Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Αυστηρή την κόβω…

... Μα είναι στον Αιγόκερω!

Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Αυστηρή την κόβω…

Όσες φορές κι αν στο πω, τόσες θα το ξεχάσεις και θα γοητευτείς από την παγερή κι επιβλητική της παρουσία: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, δεν κάνει νάζια, δεν νιαουρίζει, δεν είναι χαριτωμένη, δεν την παίρνεις ανάλαφρα και δεν της φέρεσαι σαν να είναι γατούλα.

Γιατί και γατούλα να ήταν, θα ήταν η πιο έξυπνη και κοφτερή από όλες. Με ακονισμένα νύχια, θα φρόντιζε πάντα να πάρει το μεγαλύτερο μερίδιο από ότι της αντιστοιχούσε και μάλιστα, γρατζουνώντας δίχως έλεος τις υπόλοιπες... ανυποψίαστες γατούλες!

Δεν συγχωρεί τις αδυναμίες στους άλλους, αφού και η ίδια είναι το ίδιο και περισσότερο απαιτητική και αυστηρή με τον ίδιο της τον εαυτό. Η τελειότητα και η κορυφή, η φιλοδοξία και η αγάπη για το τέλειο, το ανώτερο, το υπέρτατο, είναι φυσικά της χαρακτηριστικά, που την ωθούν πάντα προς τα πάνω και... προς τα δύσκολα.
Αυτό είναι και το χαρακτηριστικό της: σχεδόν με έναν μαγικό τρόπο, τραβάει σα μαγνήτης τα δύσκολα, τα εμπόδια και φυσικά, τα ξεπερνάει, χωρίς ποτέ, να ξεπεράσουν εκείνα, αυτή την τόσο δυναμική και επίμονη Αφροδίτη.

Αν περιμένεις να σου ανοίξει την καρδιά της, θα περιμένεις πολύ και μάταια. Λόγια για συμπάθεια και λόγια του αέρα, από αυτήν δε θα ακούσεις ποτέ. Δεν ασχολείται με τίποτα μικρό, ασήμαντο, ποτισμένο με μπόλικο συναίσθημα και δάκρυ. Τα αισθήματα της, τα έχει φυλαγμένα σαν κόρη οφθαλμού και επιτρέπει μόνο σε λίγους να τα γνωρίσουν και να τα εκτιμήσουν. Διότι αυτή η Αφροδίτη, δεν παίζει με τα συναισθήματα. Τα φροντίζει, μα τα έχει και καλά φυλαγμένα, για λίγους, για τους εκλεκτούς!
Κι όμως, κάτω από το παγερό της βλέμμα, θα ανακαλύψεις μια πολύ sexy και τολμηρή Αφροδίτη, με γοητεία εξαιρετικά επικίνδυνη και κοφτερή! Ούτε λεπτό μην την αγνοήσεις, ούτε να το σκεφτείς να την προσπεράσεις!

Είναι επίσης ο καιρός, με αυτήν στο προσκήνιο, να επιτεύξεις στόχους, να μαζέψεις τα οικονομικά σου και να θέσεις σε μια τάξη τις φιλοδοξίες σου. Τις ευλογίες της πάντως για να επιτύχεις... τις έχεις!

Στείλε της φιλιά, και ευχαρίστησε την για τις δυναμικές, επίμονες, προσγειωμένες της ευλογίες!

............................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved