Το αθλητικό ταπεραμέντο ενός Αιγόκερω

Ποια είναι τα αθλήματα που ταιριάζουν γάντι στους Αιγόκερους και γιατί;

Το αθλητικό ταπεραμέντο ενός Αιγόκερω

Μήπως σας έρχεται στο μυαλό η εικόνα μιας περίεργης κατσίκας με στρουμφιστή ουρά πάνω σε ένα βουνό κάθε φορά που σκέφτεστε το ζώδιο του Αιγόκερω;

Τι άλλο άθλημα λοιπόν θα μπορούσα να αναφέρω πρώτο και ιδανικότερο για τέτοιους σκληροτράχηλους ανθρώπους από την αναρρίχηση; Το βουνό και οι κακοτράχαλες συνθήκες του, η προσπάθεια, η συγκέντρωση και η επιμονή που πρέπει να επιδείξει κάποιος για να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το άθλημα, άπτονται του πεδίου ενδιαφερόντων και ικανοτήτων του Αιγόκερου.

Όμως, το ζώδιο τούτο, ας μην ξεχνάμε ότι φέρει έναν σπάνιο αέρα κλάσης και πολυτέλειας. Με μιας σκέφτομαι, ότι η ιππασία θα τους ταίριαζε γάντι! Οι Αιγόκεροι κάλλιστα θα μπορούσαν να αφοσιωθούν σε ένα ευγενές άθλημα όπως αυτό.

Εξ αιτίας της μνημειώδους αντοχής τους (και επιμονής, ας μη το λησμονούμε), θα μπορούσα επίσης να σας πω ότι οι Αιγόκεροι θα ήταν εξαιρετικοί μαραθωνοδρόμοι, δρομείς μεγάλων αποστάσεων, αθλητές δύσκολων και απαιτητικών αθλημάτων, όπως για παράδειγμα το τρίαθλο ή το πένταθλο!

Ο Αιγόκερως είναι ένας εν δυνάμει καλός αθλητής. Αν στοχεύσει την κορυφή -εκεί κοντά (και τις περισσότερες φορές διάνα- θα φτάσει!

Δεν τους φοβάμαι! Είναι ανθεκτικές ψυχές σας λέω!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved