Πώς αναγνωρίζεις έναν Ταύρο στο γυμναστήριο;

Συνήθως, ακούει την αγαπημένη του μουσική στο i-pod και δεν φαίνεται να βιάζεται καθόλου

Πώς αναγνωρίζεις έναν Ταύρο στο γυμναστήριο;

Χάλαρα και με αργά βήματα κάνει την είσοδο του στο κατώφλι της πόρτας του γυμναστηρίου και ο Ταύρος. Συνήθως, ακούει την αγαπημένη του μουσική στο i-pod και δεν φαίνεται να βιάζεται καθόλου… Φορώντας το σετάκι από τις πράσινες φόρμες του, πηγαίνει νωχελικά και αφήνει τον γεμάτο σάκο του στο ντουλαπάκι των αποδυτήριων. Και ενώ όλοι βιάζονται να προλάβουν να είναι στην ώρα τους για το πρόγραμμα, αυτός κατευθύνεται προς… το μηχάνημα παθητικής γυμναστικής (χεχεχε). Ο Ταύρος δεν τα πηγαίνει τόσο καλά με την γυμναστική και έτσι προτιμά πιο ηπίους τρόπους εκγύμνασης.

Δεν ξεχνά βέβαια να προσφέρει στον εαυτό του και ένα μασάζ ή θεραπεία αποτοξίνωσης . Ιδανικό το shiatsu που εφαρμόζεται σε διαφόρους μυς του σώματος όπως π.χ. στον αυχένα και βοηθά να βελτιωθεί και να διατηρηθεί η κατάσταση της υγείας.

Ευαίσθητα σημεία

Λαιμός, Αυχένας, Θυρεοειδής Αδένας

Αγαπημένο μηχάνημα εκγύμνασης

Εκτάσεις αυχένα! Τι γυμνάζει; Το λαιμό, τον αυχένα και το άνω τμήμα του τραπεζοειδούς. Βοηθά στην ενδυνάμωση των μυών της περιοχής που είναι ευαίσθητη στο ζώδιο του Ταύρου.

Αγαπημένο πρόγραμμα γυμναστηρίου

Αν τελικά ακολουθήσει κάποιο πρόγραμμα, αυτό θα μπορούσε να είναι το Slow fitness, ένα σύστημα ασκήσεων βασισμένο σε αυτό, που ονόμαζαν παλιότερα «σουηδική» γυμναστική. Βελτιώνει την δύναμη, την μυϊκή αντοχή και την ευκαμψία των αρθρώσεων.

Τα πέντε πιο δυνατά ζώδια του ζωδιακού και τα κρυφά πλεονεκτήματά τους

ΤΑΥΡΟΣ New Year's Resolution: Όχι πια άλλες αμαρτίες το 2018!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved