Fun Facts για τους Διδύμους! Αυτά τα ήξερες;

Αυτά, τα ήξερες για τους Διδύμους;

Fun Facts για τους Διδύμους! Αυτά τα ήξερες;

Πόλεις που τους ταιριάζουν: Hong Kong για τα άφθονα ερεθίσματα που προσφέρει ως πόλη, για το ατελείωτο shopping, και για το υπέροχο sight seeing. Νέα Υόρκη, ακριβώς για τους ίδιους λόγους. Είναι πόλεις, στις οποίες ένας Δίδυμος, μπορεί να βρει χίλια πράγματα να κάνει και να μην τις βαρεθεί ποτέ!

FF1

Κουζίνα που μπορεί να τους εξιτάρει: παρ' όλο που είναι λάτρεις του πρόχειρου φαγητού (junk food) και δεν το κρύβουν, οι Δίδυμοι, θα μπορούσαν να δοκιμάσουν πιο υγιεινές κουζίνες και φιλοσοφίες. Αν κι η Γιαπωνέζικη ή η Κινέζικη κουζίνα θα τους πήγαιναν γάντι, μάλλον τους βλέπω να καταλήγουν σε πιο δοκιμασμένες λύσεις όπως η... Ελληνική ή η Λιβανέζικη.

FF2

• Προσέγγιση στον έρωτα: Σε αντίθεση με τα περισσότερα ζώδια, ο γνήσιος Δίδυμος δεν ψάχνει να βρει το όμοιό του ή εκείνο που φαντάζεται ως ιδανικό. Έχει πολύ εμπιστοσύνη (και καλά κάνει), στις προσαρμοστικές του ικανότητες. Δε θα ζητήσει να αλλάξει ο άλλος, αλλά αντιθέτως, θα ψάξει να βρει τρόπο να συνυπάρξει χωρίς τριβές και με πολύ κέφι!

FF3

• Τι θα τον εκνεύριζε περισσότερο σε κάποιον που γνωρίζει για πρώτη φορά: Η σιωπή ή το να συμμετέχει ο άλλος με χλιαρό τρόπο στην παρέα. Με άλλα λόγια, αν κόψεις στο Δίδυμο την ευκαιρία να σε ψυχομετρήσει και να σε προσεγγίσει, έχεις φάει πόρτα με τη μία. Ευκαιρία δεύτερη, ίσως και να μην πάρεις.

FF4

• Τι τον εκνευρίζει περισσότερο σε μια συζήτηση: να τον ρωτάς δυο φορές το ίδιο πράγμα. Για εκείνον είναι σημάδι αδιαφορίας ή χαζομάρας!

FF5

• Ποιο είναι το μεγαλύτερο μαρτύριο που μπορείς να κάνεις σε έναν Δίδυμο: να τον αφήσεις χωρίς απάντηση στην ερώτηση που σου έχει κάνει ή να τον βγάζεις συνεχώς λάθος στις απαντήσεις που εκείνος δίνει. Θα πάθει βραχυκύκλωμα!

Διάβασε επίσης: Ερμής στον Υδροχόο… μία ιστορία από μόνος του

FF6

Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που τους έχει δοθεί, είναι ότι δεν δείχνουν σχεδόν ποτέ την ηλικία τους. Σα να έχουν καταπιεί το φίλτρο της νεότητας από την ημέρα που γεννήθηκαν! Υπέροχοι!

FF7

• Παρ' όλο που δεν το παραδέχονται, είναι μεγάλοι ονειροπόληδες!

Διάβασε επίσης: Γιατί είσαι μόνη σαν το λεμόνι; Μια αστρολογική προσέγγιση!

FF8

• Μεγάλο τους μειονέκτημα: δεν μπορούν εύκολα να ξεχωρίσουν τον έρωτα από την πραγματική αγάπη... Ουπς!

FF9
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved