Πώς λύνει ο Ζυγός τα προβλήματά του;

...με ομορφιά στο άπειρο και πολλή εξυπνάδα!

Πώς λύνει ο Ζυγός τα προβλήματά του;

Μπορεί ο Ζυγός να μη σου δίνει την εντύπωση του ανθρώπου που θα πέσει στη μάχη με τα μούτρα, βγάζοντας ιαχές πολεμικές, κρατώντας διπλό τσεκούρι και... καλά κάνει.

Είναι αρκετά έξυπνος και πολύ διπλωμάτης για... να πέσει στα αίματα χωρίς λόγο κι αιτία, όταν υπάρχει κι άλλος τρόπος!

Θα χρησιμοποιήσει τη λογική της λιγότερη βίας, λίγο διαφορετικά από ό,τι θα έκανε ένας Ιχθύς που επίσης τη συμμερίζεται: Θα προσπαθήσει να συνδυάσει διαφορές ή αντιθέσεις ή να λύσει το πρόβλημα... πλαγίως!

Όταν θέλει ένας Ζυγός να πετύχει το στόχο του, δεν θα κεντράρει, μήτε θα χρησιμοποιήσει επιχειρήματα που ίσως επιφέρουν την άμεση απαξίωση των όσων θέλει να πετύχει, αλλά, με ύφος, τόνο φωνής και στάση σώματος, γεμάτος αβρότητα, πλησιάζει πλαγίως το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Σας μπέρδεψα, ε? Αφήστε να σας δώσω ένα παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι ο Ζυγός, έχει έναν φορτικό συνάδελφο που του έχει κάνει τη ζωή πατίνι. Ο Κριός, θα τον άρχισε στα γαλλικά, ο Σκορπιός θα του έριχνε στρυχνίνη στον καφέ, κι ο Ταύρος θα τον κοίταζε αμίλητος επί ώρες με την απαίτηση να εξαφανιστεί, να εξαϋλωθεί.

Ο Ζυγός από την άλλη, θα προσπαθήσει αρχικά να είναι ευγενικός και θα πετάξει χαριτωμένα υπονοούμενα για την όλη δύσκολη κατάσταση που του φέρνει η συμπεριφορά του συναδέλφου. Στη συνέχεια, αφού βλέπει ότι η προσέγγισή του δεν φέρνει αποτελέσματα, βάζει εμπρός το σχέδιο Β.

Ξεκινάει ένα μεθοδικό μπλα μπλα στον συνάδελφο, τον οποίο και κάνει να πιστεύει ότι είναι φίλος του με αγνές προθέσεις. Στην συνέχεια, πείθει -με μειλίχιο τρόπο πάντα- τον Σκορπιό ότι ο εν λόγω συνάδελφος τον έχει βάλει στο μάτι (τον Σκορπιό) και αφήνει τα φυσικά ένστικτα του δεύτερου να αναλάβουν δράση! Ο ίδιος φυσικά, θα είναι υπεράνω υποψίας!

Με λίγα λόγια, όσο γλυκός κι αθώος φαίνεται ένας Ζυγός, τόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει, με πλάγιο τρόπο πάντα! Δε θέλει να λερώνει τα χέρια του, αλλά δεν έχει αντίρρηση να αναλάβουν... άλλοι τις εργολαβίες των δύσκολων αποστολών!

..................................................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved