Άρης στο Σκορπιό!

Ντάλα καλοκαίρι, κι όμως μπήκε!

Άρης στο Σκορπιό!

Να μην ανοίξω το στόμα μου και στολίσω τον Άρη που δεν χόρταινε το Ζυγό και είπε να κάνει αρμένικη βίζιτα για κάμποσους μήνες, αρνούμενος να το κουνήσει. Να μην μετρήσω τους παραζαλισμένους Ζυγούς, Αιγόκερους, Κριούς και Καρκίνους, που είδαμε και πάθαμε να τους συνεφέρουμε. Ας το αφήσω κι αυτό να περάσει, μπας και ηρεμήσω...

Ο Άρης λοιπόν, είπε επιτέλους να εισέλθει στο σέξι-κι-όποιος-αντέξει- ζώδιο του Σκορπιού!
Εδώ, αισθάνεται όμορφα: τον βλέπεις με τι χάρη αστράφτει χαστούκια (πέφτει κέντρο όμως ο άτιμος!), με τι γοητεία πουλάει sex appeal (και όμως πουλάει τρελά σας πληροφορώ!), με τι άνεση κινείται με τσαμπουκά και χάρη, μεταξύ αγριάδας και πόθου.

Δυνατός Άρης, χάρμα οφθαλμών! Βάζει όμως κι ο Σκορπιός το χεράκι του. Του δίνει ένα χρώμα υπόγειου, αλλά επιβλητικού αισθησιασμού. Με άλλα λόγια, τρως ανάποδη και παρακαλάς και για επανάληψη! (Σκορπιός είναι αυτός, τι να σας κάνω? Ναι μεν δεν ''φωνάζει'', αλλά μια δόση διαστροφής, δεν τη γλυτώνετε)!

Μπορεί να βρισκόμαστε μέσα στο καλοκαίρι, αλλά έτσι τα έφερε η τύχη και αυτός ο χειμερινός Άρης, ήρθε για να μας ανάψει φωτιές. Έχει τη δύναμη, έχει τη χάρη, έχει και την... απαιτούμενη πονηριά για να μας δέσει στα Σκορπίσια δεσμά του.

Μια συμβουλή μόνο:

αφού αυτός ο Άρης, δεν προσπερνιέται αδιάφορα και σας κλείνει με νόημα το μάτι, καλά θα κάνετε να μην αντισταθείτε και... να τον (κατά)ευχαριστηθείτε!

....

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved