Πες τι ζώδιο είσαι, να σου πω το Pokémon σου!

Αντιστοιχίσαμε τα γνωστά Pokémon, με τα ζώδια και να, τι βγήκε!!!

Πες τι ζώδιο είσαι, να σου πω το Pokémon σου!

ΚΡΙΟΣ: Μη το παιδεύουμε το θέμα: Το Hitmonchan είσαι (γλωσσοδέτης, έτσι;) και δεν σηκώνω κουβέντα! Ούτε εγώ, ούτε το Hitmonchan, που είναι τρελός πολεμιστής και πρωταθλητής. Έχει τσαμπουκά, αδάμαστο πνεύμα και δεν μασάει τίποτα. Με τις υγείες μας!

hitmonchan krios

...............................

ΤΑΥΡΟΣ: Δε θέλει και πολύ μυαλό! Ο Tauros είσαι! Το λέει και το Pokémon από μόνο του! Βέβαια, είναι κομματάκι βάρβαρο Pokémon, σπάει τα πάντα στο πέρασμα του κι αν δεν βρει αντίπαλο για να εκτονωθεί, σπάει δέντρα και τα φέρνει κάτω, για να βγάλει το χρυσό μου, λίγη ενέργεια από μέσα του! Ταύρος σε... υαλοπωλείο... Βρε τι μου θυμίζει... Τι μου θυμίζει...

tauros tavros

......................................

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε ο Mr. Mime! Ο κύριος Μιμητής με άλλα λόγια. Αυτό το Pokémon, έχει την καταπληκτική ιδιότητα να παίζει παντομίμα με τα... θύματα του και να τα πείθει ότι αυτό που δεν υπάρχει κι αυτό που δεν βλέπουν, στην πραγματικότητα... υπάρχει! Όποια κι αν είναι η πραγματικότητα, με τον τρόπο του, σε πείθει για ότι εκείνο θέλει. Ούτε μανούλα στα λόγια να ήταν...χε χε χε χε!

mr mime didimoi

.......................................

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχει που λέτε ένα Pokémon, που λέγεται Beedrill, και που είναι εξαιρετικά προστατευτικό με την περιοχή του. Εάν, έστω και για πλάκα κανείς πλησιάσει τη φωλιά του, μαύρο φίδι κολοβό που τον δάγκωσε. Έτσι, όλοι το ξέρουν και δεν προσεγγίζει κανένας στην εστία του. Άσε που αν το θυμώσουν, επιτίθεται τόσο μανιασμένα που σε κάνει φιλετάκια πουρέ! Αμ, πως!

beedrill karkinos

..................................

ΛΕΩΝ: Ο Charmeleon είστε, αν και είναι κομματάκι επιθετικό αυτό το Pokémon, είναι όσο δυνατό, είναι το πραγματικό λιοντάρι! Έχει που λέτε κοφτερές δαγκάνες κι εξολοθρεύει τους εχθρούς του αδίστακτα! Αν δε, κάνει πως συναντά δυνατό εχθρό εκεί να δείτε χαρά: γίνεται έξαλλο, και η άκρη της ουράς του παίρνει φωτιά και βγάζει ένα λαμπρό λευκό χρώμα! Μου θυμίζει εσάς, στα πολύ θυμωμένα σας. Τι λέτε;

charmeleon leon

..................................

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Dragonair, αποθηκεύει τεράστια ποσότητα ενέργειας στο σώμα του, αλλά δεν σταματάει εκεί. Ως καλό control freak (μας θυμίζει τίποτα γλυκά μου Παρθενάκια;;;), μπορεί να αλλάζει τον καιρό, εκφορτίζοντας ενέργεια από κάτι κρυστάλλους που έχει στο λαιμό και την ουρά του. Ένα πράγμα σαν και σας, βρε! Αποθήκες ενέργειας ατελείωτης είστε και παρεμβαίνετε πάντα στο εγγύς σας περιβάλλον!

dragonair parthenos

...............................

ΖΥΓΟΣ: Υπάρχει ένα Pokémon, που είναι τόσο όμορφο, που οι περισσότεροι που λέτε, το διαλέγουν, έτσι, απλά! Ποιο άλλο Pokémon, να διαλέξω για εσάς, από το Pidgeot, που με το πλουμιστό του φτέρωμα και την μαγευτική ομορφιά του, παρασύρει τόσους και τόσους, να το επιλέξουν, χωρίς δεύτερη σκέψη; Ε;

pidgeot zigos

.................................

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το δηλητήριο σας ενώνει! Το Nidoran♂ (ναι, έχει και το σύμβολο , παρέα), είναι μικρό στο μάτι, αλλά φαρμακερό και τρομακτικό. Όταν θυμώσει, από τις ακίδες του, βγάζει ένα πολύ ισχυρό δηλητήριο, ενώ από το κέρατο του, εκτοξεύει μια απαίσια τοξίνη. Ούτε... Σκορπιός να ήταν το άτιμο! Μια από τα ίδια κι εσείς: δηλητήριο έχετε, αχρείαστο να 'ναι, ζωή σε λόγου μας, ένα πράγμα!

nidoran skorpios

.............................

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έλα βρε Pikachu! Στον ουρανό σε γύρευα, στη Γη σε βρήκα! Το πιο διάσημο Pokémon, ναι, είστε εσείς! Χαρούμενο και φορτισμένο με εξαιρετική ενέργεια, αυτό το Pokémon, μόλις ανακαλύψει κάτι καινούργιο που το συναρπάζει, εκτοξεύει τρελή ενέργεια! Περίεργο, αεικίνητο, η χαρά της ζωής, δε θα μπορούσε, παρά να ταιριάξει τα νώτα του με τα δικά σας Τοξοτάκια μου καλά!

pikachu toxotis

..................................

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χμμμ... Για εσάς, ταιριάζει γάντι το Marowak, ένα Pokemon, πολύ, μα πάρα πολύ ανθεκτικό! Κατάφερε που λέτε, να ξεπεράσει την θλίψη του, για το χαμό της μητέρας του, και μεγαλώνοντας, έγινε σκληροτράχηλο και γερό! Πλέον, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να του σπάσει το ηθικό και δεν αποκαρδιώνεται εύκολα... Σκληρό σαν βράχος, ανθεκτικό σαν Αιγόκερως!!!

marowak aigokeros

...............................................

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: To Kadabra είναι το δικό σας Pokémon! Αμέ! Αυτό το συγκεκριμένο, εκπέμπει κάτι περίεργα κύματα Άλφα, που φέρνουν πονοκέφαλο στους αντιπάλους του! Μόνο λέει, εκείνοι με πολύ δυνατό ψυχισμό, μπορούν να ανταπεξέλθουν και να γίνουν εκπαιδευτές του! Τώρα να πω την αμαρτία μου... πιο κατάλληλο Pokémon για να σας περιγράψει, δεν θα μπορούσε να βρεθεί, έτσι;;;

kadabra idroxoos

..........................................

ΙΧΘΥΣ: Το Abra, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο Pokémon! Κοιμάται 18 ώρες την ημέρα! (εκτός από ιδιαίτερο, εγώ προσθέτω ότι είναι και πολύ τυχερό!) Ακόμα όμως και στον ύπνο του, μπορεί κι αντιλαμβάνεται την παρουσία των εχθρών του και... τα ρα τα ταν... Τηλεμεταφέρεται σε ασφαλές σημείο! Ένστικτο έχει, σαν κι εσάς, τυχερό είναι (σαν κι εσάς) κι αντιλαμβάνεται τα ΠΑΝΤΑ, χωρίς να βλεφαρίζει (σαν κι εσάς!). Ποιο άλλο να σας διάλεγα, ε;!

abra ixthis

.............................................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved