Άρης στον Ταύρo… βαρύς κι ασήκωτος…

Διαθέτει μεγάλες αβάντες: μνημειώδη υπομονή, θρυλικές αντοχές και να σας θυμίσω ότι όπως και ο Σκορπιός, έτσι και ο Ταύρος, είναι επίσης προικισμένος με αρκετό πείσμα.

Άρης στον Ταύρo… βαρύς κι ασήκωτος…

Με κοίταξε με βλέφαρα βαριά για μια δύο στιγμές από πάνω έως κάτω, με ζύγισε και μου είπε: ''όποιος βιάζεται, σκοντάφτει. Δεν ξέρεις ότι αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι?''. Τι να αποκριθώ εγώ τώρα?

Να διαμαρτυρηθώ επειδή και το ''το γοργόν και χάριν έχει'' είναι το δικό μου μότο στη ζωή? Να τον κοιτάξω με νόημα και να του πω ότι ''στη βράση κολλάει το σίδερο?''. Μπα... Φοβάμαι μη σηκωθεί και να πάρει στο κυνήγι! Γιατί όταν ο Ταύρος ο βαρύς, σηκωθεί από την καρέκλα, καλύτερα να δέσεις τα κορδόνια σου και να αρχίσεις να τρέχεις! Είναι να μην το πάρει απόφαση, είναι μην συγχυστεί!

Ο Άρης αυτός, έχει σχεδιαστεί για αργόσυρτους ρυθμούς, με σταθερά βήματα, έχει καλή πρόσφυση με την πραγματικότητα και δεν μπορεί να τον ωθήσει κανείς και τίποτα, να κάνει εκείνο που δεν θέλει να κάνει, όταν δεν θέλει να το κάνει. Έχει επομένως κανείς δυο υπέροχες επιλογές: είτε πάει με τα νερά του ή τα νερά του τον πάνε πακετάκι εκεί που θέλουν. Και στις δυο περιπτώσεις, ο Άρης στον Ταύρο δε θα χάσει λεπτό από τον ύπνο του και δεν θα ξεφύγει εκατοστό από την πορεία του.

Βλέπεις, διαθέτει μεγάλες αβάντες: μνημειώδη υπομονή, θρυλικές αντοχές και να σας θυμίσω ότι όπως και ο Σκορπιός, έτσι και ο Ταύρος, είναι επίσης προικισμένος με αρκετό πείσμα. Πείσμα, υπομονή, αντοχές. Δεν ξέρω πως σου ακούγεται, αλλά εμένα μου φαίνεται ότι λίγοι μπορούν να ξεπεράσουν και να επιβιώσουν αυτόν τον συνδυασμό!

Στα υπέρ του, θα μνημονεύσω επίσης και την συναισθηματική σταθερότητα του. Στις σχέσεις του, ο προσγειωμένος Ταύρος, προσφέρει την αίσθηση ασφάλειας, σιγουριάς, εμπιστοσύνης. Βάζει πλάτη στα δύσκολα, προσφέρει με αγάπη στα αγαπημένα του πρόσωπα, είναι αφοσιωμένος σύντροφος, φίλος.

Να μην ξεχάσω να σου πω ότι είναι κι αρκετά αισθησιακός! Απολαμβάνει με όλες τις αισθήσεις του, σχεδόν αχόρταγα και είναι μάστορας... εκεί που πρέπει! Σκούντησε τον λίγο! Δώσε του ένα ερέθισμα! Θα ανακαλύψεις μια ακόμα πλευρά του στιβαρού αυτού Άρη, που δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητη!

...........

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ο Κριός… κρίνει τους άλλους 11!

Η Αφροδίτη των αισθήσεων… απολαμβάνει τον Ταύρο

..

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved