Ερμής στον Ταύρο: να σκεφτώ και θα σου πω…

Βάλε μια σειρά στη ζωή σου. Θα είμαι πάνω από το κεφάλι σου μέχρι την Πρωτομαγιά...

Ερμής στον Ταύρο: να σκεφτώ και θα σου πω…

Έχω πολλά να σκεφτώ, πολλά να κάνω, πολλά να επεξεργαστώ. Θα τα κάνω όλα. Στον καλό τους χρόνο. Όταν θα τα έχω σχεδιάσει σωστά, όπως πρέπει. Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες. Μισές δουλειές, εγώ δεν κάνω. Με καταλαβαίνεις?

Είμαι από τους ανθρώπους που το λόγο τους τον κρατάνε. Ίσως και να τον κρατάω περισσότερο από ότι θα ήθελες. Βλέπεις, δεν αλλάζω γνώμη, γιατί δεν γοητεύομαι από όσα ακούω, από όποιον κι αν τα ακούω. Δεν είμαι σίγουρος για όσα γνωρίζω. Είμαι βέβαιος. Γιατί λοιπόν να αλλάξω γνώμη?
Ξέρω ότι πίσω από την πλάτη μου με κατηγορούν και με λένε πεισματάρη. Είμαι. Δεν κρύβεται. Οι γήινες σκέψεις μου και οι 5 αισθήσεις μου, με βοηθούν να συλλέγω τις πληροφορίες, να τις αποκωδικοποιώ και να τις επεξεργάζομαι χωρίς βία και βιασύνη. Φυσικό είναι να καταλήγω σχεδόν πάντα στο σωστό αποτέλεσμα. Με τι καρδιά λοιπόν να αλλάξω τη ολόσωστη γνώμη μου και να γίνω ανεμοδούρα, ακολουθώντας τον άνεμο προς κάθε κατεύθυνση?

Να ακούς όταν σου μιλάω. Ξέρω τι λέω και το στόμα μου δεν το ανοίγω απλά για να μιλήσω. Λίγα λόγια και καλά. Καμιά φορά ίσως, και λίγο σαρκαστικά. Μα θα σε αποζημιώσει η αίσθηση του χιούμορ μου: όσο πρέπει αστεία, ποτέ δεν χάνει το μέτρο.

Δε θα μου έδινα τον τίτλο του δεινού συνομιλητή. Μα τον σεβασμό σου, θα τον κερδίσω. Όπως και να το κάνουμε, έχω ένα εκτόπισμα... Ίσως και παραπάνω από όσο σηκώνει η κατάσταση μερικές φορές. Δεν με στενοχωρεί όμως καθόλου αυτό. Έχω τους ρυθμούς μου, τη βαρύτητα μου σα χαρακτήρας, δεν μπορώ και δεν επιθυμώ να τους ευχαριστήσω όλους.
Από την άλλη, ότι αναλάβω, θα το φέρω εις πέρας (ναι, το είπαμε και πριν! Στον καλό μου το χρόνο!). Δεν αφήνω μισές δουλειές. Αυτά δεν είναι για εμένα.
Να, για να σου δείξω την καλή μου πρόθεση, άσε να σου τραγουδήσω. Σου το έχουν πει πόσο καλή φωνή έχω? Ναι, έχω. Βαθιά, στεντόρεια, όμορφη.

Βάλε μια σειρά στη ζωή σου. Θα είμαι πάνω από το κεφάλι σου μέχρι την Πρωτομαγιά...

...

Θέλετε να μάθετε τι κάνει ο Άρης στον Ταύρο; Διαβάστε παρακάτω

Άρης στον Ταύρo… βαρύς κι ασήκωτος…

Πώς να μεταμορφώσεις έναν Ιχθύ σε καρχαρία

...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved