Πεθερά Κριός: Είναι ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες με... ταγιέρ

Ταχυβόλα, παράτολμη και δυναμική, χωρίς περιστροφές και με συνοπτικές διαδικασίες, ορμάει, διεκδικεί και τρέχει

Πεθερά Κριός: Είναι ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες με... ταγιέρ

Η πεθερά Κριός δεν θα μπορούσε να μοιάζει αλλιώς! Για όλα ευθύνεται ο κυβερνήτης Άρης, θεός του πολέμου γαρ. Ανεβάζοντας θερμοκρασία σαν ταχυβραστήρας μπορεί να γίνει ωμή και αιχμηρή δημιουργώντας μια οξεία πολεμική αντιπαράθεση χωρίς να προλάβετε καν να βγάλετε κιχ. Προφανώς και από τη ζωή σας δεν θα λείψουν οι μάχες, οι συγκρούσεις και οι αντιπαλότητες.

Τι θα αγαπήσετε πάνω της

Ό, τι έχει να σας πει θα σας το πει ευθέως, χωρίς προηγουμένως να έχει κάνει μια στάση στη γειτόνισσα, την κουνιάδα ή τη συννυφάδα σας. Δεν θα σας κουράσει με πολλά λόγια και μακρόσυρτες συζητήσεις, θα είναι άμεση και σύντομη. Επιπλέον, έχει απίστευτη ενέργεια και μπορεί κάλλιστα να σας βοηθήσει, όταν είστε κουρασμένοι ή χρειάζεστε τη βοήθεια της. Στο άψε-σβήσε θα σας εξυπηρετήσει έστω και αν της το ζητήσετε την τελευταία στιγμή. Με το φούρνο, το γκριλ και γενικότερα τις μαγειρικές εστίες τα πάει πολύ καλά και χωρίς χρονοτριβές μπορεί να ψήσει κάτι για εσάς, το παιδί της ή τα εγγόνια της. Αν μάλιστα σας αρέσουν οι "hot and spicy" γεύσεις τότε θα ξετρελαθείτε με τα φαγητά της.

Με τι θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε

Με τον εγωισμό και την έντονη επιμονή της. Μπορεί να παίζει "fair play" αλλά θέλει αυτή να είναι πάντα πρώτη βάζοντας προτεραιότητα το δικό της «θέλω» και αδυνατόντας να κάνει παραχωρήσεις ή να έρθει σε κάποιο συμβιβασμό. Η έννοια της συμφιλίωσης δεν υπάρχει στο γνωστικό της χάρτη όποτε αν για κάποιο λόγο σας δει σαν αντίπαλο τότε θα σας πολεμήσει μέχρι να σας βγάλει από το πεδίο.

Τι πρέπει εξ αρχής να ξεκαθαριστεί μεταξύ σας

Η πεθερά Κριός είναι σαν τρελό φορτηγό που τρέχει ξέφρενα στους δρόμους. Χρειάζεται λοιπόν εξ αρχής να έχει ενημερωθεί σε ποιους τομείς της ζωής σας υπάρχουν απαγορευτικά και ποιες ώρες θα ανάβουν φωτεινοί σηματοδότες για να περνάει από το κατώφλι σας, χωρίς να μπουκάρει ορμητικά για τη "ρύθμιση της κυκλοφορίας" στο σπίτι σας. Ειδάλλως, δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα ούτε τροχονόμος!

Που χώνεται

Στα πιο καυτά ζητήματα της προσωπικής σας ζωής, αυτά που είναι ικανά ανάβοντας -απερίσκεπτα και χωρίς εξέταση τον αναπτήρα- να πάρουν φωτιά και φυσικά στα της σεξουαλικής σας ζωής. Επιπλέον, δεν της αρέσει το καθισιό και η αδράνεια και θα θέλει να βλέπει τόσο ότι εσείς είστε δραστήριοι και εργάζεστε, όσο και ότι τα εγγόνια της αθλούνται, μαθαίνουν κάποια πολεμική τέχνη και γενικότερα ότι μπορούν να «πολεμούν» στη ζωή χωρίς να είναι «μη μου άπτου».

Που να της δώσετε αέρα

Εκεί που οι κόντρες είναι απαραίτητες όπως π.χ. με την κυρία του τρίτου που τινάζει το χαλί της πάνω στα απλωμένα ρούχα και εσείς διστάζετε να της το πείτε. Αφήστε τη να οπλίσει την άμυνα του οργανισμού του παιδιού με σωστή διατροφή, να σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες πηγαίνοντας μαζί για jogging και να ζεστάνει το κλίμα με τη ζωηράδα και την ενεργητικότητα σε επαφές με άτομα που είναι πιο κρύα και από το ψυγείο.

Πού βγαίνουν τα μαχαίρια

Σε κάθε θέμα που θα νιώσει ότι παραγκωνίζεται ή δεν έχει τον πρώτο λόγο. Στην περίπτωση που τολμήσετε να υποστηρίξετε ότι δεν είναι η πρώτη στο σίδερο, το μαγείρεμα ή το μεγάλωμα των παιδιών. Όπως επίσης και αν κοκορευτείτε ότι τη νικήσατε στο επιτραπέζιο, φτάσατε πριν από αυτή στο μανάβη και πήρατε καλυτέρα φρούτα από εκείνη.

Πώς να σας πάρει με καλό μάτι

Να είστε ειλικρινείς, να εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας και σε μια συζήτηση να μην πλατειάζετε και να της δίνετε το περιθώριο να ανοίγει ένα θέμα. Το κόκκινο χρώμα είναι του γούστου της και αν της κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο ή την πάτε σε ένα χώρο που δεν έχει ξανάπαει τότε σίγουρα θα το εκτιμήσει.

Πως θα μείνει μακριά από τα πόδια σας

Στέλνοντας τη σε ένα σεμινάριο drifting (!) που είναι ιδανικό για τους λάτρεις της ταχύτητας, βρίσκοντας ένα σύλλογο που μάχεται ενάντια σε κάποιον ή κάτι (δεν έχει σημασία τι ακριβώς) ή γνωρίζοντας της έναν κύριο fit που μπορεί να «τρέξει» για πάρτη της ή θα της κάνει τον κλικ ώστε να τον κυνηγήσει αυτή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved