5 διαφορετικά πράγματα, μέσα από τα μάτια ενός Αιγόκερω!

Η στάση και η σχέση ενός Αιγόκερω με 5 διαφορετικά πράγματα!

5 διαφορετικά πράγματα, μέσα από τα μάτια ενός Αιγόκερω!

Για να δούμε κάποια πράγματα, μέσα από τα μάτια, τη φιλοσοφία και τη στάση ζωής ενός Αιγόκερω!

• Χρήμα: Το αγαπώ και δεν το κρύβω. Είναι σχεδόν μαγική η σχέση μου μαζί του. Ξέρω να το εκτιμώ, εκτιμώ το πόσο δύσκολα δημιουργείται, παλεύω να το αποκτήσω και φυσικά ξέρω και πως να το επενδύω. Μπορώ να το επενδύσω σε μια πολύ όμορφη, ανθεκτική, πολυχρηστική καμπαρντίνα για παράδειγμα. Έχω τη δυνατότητα, την επιμονή, τη φιλοδοξία, να πετύχω στη ζωή μου για να απολαύσω τη δύναμη που προσφέρει. Αλλά γνωρίζω αγάπες μου, όχι μόνο πως να το βγάλω, αλλά κυρίως πως να το κρατήσω!!!

• Μόδα: Διαθέτω γούστο, ακριβό κι εκλεπτυσμένο. Αν μπορούσα, μόνο τα καλύτερα και τα ακριβότερα θα στόλιζαν εμένα, το σπίτι και το γραφείο μου. Από εκεί και πέρα, μη με ρωτήσετε για χρώματα και design, καθότι μου αρέσουν τα λιτά και αυστηρά. Ζυγός δεν είμαι κι ίσως αυτό που ονομάζουμε μόδα με την ευρεία έννοια, να μην με αγγίζει. Λόγου χάρη, αν στην μόδα είναι τα σκισμένα τζιν και τα λαδωμένα μαλλιά, να μου λείπει το βύσσινο. Αν πάλι η μόδα προστάζει να συνδυάσω φούξια με λεμονί, να σας δω να ντύνεστε αποκριάτικα και τι στον κόσμο. Εγώ έχω κούτελο και εκτόπισμα, όχι όρεξη για ανάλαφρους πειραματισμούς και χαζές στιλιστικές προσταγές.

• Κουτσομπολιό: Το απεχθάνομαι σε όλες του μορφές. Δεν ταιριάζει στο επίπεδό μου. Κι αν με δεις να μιλάω για κάποιον, να ξέρεις, ότι εκτός κι αν είναι το αφεντικό μου, δεν έχω πρόβλημα να του τα πω και κατά πρόσωπο! Ασκώ δριμύτατη κριτική και δεν χαρίζω κάστανα σε κανέναν. Κρατώ όμως και τις αποστάσεις που χρειάζεται, γι' αυτό και δεν θα με δεις να μαλλιοτραβιέμαι με κανέναν. Ξέρω ποια είναι η θέση μου και ποια όλων γύρω μου.

• Φίλοι: Οι φίλοι μου είναι αυστηρά διαλεγμένοι και έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Δεν κρύβω ότι δεν είναι τυχαία πρόσωπα. Σχεδόν για όλους έχω αποδώσει ένα ρόλο ή μια ωφελιμότητα. Ακούγεται σκληρό, αλλά τουλάχιστον εγώ έχω τη δύναμη να το παραδεχτώ, ενώ κάποιοι άλλοι, απλά πατούν από πέτρα σε πέτρα, σκορπίζοντας χαμόγελα, προσποιούμενοι τον αδελφικό φίλο σε όλους. Όχι! Λίγοι φίλοι ή όσοι χρειάζονται, και για όλους αν χρειαστεί, θα βάλω πλάτη! Έτσι είμαι εγώ!

• Διασκέδαση: Παρόλο που έχω τη φήμη του ανθρώπου που δεν γνωρίζει τι σημαίνει διασκέδαση και χαλαρότητα, τολμώ να σας διαψεύσω όλους. Είναι αλήθεια ότι δεν θα με βρείτε να χάνω τον καιρό μου παίζοντας τάβλι, ή ρουφώντας καφέ το Σαββατοκύριακο. Απλά, εάν μπορώ, προτιμώ να πάω για ορειβασία, να δω σινεμά σε μια πολύ καλή αίθουσα, να βγω για φαγητό σε ένα καλό εστιατόριο ή να περάσω το βράδυ μου με καλούς φίλους και καλό κρασί. Είπαμε, έχω υψηλές απαιτήσεις, γοητεύομαι από την υψηλών προδιαγραφών διασκέδαση!

...................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved