Πως βλέπει ο Σκορπιός ... την συμμορία των 11!

Αν κάποιος με προδώσει, θα χρησιμοποιήσω το εργαλείο. Να δεις πως το λένε... κεντρί... σφυρί... κάπως έτσι...

Πως βλέπει ο Σκορπιός ... την συμμορία των 11!

Αν έπρεπε να επιλέξω έναν φίλο να εμπιστευτώ (εκτός από εμένα φυσικά, αν και τώρα που το σκέφτομαι, κι εμένα δεν με πολυεμπιστεύομαι μερικές φορές), θα επέλεγα κάποιον που τον διέπει η σταθερότητα στην συμπεριφορά.

Με τη λογική αυτή, θα επέλεγα για κολλητό μου τον Ταύρο, αλλά επειδή είναι αγύριστο κεφάλι και βαρύς τύπος (κάποιον μου θυμίζει, να δεις ποιον...), θα προτιμήσω τον Υδροχόο.

Αλλά κι αυτός ώρες ώρες, έχω την εντύπωση ότι θέλει μερικές σφαλιάρες για να προσγειωθεί. Α, μιας και ανέφερα για προσγείωση, με τον Ιχθύ, τι κάνω? Του εξηγώ το όνειρο, ή τον αφήνω να συνεχίζει το τροπάριο του στο άπειρο? Όχι ότι το παιδί με ενοχλεί κιόλας, έτσι?

Θυμήθηκα τώρα τον Καρκίνο, που κι αυτός είναι συμπαθέστατος, αν και μερικές φορές με τρομάζει αυτή του η κυκλοθυμία. Μια φορά, νόμιζα ότι είχα μπει στο λάθος σπίτι. Τόσο πολύ δεν τον αναγνώριζα... Παραλίγο να του ρίξω κανένα από τα δολοφονικά μου βλέμματα!

Βέβαια και με το λιοντάρι, καλά θα τα πήγαινα αν δεν πάθαινα αναφυλακτικό σοκ από την πομπώδη στάση του. Μήπως νομίζει ότι είναι ο Ναπολέων? Ο Λέων είναι. Καλή προσγείωση!

Ο Παρθένος είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ανθρώπου. Όταν δεν θα έχω ποιον να εκδικηθώ και χρόνο για να χάσω, θα ασχοληθώ μαζί του. Θα τον παρακολουθήσω. (ή μήπως να τον ακολουθήσω χωρίς να με καταλάβει? Χμμμ)...

Δίδυμοι και Τοξότες. Περίεργες περιπτώσεις. Δε ξέρω πώς να τους προσεγγίσω. Μήπως να τους χτυπούσα στο κεφάλι και να τους έδενα πρώτα? Μιλάνε και κουνιούνται πολύ...

Ο Κριός μου αρέσει κομματάκι, αλλά θα κρατήσω τις αποστάσεις μου μέχρι να τον μάθω λιγάκι. Στην ίδια θέση στο ψυγείο θα βάλω και τον Αιγόκερω, γιατί κι αυτόν τον συμπαθώ. Τυχεροί αυτοί οι δυο. Δε θα τους πειράξω τρίχα (...ακόμα).

Ο Ζυγός επίσης, έχει κάτι το μυστήριο. Αναρωτιέται για τα πάντα, είναι ευγενικός, αλλά κι αυτός, ύποπτος μου φαίνεται. Λες να θέλει να με καλοπιάσει με τις γλύκες του? Αφού έχω ανοσία.

Τελικά νομίζω ότι όλοι λίγο πολύ, καλοί είναι, εγώ καλύτερος, αλλά αφού δεν πρόκειται να εμπιστευτώ κανέναν εύκολα, ας κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα: ας τους αμφισβητήσω μέχρι εσχάτων, κι όποιος μείνει όρθιος, θα τον κάνω παρέα. Στην τελική, αν κάποιος με προδώσει, θα χρησιμοποιήσω το εργαλείο. Να δεις πως το λένε... κεντρί... σφυρί... κάπως έτσι...

............................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved