Άρης στην Παρθένο! Άστον κάτω! Δεν είναι Άρης αυτός για γλέντια σου λέω!

Μπήκε ο Άρης στην Παρθένο και νομίζετε ότι το γλέντι θα συνεχιστεί όπως με τον προκάτοχό του στον Λέοντα;

Άρης στην Παρθένο!  Άστον κάτω! Δεν είναι Άρης αυτός για γλέντια σου λέω!

Μαζέψτε τα μυαλά σας, τα λόγια σας και μπείτε στη σειρά. Δε λέω ότι θα περάσουμε άσχημα, άλλα όπως και να το κάνεις, ένα ρυθμό θα τον πιάσεις με τον Άρη στην Παρθένο.

Καμιά φορά είναι κομματάκι μονοκόμματος και στεγνός. Λίγο αυστηρός για τα γούστα μερικών. Μερικοί τον αποκαλούν και παραπονιάρη, αφού όταν δεν του βγει εκείνο που έχει στο μυαλό του, κλείνεται και γίνεται ευερέθιστος. Κατά τα άλλα όμως, είναι από τα ήσυχα παιδιά και δεν δημιουργεί προβλήματα από άποψη ή από χόμπι!

Η γνώμη μου είναι να τον πιάσετε με το μαλακό και να δείτε τι ζητάει από εσάς. Ακόμα κι αν οι απαιτήσεις του είναι υψηλές, εσείς, αρκεί να βάλετε σε μια τάξη τα πράγματα, και θα έχετε τον έλεγχο και την αποδοχή του.

Κι αν τον δείτε να γίνεται λίγο σκληρός κι επικριτικός μερικές φορές είναι επειδή... έτσι είναι! Δε θα τον αλλάξετε, και μην προσπαθήστε να τον καταλάβετε. Ναι, είναι αλήθεια ότι μερικές φορές μοιάζει σχεδόν άκαρδος και χωρίς αισθήματα, αλλά για ένα εγκεφαλικό τύπο σαν κι αυτόν, εσείς μάλλον μοιάζετε με ufo (!), παρά εκείνος με παράξενο, ξερό κεφάλι!

Ο καλύτερος τρόπος να συνυπάρξετε με έναν Άρη στην Παρθένο είναι να τον αφήσετε να κάνει το multitasking του με την ησυχία του, μέσα στο όμορφα οργανωμένο χάος του κεφαλιού του.

Όσο για τα ερωτικά του, είναι γνωστός ως ο νευρικός εραστής, ο άνθρωπος που δεν διαθέτει την περίσσια τόλμη ή χάρη για να πλασάρει τον εαυτό του ως εξωτικό είδος πασπαλισμένο με μπόλικη δόση γκλάμουρ και τσαχπινιάς. Κι όμως, αυτή ακριβώς είναι η χάρη του: απλός, λιτός, νευρικός, περιμένει για το κατάλληλο ταίρι και μπορεί να μην βαρέσει τα τύμπανα όταν το βρει, μα ξέρει πώς να το κρατήσει... Με πολλή εργασία πάνω στη σχέση!

ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 1 mesa
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved