Ο Τοξότης γράφει γράμμα στον Άγιο Βασίλη…

Αγαπητέ μου Άγιε, γεια σου και χαρά σου!

Ο Τοξότης γράφει γράμμα στον Άγιο Βασίλη…

Είμαι ο Τοξότης κι είμαι πνεύμα ελεύθερο, που τα πάντα ερευνά και τα πάντα ανατρέπει. Θα ήθελα να διαπιστώσω, αν όντως υπάρχεις, ή αν είσαι αποκύημα της φαντασίας όλων μας. Αν ισχύει το δεύτερο, θα αναγκαστώ να κηρύξω στα πλήθη την αλήθεια για το ψέμα σου. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις, αλλά, η αλήθεια, είναι ύστατη αρχή κι αξία για εμένα, την επιζητώ πάντα και παντού.

Αν πάλι, υπάρχεις, σε παρακαλώ να μου χαρίσεις ένα δώρο μοναδικό, εφέτος. Θα επιθυμούσα να με κάνεις Πάνσοφο! Στην ιδέα και μόνο να γίνω παντογνώστης (και καλύτερος ξερόλας από τον Δίδυμο), ανατριχιάζω με περισσή ευχαρίστηση! Γουργουρίζω από την χαρά μου! Με φαντάζεσαι να τα ξέρω όλα ΚΑΙ να τα ξεφουρνίζω αλύπητα, δεξιά κι αριστερά? Όνειρο θα ναι!

Ίσως να σου φαίνεται κομματάκι τραβηγμένο να με κάνεις Πάνσοφο, οπότε, μπορείς εναλλακτικά να μου χαρίσεις μια υπερδύναμη! Θα ήθελα να μπορώ να κάνω τους άλλους να μου λένε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, σε ότι κι αν τους ρωτήσω. Με αυτόν τον τρόπο, θα κατέχω τον πιο πολύτιμο θησαυρό: την αλήθεια την ίδια! Βέβαια, γνωρίζω πως η αλήθεια είναι πικρό χάπι μερικές φορές, αλλά όπως ξέρεις, δεν κολλάω πουθενά κι όλα, τα δέχομαι και τα αντιμετωπίζω με χαρακτηριστική άνεση, σε σημείο αδιαφορίας, αλλά δε βαριέσαι! Καλά να είμαστε!

Επίσης, Άγιε Βασίλη μου, αν δύνασαι, δώσε στον Αιγόκερω λίγο χαμόγελο, στον Υδροχόο μια καλή ιδέα, στον Ιχθύ λίγο έδαφος στέρεο να πατήσει και στον Κριό ένα χάπι για τα νεύρα του. Αν έχεις και τρελό κέφι, σκούντα τον Ταύρο να δεις, αν σαλέψει και μουγκρίσει, ακινητοποίησε τον Δίδυμο και προίκισε τον Καρκίνο με ένα τροχόσπιτο. Επίσης, αν δεν σου γίνομαι φορτικός, δώσε στον Λέοντα συγχαρητήρια από όλους μας και πάρε το άγχος από τον Παρθένο. Στον Ζυγό μην ξεχάσεις να χαρίσεις αποφασιστικότητα και στον Σκορπιό αναποφασιστικότητα, για να... γελάσουμε λιγάκι!

Αν λάβεις αυτό το γράμμα, να ξέρεις ότι σε πάω πολύ. Αν πάλι δεν το λάβεις γιατί δεν υπάρχεις... δε θα τα χαλάσουμε: μου ανεβάζεις την διάθεση και μόνο που βλέπω την κόκκινη στολή σου. Καλή καρδιά να έχουμε και...

...Καλά μας Χριστούγεννα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved