Παγκόσμια Ημέρα Της Γυναίκας: Quiz - Ποιο ζώδιο πιστεύεις ότι είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να είναι μια γυναίκα;

Το quiz είναι ανώνυμο οπότε... εκφραστείτε ελεύθερα!

Παγκόσμια Ημέρα Της Γυναίκας: Quiz - Ποιο ζώδιο πιστεύεις ότι είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να είναι μια γυναίκα;


Ήρθε η ώρα να βγάλεις το άχτι σου ή απλά... να δικαιώσεις τη φήμη για το ζώδιό σου!

«Καλό το Καρκινάκι, αλλά πολύ γκρινιάρα ρε φίλε», «Δυναμική η Λιονταρίνα μου αλλά δεν μπορώ τόσο «τσαμπουκά», μου κόβει... τα πόδια», «Μόνο με Σκορπίνα μη μπλέξεις ποτέ, «φωτιά» στο κρεβάτι αλλά άμα κάνεις στραβή, την έβαψες, βρες καράβι να φύγεις» είναι μερικά μόνο από τα κλισέ που ακούγονται για την φύση κάθε γυναίκας του ζωδιακού που, σε γενικές γραμμές, διαφέρει αρκετά σε σχέση με αυτή την ανδρών του αντίστοιχου ζωδίου.

Εσύ λοιπόν φίλη μας γυναίκα, που γνωρίζεις τα «δυνατά» σου χαρτιά αλλά και τις αδυναμίες σου, και βάζοντας το χέρι στην καρδιά, αν μπορούσες να επιλέξεις το ζώδιο το οποίο θα ήθελες να είσαι, ποιο θα διάλεγες; Ναι, ξέρουμε ότι το δικό σου είναι το καλύτερο, αλλά αν, λέμε αν, ήθελες να αλλάξεις, ποιο θα επέλεγες να σε χαρακτηρίζει;

Κι εσύ φίλε μας άνδρα, τώρα που δεν σε βλέπει η κοπέλα σου, αν μπορούσες να αλλάξεις το ζώδιο της συντρόφου σου (προσοχή, όχι την ίδια, το ζώδιο) ποιο θα επέλεγες; Να σου θυμίσουμε βέβαια ότι ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ έχει την πιο... δύστροπη πλευρά του οπότε απλά σου «επιτρέπουμε» να σκεφτείς κάτι διαφορετικό για την κοπέλα σου, όχι να το «κάνεις πράξη».

Κάνε το τεστ και δες τι ψήφισαν οι υπόλοιποι...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved