Ο Ερμής στον Ζυγό, δεν είναι μόνο διπλωμάτης…

... είναι και καλός μαζόχας!

Ο Ερμής στον Ζυγό, δεν είναι μόνο διπλωμάτης…

Κάτσε να στο αναλύσω...

Ο Ζυγός, αλλά κι ο Ερμής κατά συνέπεια σε αυτή τη θέση, φημίζεται για την διπλωματία του, για το πόσο λεπτός και... καλούλης είναι, που δεν θέλει να χαλάσει ισορροπίες, καρδιές, φιλίες, νιρβάνες και τα λοιπά και λοιπά. Ζαχαρώνει τα λογάκια, φροντίζει να μαζεύει τις λάσπες που πετάνε τα υπόλοιπα ζώδια μεταξύ τους κι αφού πλακωθούν όλοι με όλους, προσπαθεί να τους τα ξαναφτιάξει.

ermiszigo01102016a

Γεμάτος αβρότητα, σχεδόν πάντα πατάει στις μύτες των ποδιών του, μαζοχιστικά δε, δεν καταφέρνει να πει σχεδόν ποτέ, αυτό που έχει στο μυαλό του, στην άκρη της γλώσσας του βρε αδελφέ, αλλά προτιμάει να το καταπιεί, ακόμα κι αν ουρλιάζει από μέσα του.

Θα παίξει το δικηγόρο του Διαβόλου, όχι γιατί παίρνει μίζες από τον τελευταίο, αλλά γιατί κάθε εγκεφαλικό παιχνίδι του τύπου "έλα να βρούμε το λάθος στο επιχείρημα σου" τον εξιτάρει πολύ. Επίσης, αυτό τον κάνει σπαστικό πολλές φορές, αλλά καρφί δεν του καίγεται, έχει τον τρόπο να σε τουμπάρει πάλι και να σε ξαναφέρει με τα νερά του. Αν πάλι, σε χάσει από ‘’πελάτη’’, ή εισπράξει μερικές φάπες, δε θα αναλογιστεί τι πήγε στραβά, αφού, από ‘’πελάτες’’, ο κόσμος γεμάτος. Όσο για τις φάπες, ε, είναι κίνδυνος του επαγγέλματος...

Σαδιστικά μιλώντας, μπορείς να διασκεδάσεις, βλέποντας τον να υποφέρει: Όπως κάθε Ζυγός που σέβεται τον εαυτό του, έχει μια δυστοκία – σούπερ το έθεσα- να πάρει απόφαση, ακόμα κι αν αυτή δεν έχει κανένα αντίκτυπο στον εαυτό του, στην κοινωνία, στην ζωή του, μήτε σε κάποιο παράλληλο σύμπαν. Για παράδειγμα, ζήτα του να διαλέξει χρώμα σε φόρεμα, ή παντελόνι, γεύση παγωτού, ή σε ποια ταβέρνα να πάτε να φάτε. Αμόλησε τα ερωτήματα/διλήμματα, κι απόλαυσε το δράμα που θα ζήσει, όλους τους ψυχαναγκαστικούς διαλόγους για τα υπέρ και τα κατά, και τα 154 στάδια αναποφασιστικής μετάπτωσης, που θα διανύσει, μέχρι να παραιτηθεί και να ζητήσει τη βοήθεια του κοινού.

ermiszigo01102016b

Ο απολογισμός λοιπόν λέει ότι, η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, πιο πολύ βολεύει εμάς, παρά τον ίδιο τον πλανήτη ή τον Ζυγό. Κι επειδή κάθε Ζυγός θεωρεί υποχρέωση του να φαίνεται, αλλά και να είναι ευγενικός, όσοι έχετε Ερμή σε αυτό το ζώδιο, παρακαλώ αφήστε όποια φιλοφρόνηση έχετε ευχαρίστηση, στα σχόλια!

Και πως θα μάθετε που είναι αυτός ο έρμος ο Ερμής στο χάρτη σας? Ε, πανεύκολο! Πατήστε εδώ!

............

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved