Τα 10 μυστικά του Σκορπιού

Τι κρύβει αυτό το παρεξηγημένο και μυστήριο ζώδιο;

Τα 10 μυστικά του Σκορπιού

Οι Σκορπιοί είναι ο αυτός αστερισμός του ζωδιακού κύκλου που θεωρείται ο πιο μυστηριώδης και πολλοί είναι αυτοί που δείχνουν να δυσκολεύονται να τους καταλάβουν και να τους αποκωδικοποιήσουν.

Για να καταλάβουμε καλύτερα αυτό το πολλές φορές παρεξηγημένο ζώδιο αρκεί να δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα πιο κοινά του χαρακτηριστικά. Αυτά που οι περισσότεροι Σκορπιοί έχουν.

1. Οι Σκορπιοί είναι έντονοι χαρακτήρες και γεμάτοι πάθος.

Εντάξει, ναι. Οι περισσότεροι Σκορπιοί είναι παθιασμένοι άνθρωποι. Φυσικά ως παθιασμένοι, είναι και έντονοι αλλά έχουν τον δικό τους μοναδικό τρόπο να σε κάνουν να νιώθεις ζωντανός όταν είσαι μαζί τους. Ακόμα διαθέτουν μια ιδιαίτερα ελκυστική αύρα που «τραβάει» τους γύρω τους κοντά τους.


2. Οι Σκορπιοί είναι έξυπνοι και δεν μπορείς εύκολα να τους κοροϊδέψεις.

Για να είμαστε ακριβείς δεν είναι απλά έξυπνοι, είναι ευφυείς. Έχουν δε και τρομερή αντίληψη. Αν πιστεύει λοιπόν κανείς ότι θα είναι εύκολο να τους ξεγελάσει πλανάται οικτρά. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς τους είναι και ο σκεπτικισμός τους απέναντι στα πάντα. Δεν πιστεύουν τίποτα αν δεν τους παρουσιάσουν αδιάσειστες αποδείξεις.


3. Οι Σκορπιοί είναι μυστηριώδεις και μυστικοπαθείς.

Σχεδόν όλοι οι Σκορπιοί είναι ιδιαίτερα περίπλοκες προσωπικότητες που φημίζονται ως κινούμενο αίνιγμα. Δεν τους «διαβάζεις» εύκολα. Το ακριβώς αντίθετο. Αν δεν θέλουν οι ίδιοι, δεν τους «διαβάζεις» καθόλου. Κρατάνε ισχυρές άμυνες απέναντι σε όσους δεν γνωρίζουν καλά και δεν εμπιστεύονται και εννοείται πως είναι εξαιρετικά μυστικοπαθείς στις υποθέσεις που τους αφορούν.


4. Οι Σκορπιοί συχνά έχουν προβλήματα εμπιστοσύνης.

Είναι αλήθεια. Οι περισσότεροι Σκορπιοί είναι ιδιαίτερα καχύποπτοι με όλους και με όλα. Και ναι, έχουν πολύ συχνά θέματα εμπιστοσύνης ειδικά με το αποδεχτούν τις καλές προθέσεις των ανθρώπων απέναντί τους


5. Οι Σκορπιοί είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο τους, φιλόδοξοι κι ανταγωνιστικοί.

Οι πιο πολλοί Σκορπιοί -γιατί να το κρύψουμε- έχουν υψηλές φιλοδοξίες και έχουν στην προσωπικότητά τους τέτοια ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά που τους σπρώχνουν να κυνηγάνε με πάθος τους στόχους τους και την προσωπική τους επιτυχία.
Αν θέλουν να πετύχουν κάτι, το στοχεύουν και προχωράνε ακάθεκτοι και όταν «κλειδώνουν» τον στόχο τους δεν επιτρέπουν σχεδόν σε τίποτα να μπει στον δρόμο τους.

6. Όταν οι Σκορπιοί χάσουν την ψυχραιμία τους μπορούν να γίνουν ακόμα και βίαιοι.

Οι Σκορπιοί είναι από τους αστερισμούς του ζωδιακού που έχουν τη φήμη πως μαζί τους καλό είναι να μην «παίζει» κανείς. Δικαίως.
Αν φτάσουν στα όρια δεν θα διστάσουν να πάρουν εκδίκηση και το «τσίμπημά» τους είναι αιχμηρό.


7. Οι Σκορπιοί κάνουν κομπλιμέντα μόνο αν τα εννοούν.

Δεν είναι από τα ζώδια που καλοπιάνουν για να είναι αρεστά Με άλλα λόγια, αν ένας Σκορπιός κάνει ένα κομπλιμέντο ή πει καλά λόγια για κάτι, σίγουρα το εννοεί 100%.
Σιχαίνονται τις κολακείες και τις αναγνωρίζουν και προτιμούν να είναι αληθινοί με τους ανθρώπους γύρω τους.


8. Οι Σκορπιοί δεν συγχωρούν την προδοσία.

Σε γενικές γραμμές αυτός είναι ο απόλυτος κανόνας για τους Σκορπιούς. Η εμπιστοσύνη τους δεν κερδίζεται εύκολα και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο να τους κάνεις από το να τους προδώσεις. Το να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη αυτή μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός.
Οι Σκορπιοί είναι από τα ζώδια που όχι μόνο δεν γυρίζουν εύκολα πίσω αλλά σε κάποιες περιπτώσεις κόβουν εντελώς και τους δεσμούς τους με το παρελθόν τους.


9. Οι Σκορπιοί έχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή τους.

Βαθιά μέσα στην ψυχή του ο Σκορπιός κρύβει μια ιδιαίτερα συναισθηματική πλευρά κι ας μην το δείχνει ποτέ εξωτερικά.

Υπάρχουν φορές που νιώθει πως είναι στην κορυφή του κόσμου και δεν τον αγγίζει τίποτα και άλλες που καταρρακώνεται τόσο πολύ που δυσκολεύεται πολύ να συνέλθει.


10. Όταν οι Σκορπιοί ερωτεύονται πραγματικά και βαθιά στην κυριολεξία δεν βλέπουν τίποτα άλλο.

Πολλές φορές την πατάνε τόσο πολύ και τόσο βαθιά που δεν βλέπουν τίποτα άλλο εκτός από τη σχέση τους. Σαν να εξαφανίζεται ο υπόλοιπος κόσμος γύρω τους. Αν δεσμευτούν σοβαρά τα δίνουν όλα και δεν κρατάνε τίποτα για τον εαυτό τους. Για εκείνους είναι Όλα ή τίποτα.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved