Τοξότη έλα στον Άρη σου!

...ή μήπως να κυνηγήσει ο Άρης τον Τοξότη?

Τοξότη έλα στον Άρη σου!

Πάνω που συνηθίσαμε τον Άρη στον Σκορπιό (πολύ του πήγαινε είναι η αλήθεια), ο Άρης, έκανε τη βόλτα του και μπαίνει στον φευγάτο Τοξότη (βοήθειά μας!).

Εκεί που μας απασχολούσαν τα βασικά ένστικτα, τώρα θα μας απασχολήσει η μεγάαααααλη εικόνα, κι όταν λέω μεγάλη το εννοώ! Ο Άρης στον Τοξότη, ασχολείται με όλα –μικρά και μεγάλα- και με τίποτα ιδιαίτερα. Θα καταπιαστεί με ό, τι βρει μπροστά του, μόνο και μόνο για να πει ότι το έκανε κι αυτό!
Ανήσυχος (σε σημείο να τον στραγγαλίσεις), κλωθογυρίζει μεσ' την καλή χαρά, ορμώμενος από την ενέργειά του και το πάθος του για... το σύμπαν! Είναι ωραίο να τον έχεις φίλο, αλλά ετοιμάσου για μεγάλες τραμπάλες (μεγαλύτερες κι από αυτές του Ζυγού) και φυσικά ετοιμάσου να κάνεις πίσω. Και ναι, θα κάνεις, αν θέλεις να αποκαταστήσεις την ηρεμία των νεύρων σου!

Αν, πάλι, σκέφτεσαι να τον βάλεις στο πλευρό σου, αυτόν τον Άρη να τον έχεις από κοντά. Δε φημίζεται για την σταθερότητα (και ...πολύ κομψά το θέτω) των απόψεων ή των προτιμήσεών του. Όπως προσπάθησα να τονίσω με όση ευγένεια διαθέτω, αυτός ο Άρης είναι... πολυσυλλεκτικός όσον αφορά τις εμπειρίες του και φημίζεται στα πέρατα του γαλαξία για την αγάπη του ως προς την εξερεύνηση (ο νοών – νοείτω)!

Η θετική πλευρά είναι ότι, με αυτόν τον χαλαρό, ιλαρό και παιχνιδιάρη Άρη, κανένας δε βαριέται και κανένας δεν παραπονιέται. Κι αν σου τάξει τον ουρανό με τα άστρα, μη θυμώσεις που θα... ξεχάσει να στον φέρει. Τουλάχιστον, έχει καλές προθέσεις!

..........

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved