Τα Dos και Don’ts της Αφροδίτης στο Ζυγό!

Όσοι έχουν την τύχη να έχουν γεννηθεί με Αφροδίτη στον Ζυγό.

Τα Dos και Don’ts της Αφροδίτης στο Ζυγό!

Κι είναι μερικές φορές που κουνάς το κεφάλι με ένα μείγμα απορίας και αποδοκιμασίας, για αυτά που βλέπεις και ακούς γύρω σου, αναρωτώμενος , αν τα ματάκια σου βλέπουν καλά και τα αυτάκια σου δεν πέσουν στο πάτωμα με ότι ακούνε.

Κάπως έτσι αισθάνονται και όσοι έχουν την τύχη να έχουν γεννηθεί με Αφροδίτη στον Ζυγό. Αντιλαμβάνονται χωρίς προσπάθεια το ωραίο, το καθάριο και κομψό. Συνδυάζουν στο μυαλό τους ρούχα, χρώματα κι αρώματα με όση προσπάθεια αναπνέει κανείς! Το έχουν μέσα τους, είναι στη φύση τους!

Κι αυτή η φύση τους η έρμη, καταπονείται καθημερινά, με όλα όσα βλέπουν κι ακούν. Πως δεν έχουν βγάλει ακόμα το παπούτσι να μας το φέρουν στο κεφάλι, κι εγώ απορώ! Καλότροποι άνθρωποι, με έμφυτη ευγένεια ψυχής, προσπαθούν να ισορροπήσουν στα ψηλοτάκουνα της αγένειας και του κιτς που τους περιβάλλει, αποφεύγοντας ταυτόχρονα να ταράξουν τους κύκλους κάθε εμπλεκομένου!

Επειδή όμως εγώ, δεν είμαι και τόσο διακριτική, θα σας πω 5 πράγματα που πρέπει ή δεν πρέπει να κάνετε σε αυτή την όμορφη Αφροδίτη:

1. Αποφύγετε να την κριτικάρετε με ωμό και σκληρό τρόπο. Αισθήματα θα ματώσουν, η δική σας μύτη πάλι όχι (είναι πολύ ευγενής για κάτι τέτοιο), αλλά θα πάρετε και πόδι, άσχετα αν θα σας το δώσει φορώντας τις ροζ μπαλαρίνες της.

2. Γίνετε ο σύντροφος των προσδοκιών της και κερδίστε μια ζωή τυλιγμένη σε όμορφο περιτύλιγμα, δεμένη με στενό αλλά ωραίο... κορσέ!

3. Βοηθείστε την –για όνομα!- να πάρει μερικές αποφάσεις για τη ζωή της. Αφού το βλέπετε! Ούτε καφέ δεν μπορεί να παραγγείλει χωρίς δισταγμό!

4. Μην την πιέσετε να κάνει πράγματα που δεν της αρέσουν. Θα τα κάνει για να σας ευχαριστήσει, αλλά και το χαμόγελο που φοράει, θα το κλείσει ερμητικά, αν συνεχίσετε να εκμεταλλεύεστε την αδυναμία της να πει ''όχι''!

5. Αφήστε την να κάνει τη ζωή σας πιο όμορφη! Θα αποπειραθεί να το κάνει, όχι γιατί θέλει να σας αλλάξει, αλλά της είναι φυσικό χάρισμα ο εξωραϊσμός! Θα δείτε ότι αυτή η Αφροδίτη, μπορεί να κάνει αισθητικά (και μη) θαύματα!

Απολαύστε την λοιπόν όσο μπορείτε, μη σας φέρω την Αφροδίτη στο Σκορπιό σε λίγες μέρες και δείτε εκεί το έργο ανάποδα!
Εντάξει?

..................................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved