Κάνε και μην κάνεις: Με την Αφροδίτη στους Διδύμους…

Do's and don'ts... με την Αφροδίτη στους Διδύμους!

Κάνε και μην κάνεις: Με την Αφροδίτη στους Διδύμους…

Αφροδίτη στους Διδύμους πάνω από τα κεφάλια μας. Επηρεάζει την διάθεση μας με θετικό τρόπο και όχι μόνο. Τι μπορούμε να κάνουμε και τι πρέπει να αποφεύγουμε αυτή την περίοδο;

1. Να ξεκινήσουμε από τα εύκολα. Χαμογελάμε, δοκιμάζουμε τα πάντα με χαμόγελο. Μιλάμε σε γνωστούς και αγνώστους. Σε περίπτωση που μας θεωρήσουν τρελούς, ή μας επιπλήξουν να κοιτάμε τη δουλειά μας, τους υπενθυμίζουμε ότι η Αφροδίτη είναι στους παιχνιδιάρηδες Διδύμους και τους επιβεβαιώνουμε την υποψία ότι δεν πρέπει να κυκλοφορούμε χωρίς το λουρί μας ή ένα φίμωτρο!

2. Αποκτούμε ως δια μαγείας, γνώμη επί παντός επιστητού. Καλό θα είναι να έχουμε και περισπούδαστο ύφος, μπας και νομίζουν ότι έχουμε και τίποτα σοβαρό να πούμε. Με ασφάλεια, θα τους διαψεύσουμε στα πρώτα 15 δευτερόλεπτα. Είπαμε: αποκτούμε γνώμη για όλα, όλα δεν τα ξέρουμε.

3. Διασκεδάζουμε με όλα τα ελαφρά θέματα, απαγορεύουμε δια ροπάλου οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση. Θέματα περί Τρόικας, κρίσης και λοιπά λυπηρά, ξορκίζονται στο υπερπέραν της αβάσταχτης πραγματικότητας και τα αντικαθιστούμε με εποικοδομητική κριτική, ή αλλιώς κουτσομπολιό!

4. Μας αρέσει να φλερτάρουμε, γιατί στο κάτω κάτω, μια ζωή την έχουμε. Το γλεντάμε και περνάμε καλά, αδιαφορώντας για το τι αισθάνονται οι άλλοι. Συναισθηματικούς δεν θα μας πει κανείς, αλλά από την άλλη με τόση τραμπάλα που κάνουν τα αισθήματα μας, καλό θα είναι να τσεκάρουμε τι τρώμε και τι πίνουμε. Ποτέ δε ξέρεις από πού μπορεί να μας βρει...

Δε λέω, καλή η επιρροή της Αφροδίτης στους ανάλαφρους Διδύμους, αλλά ας μην το παρακάνουμε. Βλέπετε, θα περάσει κι αυτή, στο καλό θα πάει, αλλά το λογαριασμό, θα πρέπει να τον πληρώσουμε έτσι κι αλλιώς. Γι αυτό, το νου σας!

Διάβασε επίσης: Η φιλική Αφροδίτη στους Διδύμους και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved