ανάλογα. Συνήθως προτιμά μεγαλύτερα κομμάτια τέχνης και εκτιμά αντικείμενα με κάποια ιστορία ή που με κάποιο τρόπο την διατηρούν. Τα λουλούδια είναι σημαντικός παράγοντας για να νιώθει κοντά στην «φύση» του και έτσι, αν δεν στολίζουν το βάζο, θα βρίσκονται κάπου κοντά, είτε στο μπαλκόνι του γραφείου είτε σαν εικόνα σε κάποιες από τις φωτογραφίες που θα στολίζουν τον χώρο του.

Διάβασε επίσης:

Μικρό αφιέρωμα στα Ζώδια της Γης

Συμφωνείς με όσα λέω για το ζώδιό σου ή όχι;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved