10 λόγοι που ένας Σκορπιός θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει θέση στη ζωή σου

Χρειάζεσαι έναν Σκορπιό γιατί...

10 λόγοι που ένας Σκορπιός θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει θέση στη ζωή σου

Αποφασιστικός, οξυδερκής, ενστικτώδης, διερευνητικός, απόλυτος, ανθεκτικός, παθιασμένος και απίστευτα σέξι, ο Σκορπιός πρέπει να έχει οπωσδήποτε μια θέση στη ζωή σου, είτε ως φίλος είτε ως σύντροφος κι οι παρακάτω 10 λόγοι θα σου αποδείξουν το γιατί.

1. Θα μάθεις να ψάχνεις τα πάντα και να μην στέκεσαι μόνο στην επιφάνεια στην οποιαδήποτε υπόθεσή σου. Κάθε στοιχείο που συλλέγεις έχει σημαντική αξία.

2. Θα συνειδητοποιήσεις ότι το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο, γι’ αυτό θα πρέπει να το ακούς και να το εμπιστεύεσαι, ακόμα κι αν όλα δείχνουν το αντίθετο!

3. Θα σε μάθει ότι δεν υπάρχει μέτρο στα αισθήματα, όταν αγαπάς, αγαπάς με όλο σου το είναι, όταν ερωτεύεσαι, δίνεις τα πάντα. Λίγο ερωτευμένος/η, «δεν καίγομαι κιόλας», δεν υπάρχουν σαν έννοιες.

4. Η εμπιστοσύνη είναι το Α και το Ω όλων των σχέσεων. Αν δεν υπάρχει αυτή, δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

5. Θα καταλάβεις ότι όταν θέλεις κάτι πολύ, πρέπει να επιμείνεις, μέχρι να το κατακτήσεις. Να παραμείνεις αφοσιωμένος σε κάθε στόχο και να μη διασπάται η προσοχή σου από άλλα.



6. Θα παραμείνεις πιστός/η όσο ζεις στους δικούς σου ανθρώπους και θα κάνεις τα πάντα για να τους στηρίξεις.

7. Θα δεις το σεξ σαν μια μυστηριακή σχεδόν ένωση κορμιών και ψυχών κι όχι σαν μια στιγμιαία απόλαυση, κάτι εύκολο και γρήγορο και θα του αποδώσεις την αξία που του αρμόζει.

8. Θα μάθεις ότι αν και δυσάρεστο, είναι πιο απελευθερωτικό ένα τέλος, γιατί μόνο έτσι μπορείς να κάνεις μια καινούργια αρχή από το 0 κι όσο το καθυστερείς, τόσο θα... σέρνεσαι εσύ.

9. Το να μην είσαι ανοιχτό βιβλίο και να κρατάς ένα μυστήριο γύρω από το πρόσωπό σου, για να δώσεις στον άλλον τη χαρά της ανακάλυψης, είναι πιο σέξι.

10. Θα σε μάθει ότι η ψυχική αντοχή και το πείσμα είναι αυτά που θα σε ξανασηκώσουν, όταν πέσεις, θα σε βοηθήσουν να ξαναγεννηθείς από τις στάχτες σου, ακόμα πιο δυνατός/η.

▸ Πάρε τώρα την Ανάλυση Γενέθλιου Ωροσκοπίου σου και μάθε τα πάντα για τον γενέθλιο χάρτη σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved