Ζυγός είσαι? Κόπιασε να σου σπικάρω 2 γαλλικά!

Κόπιασε κοντά μου να σου πω τη μοίρα σου και το ριζικό σου, καλέ μου Ζυγέ!

Ζυγός είσαι?   Κόπιασε να σου σπικάρω 2 γαλλικά!

Καταρχάς, όλοι σε συμπαθούν και το προσποιούνται καλά, εκτός από τον Κριό που δε σε συμπαθεί και δεν τον νοιάζει. Κι οι υπόλοιποι αν μπορούσαν, θα σε έπνιγαν σε λίμνη από ροζ σαμπάνια, έτσι γιατί τους τη χαλάει η αφόρητη γλυκύτητα σου.

Η ζωή σου, αν περνούσε από το χέρι σου, θα ήταν όλη πασπαλισμένη με ζάχαρη και ηρεμία, γκλίτερ και ροζ φιογκάκια. Οι άνθρωποι θα ήταν ευγενικοί ο ένας προς τον άλλον και όλοι μα όλοι οι φίλοι σου θα ήταν ζευγαρωμένοι, με καρδούλες και φιλάκια, για να πηγαίνετε όοοοοολοι μαζί εκδρομές και σινεμά, δίχως γκρίνιες και διχόνοιες!

Η καθημερινότητα, θα είχε μια ηρεμία, μια αβρότητα, μια ισορροπία. Ο κόσμος δεν θα κρατούσε κακίες, όλοι θα χαμογελούσαν και θα έδιναν τα χέρια μετά από κάθε διαφωνία, παραφωνία, στον υπέροχο Ζυγίσιο κόσμο.

Θα είχες το δικαίωμα να αλλάξεις γνώμη όσο συχνά το επιθυμείς, (και το επιθυμείς διακαώς, παραδέξου το μικρή ζυγαριά) χωρίς να ανοίξει ρουθούνι!

Και μετά... ξύπνησες. Άθλιο πλάσμα, υποκείμενο της Αφροδίτης, πού τα είδες τα μπον μπον και τα αρώματα? Ποιος νομίζεις ότι μπορεί να ανεχθεί την αφόρητη κυκλοθυμία σου και την ουτοπική επιθυμία σου, για world peace? Πού νομίζεις ότι είσαι, αέρινο ροζ πούπουλο της μιας κάποιας γοητείας? Στον Παράδεισο?

Ξύπνα και ενημερώσου: Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας σε τετραγωνίζουν από όλες τις πλευρές. Και καλά σου κάνουν. Να αγιάσει το πόδι τους και κλωτσιά γερή να φας για να συνέλθεις. Άλλαξε τη στάση σου, δέξου αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις, και φιλόσοφος μη γίνεις. Αυτό είναι επικίνδυνο σπορ για το Αφροδιτίσιο σου κεφάλι.

Σφίξε το στομάχι σου, δέξου ότι δεν μπορούν όλα να υπακούουν στον κανόνα της ανάλαφρης γοητείας του πολύ τίποτα και επιτέλους στάματα να προσπαθείς να συγκλίνεις τα αταίριαστα. Άστα επιτέλους εκεί που είναι, διαφορετικά θα σε χαστουκίσουν. Οι πλανήτες, οι υπόλοιποι 11 ... και γω...

Cheers!
ΥΓ. Όχι, δε με έχει λαδώσει ο Κριός για να τα γράψω αυτά.

............................

Διαβαστε περισσοτερα εδω

«Άκου να σου πω Ψάρι!» είπε ο Παρθένος... «κάτσε κάτω να λογαριαστούμε!»

Άρης στην Παρθένο! Άστον κάτω! Δεν είναι Άρης αυτός για γλέντια σου λέω!

................................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved