3 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για όσους έχουν Αφροδίτη στον Κριό!

Πως ξεχωρίζεις τα άτομα που έχουν την Αφροδίτη τους στον εκρηκτικό, δυναμικό και χαρούμενο Κριό!

3 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για όσους έχουν Αφροδίτη στον Κριό!

Διάβασε και ξεχώρισε εκείνα τα χαρακτηριστικά, που φέρουν την σφραγίδα του καθαρόαιμου Κριού!


1. Στο φλέρτ κάνουν πάντα κατά μέτωπο επίθεση! Φλερτάρουν χωρίς συστολή, χωρίς να θέλουν να κρύψουν τις προθέσεις τους, χωρίς περιστροφές. Το μήνυμα ‘’μου αρέσεις και σε θέλω’’, θα το λάβεις καθαρά και δυνατά! Ένα καλό είναι, ότι ο Κριός, δεν αρέσκεται να παίζει το παιχνίδι του "μάντεψε ποιος", γι΄αυτό και λίγα στομάχια αντέχουν το δυναμικό του μπάσιμο στο ψητό! Κι από την άλλη πλευρά να βρίσκεται αυτή η Αφροδίτη (δηλαδή να τη φλερτάρουν), αγαπάει κι αρέσκεται στα καθαρά λόγια και στις ευθείς προσεγγίσεις. Μην την αρχίσετε στα κομπλιμέντα χωρίς τέλος, θα χασμουρηθεί και θα χάσει το ενδιαφέρον της. Πείτε της και κυρίως, δείξτε της ότι τη θέλετε και μην σπαταλήσετε το χρόνο της: αν της αρέσετε κι εσείς, το γλυκό θα δέσει και μάλιστα στο πατ κιουτ!

venus aries 1


2. Όσο γρήγορα όμως το δένει το γλυκό, αυτή η θέση της Αφροδίτης, τόσο γρήγορα μπορεί και να το λύσει. Μην σε τρομάξω, αλλά όλη αυτή η ορμή που βλέπεις, καμιά φορά, ξεπερνάει τα όρια του επιθυμητού της στόχου και συνεχίζει, έχοντας αναπτύξει ταχύτητα σφαίρας! Το κυνήγι είναι το αγαπημένο σπορ του Κριού, κι όταν η καρδιά του κατακτήσει αυτό που μανιωδώς καταδίωκε, υπάρχει πάντα η πιθανότητα, να σηκώσει το κεφάλι του και να ψάξει για τον επόμενο στόχο. Θα δεις ότι στην αρχή, εκείνη θα είναι δεμένη μαζί σου υπερβολικά και αυτό δείχνει την εσωτερική ένταση των συναισθημάτων της! Αργότερα, θα πρέπει να διατηρήσεις τη σχέση φρέσκια και να την ανανεώνεις διαρκώς. Δε στο λέω για να σε τρομάξω, αλλά για σου δώσω μια ωραία συμβουλή: κράτα την Αφροδίτη αυτή απασχολημένη με νέα ερεθίσματα και δεν... θα τη χάσεις! Θέλει να την κρατάς στις μύτες των ποδιών της όλη την ώρα, να μην την αφήνεις σε χλωρό κλαρί που λένε!

venus aries 2

3. Όσο κι αν αυτό που θα σου πω σου φαίνεται παράξενο, είναι πέρα για πέρα αληθινό: με αυτή την Αφροδίτη, θα συναντήσεις ανθρώπους που έχουν μια σχεδόν παιδική αφέλεια και άποψη για τον έρωτα! Τα πράγματα για εκείνους είναι απλά, καθαρά, ειλικρινή, συνδέονται με μια ευθεία και δεν πρέπει ποτέ να γίνονται σκοτεινά, περίπλοκα ή δύσκολα. Η ενέργεια τους, δεν επιτρέπει τίποτα άλλο από αγνή διασκέδαση, γιατί ο έρωτας, μερικές φορές για εκείνους είναι μια γνήσια μορφή διασκέδασης, ποτέ όμως με έννοια κατώτερη των περιστάσεων. Αυτό που χαίρομαι περισσότερο σε αυτή την Αφροδίτη, είναι το αγνό και ειλικρινές των αυθόρμητων και πηγαίων συναισθημάτων τους, που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας. Είναι μια χαρούμενη Αφροδίτη, με εξαιρετική δύναμη και δυναμική, καθαρός ουρανός, και πάντα ανοιχτόκαρδη. Είναι δυνατόν να μην την χαίρεσαι;

......

❤ Διάβασε επίσης την Ημερήσια Ερωτική πρόβλεψη του ζωδίου σου ❤

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved