Βρες το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σου και μάθε τι πρέπει να κάνεις για να τα καταφέρεις!

Ο Ωροσκόπος μας, ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται, δείχνει πώς μπορούμε ξεκινήσουμε κάτι νέο, όπως μια δουλειά, μια σχέση ή μια τελείως καινούργια ζωή.

Βρες το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σου και μάθε τι πρέπει να κάνεις για να τα καταφέρεις!

Διάβασε παρακάτω με ποιο τρόπο πρέπει να κινηθείς για να τα καταφέρεις!

1. Ωροσκόπος Κριός: Ταχύτητα
Μην σπαταλάς το χρόνο σου με πολύπλοκες σκέψεις. Μόλις αισθανθείς ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, δράσε. Αν περιμένεις πολύ και ψάχνεις όλες τις παραμέτρους, θα χάσεις την φρεσκάδα του ενθουσιασμού.

2. Ωροσκόπος Ταύρος: Χαλαρά
«Αργά βαδίζεις, ζωή κερδίζεις» λέει το ρητό και για σένα κάθε βιασύνη ισοδυναμεί με χασούρα. Αντιστάσου στις εξωτερικές πιέσεις, αλλά ταυτόχρονα προετοιμάσου. Όταν νιώσεις έτοιμος/η, προχώρα με δύναμη κι επιμονή.

3. Ωροσκόπος Δίδυμοι: Συλλέγοντας πληροφορίες
Το μυαλό σου κινείται συνεχώς, κατεβάζοντας ιδέες και στα αφτιά σου φτάνουν διαρκώς πληροφορίες. Ερεύνησέ τες, προσπάθησε να ελέγξεις όσα στοιχεία μαζεύεις, αξιολόγησέ τα, σχεδίασε μια στρατηγική και μετά προχώρησε.

4. Ωροσκόπος Καρκίνος: Διαισθητικά
Εξέτασε προσεκτικά το «καινούργιο έδαφος» στο οποίο θέλεις να κινηθείς. Δοκίμασε αρκετές φορές και διάφορους τρόπους. Αν κάτι δε σου πάει καλά διαισθητικά, αποτραβήξου. Όταν νιώσεις καλά, κινήσου.

5. Ωροσκόπος Λέων: Αξιοπρεπώς
Στη ζωή παίζεις και κερδίζεις ή χάνεις. Ό,τι κι αν κυνηγάς, ό,τι και αν θέλεις να πετύχεις, να διατηρήσεις το μεγαλόπρεπο στυλ και την αξιοπρέπειά σου. Αργά ή γρήγορα θα αναγνωριστεί η αξία σου.

6. Ωροσκόπος Παρθένος: Προγραμματισμένα
Κανένα ταξίδι δεν ξεκινάει χωρίς χάρτη και πυξίδα (ή GPS) οπότε πρέπει να είσαι οργανωμένος/η και εξοπλισμένος/η με τα κατάλληλα μέσα για να φτάσεις στον προορισμό σου. Βήμα-βήμα τη φορά, με καθαρό μυαλό και εστίαση στο στόχο σου.

Για να βρεις τον Ωροσκόπο σου πάτησε εδώ

7. Ωροσκόπος Ζυγός: Με μέτρο
Εύκολα γίνεσαι αρεστός/η, συμπαθής και δημοφιλής. Άλλο τόσο εύκολα γίνεσαι νάρκισσος και εγκλωβίζεσαι στη ματαιοδοξία σου. Τι χρειάζεσαι; Ένα μέτρο. Να απολαμβάνεις την προσοχή του κόσμου αλλά να μην εγκλωβίζεσαι στην εικόνα σου.

8. Ωροσκόπος Σκορπιός: Χωρίς ημίμετρα
Από τη στιγμή που θα βεβαιωθείς πλήρως για το οτιδήποτε θέλεις να αλλάξεις ή να ξεκινήσεις, πρέπει να είσαι σαρωτικός/η. Τα ημίμετρα κι οι μεσοβέζικες λύσεις δεν σε εξυπηρετούν και χάνεις πολύτιμο χρόνο.

9. Ωροσκόπος Τοξότης: Αισιόδοξα!
Βλέπεις τα νέα ξεκινήματα ως μια μεγάλη περιπέτεια και θέλεις να σου ανοίγονται καινούργιοι κι ανεξερεύνητοι ορίζοντες. Αυτό που δεν πρέπει να χάνεις για κανένα λόγο είναι η αισιοδοξία σου. Οφείλεις να βλέπεις πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

10. Ωροσκόπος Αιγόκερως: Προσεκτικά!
Προτιμάς τους παλιούς και δοκιμασμένους τρόπους κι αντιστέκεσαι όσο μπορείς στην αλλαγή, εκτός κι αν συνειδητοποιήσεις ότι είναι απαραίτητη. Ωστόσο, αν κινηθείς προσεκτικά και κυρίως με βάση την πρότερη εμπειρία σου, τα αποτελέσματά σου θα είναι θεαματικά.

Για να βρεις τον Ωροσκόπο σου πάτησε εδώ

11. Ωροσκόπος Υδροχόος: Με τα μάτια στο μέλλον
Δεν πρόκειται να κάνεις καμία αλλαγή ή να ξεκινήσεις κάτι νέο, αν δεν είσαι ιδεολογικά πεπεισμένος/η ότι χρειάζεται. Ωστόσο, φρόντισε να ρίχνεις μια ματιά στο μέλλον για να μπορέσεις να καταλάβεις αν μπορεί να πραγματοποιηθεί και τι αντίκτυπο θα έχουν οι ενέργειές σου.

12. Ωροσκόπος Ιχθύες: διακριτικά!
Καταρχάς, πρέπει να κάνεις το οτιδήποτε, επειδή το θέλεις εσύ κι όχι γιατί σε επηρεάζουν άλλοι ή παρασύρεσαι. Κινήσου αθόρυβα και με οδηγό την εσωτερική φωνή σου, ώστε να μην προκαλέσεις αντιδράσεις, ανταγωνισμούς ή αντιπαλότητες.

Διάβασε επίσης:

Πες μου τον Ωροσκόπο σου να σου πω το ελάττωμά σου!

Ο Ωροσκόπος και η σημασία του

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved