Ζυγός: Tο ζώδιο της ομορφιάς και της ισορροπίας

Σιχαίνομαι το άστρο σου, που... να σε πάρει!

Ζυγός: Tο ζώδιο της ομορφιάς και της ισορροπίας

Πήξαμε σε πεφωτισμένους του είδους.

Από πού να ξεκινήσω; Μα από αυτή που μου έχει σπάσει τα νεύρα και τη βρίσκω συνέχεια μπροστά μου: την Kim Kardashian.
Ζυγός η πουλάδα και τι πουλάδα. Με διπλό διαφορικό, σώμα σε τέλεια ισορροπία (μια Kim στην μια πλευρά, κι άλλη μια στην άλλη), ασύλληπτη ομορφιά, και υπέροχα χαρακτηριστικά.

Για να ξέρουμε τι λέμε, η Ζυγός αυτή, δεν έχει αφήσει θεραπεία προσώπου που να μην έχει δοκιμάσει (έτσι λέμε τώρα τις επεμβάσεις, πάψε κακόβουλη), δεν έχει αφήσει σπάντεξ που να μην έχει φορέσει (αμ τι νόμιζες; Ότι κάθονται τα κιλά της σούζα χωρίς βοήθεια;) και περιοδικό που να μην έχει φωτογραφηθεί.

Τσίτα και κάγκελο η βλεφαρίδα, βαμμένο το μαλλί και ισιωμένο, contouring (η νέα μόδα μαζοχισμού παγκοσμίως) με τις ώρες και η φυσική της ομορφιά, έρχεται και κάθεται σε κάθε εξώφυλλο περιοδικού χωρίς παραπάνω από 5 ώρες photoshop. Σκέτη γλύκα σου λέω.

Από μυαλό σκίζει: επαγγελματίας χαζή, με δικές της επιχειρήσεις (η μεγαλύτερη είναι η ίδια), ατάκες για να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο και μια στρατιά από ανθρώπους για να φροντίζουν την κάθε της ανάγκη. Για τεχνητά όμορφη, είναι φυσικά ζάμπλουτη.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, εμπνέει με το άπλετο τίποτά της, μια ολόκληρη γενιά που δεν έχει άλλη μοίρα από το να αναστενάζει ''θέλω να σου μοιάσω''. Όσο την κοιτώ, απορώ πως δεν έχει βρεθεί κανείς να την αρπάξει στα πολλά και δυνατά χαστούκια!

Με χαρά θα την ξεμάλλιαζα, με χαρά θα την φωτογράφιζα πρωί πρωί με το πουρνό, πριν προλάβει να φορέσει την μάσκα της και θα ανέβαζα τις φωτογραφίες όπου υπήρχε χώρος διαθέσιμος στο ιντερνέτ.

Νισάφι κοριτσάκι με την ομορφάδα σου την πληθωρική. Κι όσο διαβάζεις αυτό, μάζεψε και το αστέρι τον άντρα σου που θέλει να πάει και για πρόεδρος. Να μου χαιρετήσεις και την κορούλα σου, που είχες τη φαεινή ιδέα να ονομάσεις Βορρά (North). Φαντάζομαι την αντίδραση της όταν καταλάβει ότι τη βάφτισαν North West (Βόριο-δυτικά), ενώ τα υπόλοιπα κοριτσάκια θα απαντούν στο Μαρία, ή Κέλυ, Τόνια...

Τον επόμενο μήνα, θα πετάξω τα φαρμακερά μου βέλη σε κάποιον Σκορπιό... Φτού...

Over...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved