Τι να ζητήσω από την Πανσέληνο στο Σκορπιό;

Σημείωσε, ότι μιλάμε για την Πανσέληνο στις 22 του μηνός!

Τι να ζητήσω από την Πανσέληνο στο Σκορπιό;

Ηρεμιστικά είναι η αυθόρμητη και αναιδής απάντηση, αλλά διάβασε παρακάτω τα 10 πράγματα που μπορεί να θελήσεις να κάνεις ή να εύχεσαι να μη σου συμβούν με το Φεγγάρι γεμάτο... Σκορπιό (μπρρρρρ)... Σημείωσε, ότι μιλάμε για την Πανσέληνο στις 22 του μηνός!

1. Είναι πολύ καλή εποχή για να βασιστείς στο ένστικτό σου, ή ακόμα πιο σωστά, σε ότι σου λένε τα σωθικά σου, χωρίς λογοκρισία ή δεύτερες σκέψεις. Μια κι έξω! Μαχαίρι οι αποφάσεις.

2. Μην αφήσεις τους φόβους σου να σε κάνουν κόμπο. Σκορπιός είναι, και τα απωθημένα, ξέρει μια χαρά να τα ανακατεύει. Μην γίνεις θύμα του.

moon 1

3. Κρατήσου και μη δώσεις τελειωτικό χτύπημα σε σχέση, που πιθανόν να κινδυνεύει.

4. Μη γίνεσαι εριστική, ακόμα κι αν επιχειρηματολογείς σωστά και το δίκιο είναι με το μέρος σου.

5. Ετοιμάσου να δεχτείς πολλή κριτική, λάσπη και κακία. Αγνοήσετε τα και κατά το Σκορπίσιο Ευαγγέλιο, θα εκδικηθείς με τους σωστούς πλανήτες, τη σωστή στιγμή. Πίσω έχει η αχλάδα η ωραία, την ουρά.

6. Καλό το σεξ, γαργαλιστικά και τα σκάνδαλα που το ακολουθούν. Φρόντισε να καλύπτεις τα νώτα σου!

7. Αν νιώθεις ότι είσαι έτοιμη να εκραγείς, φρόντισε η έκρηξη να είναι ελεγχόμενη και εσωτερική. Δεν είναι εποχή τώρα για να σε μαζεύουμε κομματάκι – κομματάκι. Ούτε πάζλ να ήσουνα.

moon 2


8. Υπάρχει πιθανότητα, κάτι ή κάποιος που είχες ξεγράψει, να εμφανιστεί πάλι στη ζωή σου. Αποφάσισε τι θα κάνεις: ή μένει, ή φεύγει και δεν ξανάρχεται. Νόμος.

9. Σπάσε κακές συνήθεις μια κι έξω. Πάρτο απόφαση τώρα.

10. Βάλε επιτέλους σε μια τάξη τα οικονομικά σου και μαζέψου. Τώρα όμως.

........................................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved