Ζυγός, καυγάδες κι εμπόδια!

Ποιος θα αποφύγει ποιον!

Ζυγός, καυγάδες κι εμπόδια!

Βάλε έναν Κριό να αντιμετωπίσει εμπόδια και θα δεις τα εμπόδια να βγάζουν πόδια και να τρέχουν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Φέρε ένα Ζυγό και παρατήρησε τον όσο θα αντιμετωπίζει τα εμπόδια και τις δυσκολίες και παίρνε μαθήματα, κράτα σημειώσεις.

Εξ αρχής, θα ψάξει για να βρει ένα κοινό σημείο με το πρόσωπο που του δημιουργεί τις δυσκολίες. Θα πατήσει εκεί και θα ξεκινήσει μια διαδρομή γεμάτη από ελιγμούς, για να βρει τον τρόπο

α) να φύγει από το στόχαστρο και

β) για να ηρεμήσει τα πνεύματα ή... να τα στρέψει αλλού!... Που να βάζει τώρα τις φωνές? Είμαστε για τέτοια? Το λαρύγγι το έχουμε για να τραγουδάμε, όχι για να φωνάζουμε!

Δεν έχει ο Ζυγός χειρότερο από το να ξεκινήσει καυγά. Δεν είναι μόνο που του λείπει η μαχητική διάθεση, είναι και που δεν θέλει να χαλάει τις σχέσεις του με κανέναν. Αν όμως τον αναγκάσεις, δεν του δίνεις άλλη επιλογή, από το να σε χαιρετήσει και να σου βάλει ένα μεγάλο Χ διαγραφής. Θα το κάνει. Αγαπά την ηρεμία του, περισσότερο από εσένα. Αυτό να το θυμάσαι!

Αν πάλι έχει να αντιμετωπίσει μια κατάσταση δυσάρεστη, θα προσπαθήσει να βρει τα λιγότερο επίπονα σημεία της και θα γυρέψει τα πρόσωπα που θα του προσφέρουν υποστήριξη. Δε θέλει να περάσει μόνος από τις Συμπληγάδες, αλλά αν χρειαστεί, θα το κάνει κι αυτό. Παρόλο που, θα έχει χρησιμοποιήσει όλη του την μαγεία, τη διπλωματία, για να ισορροπήσει σε μια άσχημη κατάσταση.

Ο Ζυγός, επιθυμεί να ξεπερνά τα εμπόδια, με ελιγμούς γεμάτους χάρη, χωρίς να αφήνει σημάδια, ούτε στα εμπόδια, ούτε φυσικά στον ίδιο. Άλλωστε η πατρόνα του η Αφροδίτη, δε συλλέγει σημάδια, αλλά... θαυμαστές! Κι ο Ζυγός, δεν έρχεται για να ανοίξει μύτες, αλλά για να κλείσει στόματα με την αφόρητη γοητεία του...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved