Αν μου πειράξεις τον Άρη μου … στον Καρκίνο, θα το πω στη μαμά μου!

Είναι βλέπεις κι εκείνο το συναισθηματικό του πείσμα, που μπορεί να σε κάνει είτε αλοιφή, είτε έξω φρενών.

Αν μου πειράξεις τον Άρη μου … στον Καρκίνο, θα το πω στη μαμά μου!

Ξέρεις τι θα σου κάνω; Τα μαρτύρια τα χίλια, αλλά από την ανάποδη! Αφού σε αγαπάω, γιατί με βάζεις να σε πληγώνω; Και να ξέρεις, η αδιαφορία σου είναι εκείνη που με πλήγωσε και μου όπλισε το χέρι με... την γκρίνια!

Κάπως έτσι πορεύεται ο Άρης στον Καρκίνο. Θανάσιμο δεν τον λες, βίαιο ούτε για αστείο, αλλά έχει τον τρόπο του για να σε τυραννήσει. Είναι βλέπεις κι εκείνο το συναισθηματικό του πείσμα, που μπορεί να σε κάνει είτε αλοιφή, είτε έξω φρενών.

Διάβασε επίσης: Πώς ονειρεύονται να περάσουν τις διακοπές τους τα 12 ζώδια!

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα σε αφήσει αδιάφορο. Έχει τον τρόπο του. Όταν δεν ταλαιπωρείται από τις κυκλοθυμίες του, προτιμά να χτίζει όμορφους συναισθηματικούς δεσμούς και να εξασφαλίζει την γαλήνη και την ηρεμία της καρδιάς του.

Παρόλα αυτά, έχει την τάση να εξωτερικεύεται με έναν μάλλον αλλόκοτο τρόπο όταν νιώθει ότι απειλείται ή ότι απειλούνται τα άτομα που αγαπά και προστατεύει. Σαν τον Κριό, θα δράσει με πάθος, παρορμητικότητα, χωρίς σχέδιο και τις περισσότερες φορές... το μετανιώνει.

Οι εκρήξεις του μπορεί να είναι δικαιολογημένες, αλλά μερικές φορές, ο έντονος συναισθηματισμός του, τον παρασέρνει και τον ξεσηκώνει άδικα. Να γιατί λέμε ότι ο Καρκίνος θα δράσει, ανάλογα με τα φεγγάρια του!

Διάβασε επίσης: Η αστεία πλευρά των ζωδίων: Πώς απαντούν όταν χτυπάει το τηλέφωνο

Ο Άρης σε αυτό το ζώδιο, συνδυάζει τις ευαισθησίες του με ένα γερό ταμπεραμέντο, με αποτέλεσμα να μην ξέρει ούτε κι ο ίδιος, αν σε έντονες καταστάσεις θα φωνάξει ή θα κλάψει! Απρόβλεπτος, αλλά αισθαντικός με όσους αγαπά, δεν μπορεί παρά να κατακτήσει καρδιές, τις οποίες δύσκολα θα πληγώσει. Φιλαλήθης , ίσως πληγώσει μόνο λέγοντας όσα πραγματικά αισθάνεται, μα δεν κοροϊδεύει ποτέ εσκεμμένα.

Αυτά τα μεγάλα μωρά, αγαπούν τις αγκαλιές, αποζητούν την συντροφικότητα και την δέσμευση, αλλά χρειάζεται να έχεις καταλάβει ένα πράγμα: αγαπούν να έχουν την προσοχή σου, την φροντίδα σου και θέλουν να τους κακομαθαίνεις! Σαν την μαμά τους ένα πράγμα...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved