Ερμής στον Καρκίνο

Έχει το ακαταλόγιστο!

Ερμής στον Καρκίνο

Ο Ερμής, απόλαυσε τον εύστροφο Δίδυμο και πλέει τώρα στα πελάγη συναισθηματικής νοημοσύνης που του προσφέρει ο Καρκίνος.
Μπορεί να σε κοιτάξει λίγο περίεργα, εξερευνητικά όταν μιλάς, σε μετράει, ή μάλλον καλύτερα, σε κραδαίνεται, προτού αποφασίσει τι είσαι: καλό ή κακό?
Δεν μιλάει πολύ, σε ξεγελάει λιγάκι, μέχρι να δεις στο πρόσωπό του, όλα τα συναισθήματα που μπορεί να εκδηλώσει ένας άνθρωπος! Στο τέλος, έχει αποφασίσει που θα σε κατατάξει, αλλά όχι το πώς θα σου φέρεται! Αυτό, είναι μια άλλη ιστορία!

Ο Καρκίνος, ορίζει τον Ερμή, όχι το ανάποδο. Οι μνημονικές του καταγραφές, του φέρνουν στο νου, όλα όσα χρειάζεται να θυμάται για να αισθανθεί όμορφα ή άσχημα. Γίνε μέρος μιας άσχημης ανάμνησης για έναν τέτοιο Ερμή, και η μοίρα σου έχει σχεδόν προδιαγραφτεί για πάντα! Να σε δω τώρα πως θα γυρίσεις τα μυαλά του Ερμή αυτού, που σημαδεύτηκε και γνώμη δύσκολα θα αλλάξει.

Αυτή βέβαια είναι η μια πλευρά! Από την άλλη, ο Ερμής αυτός, δικαιωματικά, θα αλλάξει όσες διαθέσεις είναι και τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Δική του είναι η γνώμη, ό, τι θέλει την κάνει! Αν το πρωί, ξυπνήσει καλά, καλά θα είναι όλα! Αν όχι, βάλε τα σπορτεξάκια σου και τρέχα στην αντίθετη κατεύθυνση!

Μην διανοηθείς να πας να τον ξεγελάσεις όμως! Το ένστικτο που έχει, θα σε φανερώσει αμέσως και κρίμα και το θέατρο που θα παίξεις...

...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved